سه شنبه, ۳ شهریور ۱۴۰۵ /
83590
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
184 بازدید
۰

تخصیص ۸۰۰ میلیارد ریال به پروژه تصفیه خانه شهر اسکو

جلسه بررسی مسائل و مشکلات شهری اسکو به ریاست بابک رضی‌منش، مدیرکل دفتر فنی، امور عمرانی و حمل‌ونقل و ترافیک استانداری آذربایجان شرقی در شهرداری اسکو برگزار شد. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)،مدیرکل دفتر فنی، امور عمرانی و حمل‌ونقل و ترافیک استانداری در این جلسه با اعلام اینکه ده کیلومتر از […]



تخصیص ۸۰۰ میلیارد ریال به پروژه تصفیه خانه شهر اسکو
تخصیص ۸۰۰ میلیارد ریال به پروژه تصفیه خانه شهر اسکو

جلسه بررسی مسائل و مشکلات شهری اسکو به ریاست بابک رضی‌منش، مدیرکل دفتر فنی، امور عمرانی و حمل‌ونقل و ترافیک استانداری آذربایجان شرقی در شهرداری اسکو برگزار شد.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)،مدیرکل دفتر فنی، امور عمرانی و حمل‌ونقل و ترافیک استانداری در این جلسه با اعلام اینکه ده کیلومتر از شبکه جمع آوری و دفع فاضلاب شهری اسکو در اولویت اجرا می باشد اظهار داشت: تکمیل این پروژه به عنوان ضرورتی اساسی در ارتقای بهداشت عمومی شهر شتاب خواهد گرفت.

بابک رضی منش از تسریع پروژه تصفیه‌ خانه فاضلاب شهر اسکو و فاز ۴ سهند با پیشرفت فیزیکی ۲۰ درصد خبر داد و افزود: پروژه تصفیه خانه از نوع فرایند تصفیه به روش SBR پیشرفته با ظرفیت ۱۵ هزار متر مکعب در شبانه روز می باشد که نیازمند ۶۵۰ میلیارد تومان برای تکمیل و بهره برداری می باشد.

وی با بیان اهمیت و ضرورت پروژه تصفیه خانه فاضلاب شهر اسکو به عنوان یک ضرورت انکارناپذیر برای حفظ بهداشت و محیط زیست از تخصیص ۸۰ میلیارد تومان با تامین مالی شرکت عمران شهر جدید سهند و شرکت آب و فاضلاب استان خبر داد و ابراز امیدواری کرد این پروژه به عنوان یک پروژه اولویت دار با جدیدت پیگیری شود.

مدیرکل دفتر فنی، امور عمرانی و حمل‌ونقل و ترافیک استانداری با بیان اینکه باغشهر اسکو با ظرفیت های بی بدیل در حوزه های طبیعی و تاریخی نیازمند طرح CDS با رویکرد غالب گردشگری است تا با نگاهی راهبردی و جامع نگر موتور محرک اقتصادی را با حفظ هویت فرهنگی و پایداری محیطی شهر را فعال نماید.

رضی‌منش به مسایل و مشکلات طرح جامع اسکو و مغایرت های متعدد طرح که چالش های جدی برای مردم و مدیریت شهری ایجاد نموده اشاره کرد و افزود؛ این موضوعات نیازمند احصا، طبقه بندی و اولویت بندی می باشد تا تصمیمات لازم جهت حل موضوعات و همچنین طریقه کره گشایی از مشکلات موجود اتخاذ گردد

وی با اشاره به اینکه طرح تفصیلی شهر اسکو در حال تهیه می باشد ابراز امیدواری کرد که بخشی از مغایرت های اساسی در طرح جامع از جمله عدم تعیین تکلیف باغات واقع در داخل شهر، حقوق مکتسبه مردم و کاهش محدوده شهر در این طرح بررسی و اصلاحات لازم در طرح تفصیلی اعمال و زمینه توسعه پایدار این شهر با رویکرد غالب گردشگری فراهم گردد.

وی همچنین با تأکید بر تسریع در تهیه طرح تفصیلی شهر گفت: این طرح باید ضمن رفع نواقصات و مغایرت های گذشته به عنوان ایجاد بستر قانونی برای استفاده بهینه از ظرفیت‌های اقتصادی، فرهنگی، تاریخی و گردشگری انجام شود و باغات رها شده با مدیریت صحیح به منبعی پایدار برای رونق اقتصادی و توسعه گردشگری شهر تبدیل شوند.

وی در ادامه، توسعه شبکه معابر و مسیرگشایی خیابان ۳۰ متری شهر اسکو متصل به فاز ۴ سهند را یکی از ضرورت های توسعه شهر اسکو دانست و افزود؛ اجرای این طرح منجر به افزایش تحرک اقتصادی شهر خواهد شد که در این زمینه حمایت های لازم از طریق اداره کل دفتر فنی جهت بسترسازی برای اجرای طرح انجام خواهد شد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 83590 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60619 بازدید ]
9 سال پيش [ 35850 بازدید ]
9 سال پيش [ 21103 بازدید ]
7 سال پيش [ 20692 بازدید ]
6 سال پيش [ 14413 بازدید ]
9 سال پيش [ 14110 بازدید ]
9 سال پيش [ 13045 بازدید ]
7 سال پيش [ 11252 بازدید ]
8 سال پيش [ 10229 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9658 بازدید ]
5 سال پيش [ 9413 بازدید ]
5 سال پيش [ 9041 بازدید ]
6 سال پيش [ 8317 بازدید ]
5 سال پيش [ 8286 بازدید ]
8 سال پيش [ 8272 بازدید ]
3 سال پيش [ 8185 بازدید ]
5 سال پيش [ 7923 بازدید ]
6 سال پيش [ 7873 بازدید ]
4 سال پيش [ 7562 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 160 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1646 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2103 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1650 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1585 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2049 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1623 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1690 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1435 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1517 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1603 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1374 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1493 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1359 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1323 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1276 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 216 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 210 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 230 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 171 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 1378 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 312 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 332 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 267 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 999 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 225 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 322 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 197 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 296 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 307 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 203 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 212 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 216 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 123 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 424 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید