جمعه, ۱۲ دی ۱۴۰۴ /
77922
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
169 بازدید
۰

ثبت رکورد بی سابقه تولید و عملیات معدنی در شرکت صنایع خاک چینی ایران

شرکت صنایع خاک چینی ایران (کخاک) در سال ۱۴۰۳ با ثبت رکورد بی سابقه بیش از ۲ میلیون تن حجم عملیات در معادن و تولید بالغ بر ۲۴۰ هزارتن محصولات فراوری شده کائولن، کارنامه ای درخشان را در بخش بهره برداری ۳۰ سال فعالیت شرکت به نمایش گذاشت. به گزارش تبریز ما (به نقل از […]



ثبت رکورد بی سابقه تولید و عملیات معدنی در شرکت صنایع خاک چینی ایران
ثبت رکورد بی سابقه تولید و عملیات معدنی در شرکت صنایع خاک چینی ایران

شرکت صنایع خاک چینی ایران (کخاک) در سال ۱۴۰۳ با ثبت رکورد بی سابقه بیش از ۲ میلیون تن حجم عملیات در معادن و تولید بالغ بر ۲۴۰ هزارتن محصولات فراوری شده کائولن، کارنامه ای درخشان را در بخش بهره برداری ۳۰ سال فعالیت شرکت به نمایش گذاشت.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، شرکت صنایع خاک چینی ایران (کخاک) در سال ۱۴۰۳ با ثبت رکورد بی سابقه بیش از ۲ میلیون تن حجم عملیات در معادن و تولید بالغ بر ۲۴۰ هزارتن محصولات فراوری شده کائولن، کارنامه ای درخشان را در بخش بهره برداری ۳۰ سال فعالیت شرکت به نمایش گذاشت.

مدیرعامل شرکت صنایع خاک چینی ایران با بیان اینکه آمار تولید واحدهای معدنی از بارزترین شاخص های ارزیابی اهداف سازمانی می باشد گفت: خوشبختانه این شرکت در راستای پیشبرد راهبردها و با بهره مندی از تمامی ظرفیت های داخلی، بالاترین میزان استخراج، بارگیری و حمل مواد معدنی را در سال ۱۴۰۳ به ثبت رسانده است.
علی بیات ماکو افزود: تولید مواد معدنی به میزان یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن و بارگیری و حمل مواد باطله به میزان ۹۱۲ هزا تن از معادن و دستیابی به بالاترین رکورد تولید در کائولن فرآوری شده به میزان ۲۴۰ هزار تن طی ۳ دهه فعالیت شرکت، حاصل برنامه ریزی و تلاش بی وقفه در مسیر اجرای راهبردهای این مجموعه پرتلاش بوده است.

وی از محدودیت ها و اعمال پیک بار مصرف انرژی و قطعی های مکرر در سال ۱۴۰۳ به عنوان یکی از مهمترین موانع و دغدغه ها برای تولیدکنندگان نام برد و افزود: دست یافتن به ۲ رکورد ارزشمند طی ۳۰ سال فعالیت بورسی کخاک، نشان دهنده نگاه توسعه ای در عرصه فعالیت و ارتقای سطح بهره وری شرکت دارد.
بیات ماکو ادامه داد: شرکت صنایع خاک چینی ایران (سهامی عام) بزرگترین و پرسابقه ترین شرکت در تولید انواع کائولن فرآوری و درجه بندی به صورت رشته ای، میکرونیزه و خرد شده در خاورمیانه و ایران و همچنین بزرگترین تولید کننده بلوک و پانل بتنی سبک اتوکلاوی (AAC) و انواع ملات خشک است.
مدیرعامل کخاک در خصوص سابقه فعالیت شرکت نیز گفت: اکتشاف معادن این مجموعه از سال ۱۳۳۳ و بهره برداری آن از سال ۱۳۳۷ آغاز شده و شرکت در سال ۱۳۶۴ با هدف فرآوری انواع کائولن تأسیس شد و در ۱۶ اسفند ماه ۱۳۷۵ در بورس اوراق بهادار تهران با نماد “کخاک” عرضه شده است.
بیات ماکو بر استراتژی، حفظ و افزایش سود سهامداران شرکت تاکید و خاطرنشان کرد: این شرکت با سرمایه گذاری ۷۴۸ میلیارد تومان و استفاده از سیلیس حاصل از فرآیند تولید فرآوری کائولن در سال ۱۴۰۱، موفق به احداث بزرگترین و مدرن ترین کارخانه تولید انواع بلوک و پانل مسلح بتنی سبک گازی اتوکلاوه شده و ملات خشک کشور گردیده .
وی ادامه داد: در حال حاضر ظرفیت انواع بلوک بتنی سبک و پانل مسلح بتنی سبک(AAC) 1550 متر مکعب و انواع ملات خشک ۱۵۰ تن در روز است که با بهره گیری از به روزترین فناوری های اروپایی (HESS, EIRICH, LAHTIPRECISION) متناسب با نیاز بازارهای داخلی و خارجی محصولات خود را با برند تبلکس (TBLEX) عرضه می کند.
گفتنی است؛ در حال حاضر شرکت صنایع خاک چینی ایران با سرمایه ثبتی ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال و با ظرفیت عملی۲۲۰ هزار تن انواع کائولن فرآوری و ۳۵۰ هزار تن انواع کائولن درجه بندی شده، مفتخر به تامین نیاز صنایع مربوط است.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 77922 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60116 بازدید ]
8 سال پيش [ 35302 بازدید ]
8 سال پيش [ 20620 بازدید ]
6 سال پيش [ 20225 بازدید ]
5 سال پيش [ 13909 بازدید ]
8 سال پيش [ 13615 بازدید ]
8 سال پيش [ 12530 بازدید ]
6 سال پيش [ 10770 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9648 بازدید ]
6 سال پيش [ 9200 بازدید ]
4 سال پيش [ 8994 بازدید ]
4 سال پيش [ 8499 بازدید ]
5 سال پيش [ 7843 بازدید ]
7 سال پيش [ 7833 بازدید ]
3 سال پيش [ 7708 بازدید ]
4 سال پيش [ 7679 بازدید ]
4 سال پيش [ 7455 بازدید ]
5 سال پيش [ 7445 بازدید ]
3 سال پيش [ 6799 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 980 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1220 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1243 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1004 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1005 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1256 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 974 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 965 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1247 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 859 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 901 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 970 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 846 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 890 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 890 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 817 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 781 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 813 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 787 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 403 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 161 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1004 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 185 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 267 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 28 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 777 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 604 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 137 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 120 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 246 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 114 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 61 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 105 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 77 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 156 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 325 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 71 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید