دوشنبه, ۱۲ آبان ۱۴۰۴ /
76573
۱۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۵
214 بازدید
۰

مخالفت مجلس با کلیات طرح تدریس زبان‌های قومی در مدارس!

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با طرح تدریس ادبیات زبان‌های قومی و محلی در مدارس کشور مخالفت کردند.



مخالفت مجلس با کلیات طرح تدریس زبان‌های قومی در مدارس!
مخالفت مجلس با کلیات طرح تدریس زبان‌های قومی در مدارس!

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با طرح تدریس ادبیات زبان‌های قومی و محلی در مدارس کشور مخالفت کردند.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی، کلیات طرح تدریس ادبیات زبان‌های قومی و محلی در مدارس کشور، موضوع اصل ۱۵ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، با ۱۰۴ رای موافق، ۱۳۰ رای مخالف و پنج رای ممتنع تصویب نشد.

احسان عظیمی‌راد، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درباره طرح تدریس ادبیات زبان‌های قومی و محلی در مدارس کشور (موضوع اصل ۱۵ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران)، اظهار کرد: در اصل پانزدهم قانون اساسی بیان شده که زبان و خط رسمی کشور زبان فارسی است. کلیه متون رسمی ما و کتب درسی ما باید مبتنی بر زبان فارسی باشد. در اصل پانزدهم قانون اساسی قید شده که تدریس ادبیات زبان‌های قومی و محلی در کنار زبان فارسی در مدارس آزاد هست، یعنی این طرح کاملاً منطبق بر اصل پانزدهم قانون اساسی است و بلکه می‌تواند یکی از الزامات آن باشد.

وی ادامه داد: همه نمایندگان عزیز ملت دغدغه اجرای سند تحول بنیادین نظام آموزش و پرورش را دارند که جزء دغدغه‌های کلیدی رهبر عزیز انقلاب نیز هست. در سند تحول بنیادین در بخش هدف‌گذاری‌های عملیاتی و راهکارها، به بسط عدالت در برخورداری از فرصت‌های تعلیم و تربیت با کیفیت مناسب و در مناطق مختلف کشور اشاره شده است. در مناطق مختلف کشور، اقوام و گروه‌های مختلف زندگی می‌کنند و زبان‌های مختلف و ادبیات محلی آنها باید مورد توجه جدی برای گسترش عدالت در نظام تعلیم و تربیت آن منطقه قرار بگیرد.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در سند تحول بنیادین به نظام آموزش و پرورش اختیار داده شده است که می‌تواند و باید حداقل ۱۰ درصد و حداکثر ۲۰ درصد از برنامه‌های آموزشی خودش را برای معرفی حرفه‌ها، هنرها، آیین‌ها و رسوم‌ها مبتنی بر جغرافیا و مبتنی بر استان و در واقع با رعایت مناطق روستایی و عشایری به صورت اخص و ویژه انجام بدهد. حفظ هویت ملی، حفظ و تقویت هویت اسلامی ایرانی‌ هدف اجرای این طرح است. همچنین دو ساعت از زمان آموزشی در مدارس به این طرح اختصاص پیدا خواهد کرد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 76573 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59461 بازدید ]
8 سال پيش [ 34641 بازدید ]
8 سال پيش [ 19931 بازدید ]
6 سال پيش [ 19532 بازدید ]
5 سال پيش [ 13256 بازدید ]
8 سال پيش [ 13001 بازدید ]
8 سال پيش [ 11840 بازدید ]
6 سال پيش [ 10125 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 8991 بازدید ]
6 سال پيش [ 8586 بازدید ]
4 سال پيش [ 8335 بازدید ]
4 سال پيش [ 7870 بازدید ]
5 سال پيش [ 7225 بازدید ]
7 سال پيش [ 7208 بازدید ]
3 سال پيش [ 7055 بازدید ]
4 سال پيش [ 6885 بازدید ]
4 سال پيش [ 6863 بازدید ]
5 سال پيش [ 6862 بازدید ]
3 سال پيش [ 5756 بازدید ]
عصر تبریز 6 روز پيش [ 118 بازدید ]
عصر تبریز 6 روز پيش [ 137 بازدید ]
عصر تبریز 6 روز پيش [ 128 بازدید ]
عصر تبریز 6 روز پيش [ 111 بازدید ]
عصر تبریز 6 روز پيش [ 113 بازدید ]
عصر تبریز 6 روز پيش [ 131 بازدید ]
عصر تبریز 6 روز پيش [ 103 بازدید ]
عصر تبریز 6 روز پيش [ 97 بازدید ]
عصر تبریز 6 روز پيش [ 120 بازدید ]
عصر تبریز 6 روز پيش [ 88 بازدید ]
عصر تبریز 6 روز پيش [ 84 بازدید ]
عصر تبریز 6 روز پيش [ 85 بازدید ]
عصر تبریز 6 روز پيش [ 89 بازدید ]
عصر تبریز 6 روز پيش [ 105 بازدید ]
عصر تبریز 6 روز پيش [ 79 بازدید ]
عصر تبریز 6 روز پيش [ 83 بازدید ]
عصر تبریز 6 روز پيش [ 75 بازدید ]
عصر تبریز 6 روز پيش [ 87 بازدید ]
عصر تبریز 6 روز پيش [ 88 بازدید ]
عصر تبریز 6 روز پيش [ 56 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 105 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 11 ماه پيش [ 190 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 242 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 144 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 39 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 170 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 200 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 11 ماه پيش [ 128 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 194 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1338 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 253 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 261 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 11 ماه پيش [ 173 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 190 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 84 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 11 ماه پيش [ 163 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 115 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1923 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 182 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید