شنبه, ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ /
78022
۳۰ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳
10 بازدید
۰

همه برای مقابله با مذاکره به میدان آمده‌اند؛ حتی «اسکل نظام»

روزنامه جمهوری اسلامی در یادداشتی با عنوان «لبه دوم قیچی صهیونیسم دست شما چه می‌کند؟» به نقد رفتار مخالفان مذاکره پرداخته است.



همه برای مقابله با مذاکره به میدان آمده‌اند؛ حتی «اسکل نظام»
همه برای مقابله با مذاکره به میدان آمده‌اند؛ حتی «اسکل نظام»

روزنامه جمهوری اسلامی در یادداشتی با عنوان «لبه دوم قیچی صهیونیسم دست شما چه می‌کند؟» به نقد رفتار مخالفان مذاکره پرداخته است.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، این روزنامه در این زمینه نوشت: مذاکراتِ ایران و آمریکا اولویت نخستِ مردم است حتی مخالفانِ مذاکرات. حتی آنان که انگار نه جان که ایمان خود را هم پای کار می‌آورند تا به سرانجام نرسد این مذاکرات.

مسئله برای عموم مردم چنان مهم و حتی حیاتی است که هر جا می‌نشینند و یا برمی خیزند در این باره سخن می‌گویند.

مردم تدبیر نظام را به فال نیک می‌گیرند. فراوان در فراوانند کسانی که چنین می‌اندیشند هرچند صدای شان بلند نیست و هرچند رسانه ندارند. این بی‌صدائی شان در هیاهوی اقلیتی معدود، اما بلندگو دهان و جریده روان راه را گم نمی‌کند.

می‌دانیم که این بدگویان فقط صدا دارند، نفس ندارند، عدد ندارند هرچند همه‌شان هم افزا شوند باز کسر قابل اعتنایی از جامعه نمی‌شوند. می‌بینیم شان. حتی می‌شماریم شان. همه شان هم به میدان آمده‌اند. همه کسانی که منافع شان در خطر است به صف شده‌اند حتی اسکول نظام. حتی آن مستندساز ناکام… حتی سخنرانان همه چیزدان.. حتی توپخانه‌چی‌های کلمات… حتی وکیل الحرف‌های همیشه عصبانی… اینها که – در نیت شاید هزار فرسنگ فاصله داشته باشند -، اما لبه دوم قیچی صهیونیست‌ها را کامل می‌کنند. اگر چه نمی‌توان از حضور نفوذی‌هایی که با نقاب سوپر انقلابی، به سینه انقلاب شلیک می‌کنند هم غافل شد.

کاسبان تحریم، خواب را بر خود حرام کرده‌اند تا راه‌ها را ببندند. با این همه حال مردم دارد بهتر می‌شود. این البته به معنای تکیه به آمریکا نیست. همراهی با آمریکا نیست. ما حساب تسویه نشده فراوان داریم. اما برای احقاق حق ملت و منافع ملی، همه راه‌ها را می‌آزماییم.

کاش مخالفان پرهیاهو این مهم را فهم می‌کردند. آن وقت شاید سمت و سوی صدایشان فرق می‌کرد. البته شاید. این شاید هم شامل کسانی می‌شود که نیت خیر دارند و الا بازیگران و کاسبان تحریم که نیت شان هم مثل عملشان بداندیشانه است…

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 78022 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 57744 بازدید ]
7 سال پيش [ 32995 بازدید ]
8 سال پيش [ 18382 بازدید ]
5 سال پيش [ 17992 بازدید ]
5 سال پيش [ 11705 بازدید ]
7 سال پيش [ 11412 بازدید ]
8 سال پيش [ 10320 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8555 بازدید ]
7 سال پيش [ 7484 بازدید ]
5 سال پيش [ 7043 بازدید ]
3 سال پيش [ 6931 بازدید ]
3 سال پيش [ 6415 بازدید ]
4 سال پيش [ 5749 بازدید ]
6 سال پيش [ 5691 بازدید ]
2 سال پيش [ 5669 بازدید ]
4 سال پيش [ 5472 بازدید ]
3 سال پيش [ 5431 بازدید ]
3 سال پيش [ 5385 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 87 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 79 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 76 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 29 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 ماه پيش [ 48 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 25 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 519 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 640 بازدید ]
عصر تبریز 12 روز پيش [ 49 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 52 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 99 بازدید ]
عصر تبریز 8 روز پيش [ 65 بازدید ]
عصر تبریز 14 روز پيش [ 66 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 ماه پيش [ 42 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1171 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 48 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 74 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید