سه شنبه, ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ /
72088
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
238 بازدید
۰

پروژه های عمرانی ارس روزشمار خواهد داشت

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس با تاکید بر ارتقا سلامت اداری و نوآوری در اجرای فرایندها گفت : برای پیشبرد راهبردهای سازمانی میثاق‌نامه تحول در ارس را بر پایه جلب رضایت عمومی و حرکت به سوی توسعه پایدار تدوین و اجرای می کنیم. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز) به نقل از […]



پروژه های عمرانی ارس روزشمار خواهد داشت
پروژه های عمرانی ارس روزشمار خواهد داشت

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس با تاکید بر ارتقا سلامت اداری و نوآوری در اجرای فرایندها گفت : برای پیشبرد راهبردهای سازمانی میثاق‌نامه تحول در ارس را بر پایه جلب رضایت عمومی و حرکت به سوی توسعه پایدار تدوین و اجرای می کنیم.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز) به نقل از روابط عمومی سازمان منطقه آزاد ارس رئیس هیات مدیره و مدیرعامل این سازمان در نشست شورای معاونین و مدیران تعیین رویکرد جدید و چشم انداز روشن را محور تحول اداری و ارتقای عملکردی دانست و گفت : ابتکار عمل، خلاقیت و نوآوری در انجام فرایندها، تسهیل امور اجرایی و تکریم ارباب رجوع، ایجاد تعامل سازنده بین معاونت‌ها، تقویت و پایدارسازی منابع درآمدی، ارزیابی عملکرد واحدهای اجرایی براساس جلب رضایت عمومی و حرکت به سوی توسعه پایدار، شش محور میثاق‌نامه تحول در ارس است.

هادی مقدم زاده با تاکید بر اینکه باید تدوین برنامه های اجرایی بر اساس میثاق نامه تحول باشد اضافه کرد : تأمین سلامت اداری و پاکدستی کارکنان یکی از اصول پایه در ساختار حاکمیتی سازمان است و ضرورت دارد با تقویت فرهنگ سازمانی، محیطی عاری از هرگونه فساد فراهم کنیم.

وی در ادامه لغزش عمدی یا سهوی در مسائل مالی سازمان را غیرقابل‌ اغماض و پذیرش دانست و گفت : هرگونه تخطی در این موضوع با برخورد قانونی همراه خواهدبود.

مدیرعامل منطقه آزاد ارس با بیان اینکه ماندگار سازی گام های موثر در همه بخش ها باعث افتخار خواهد بود گفت : هرفرایندی که با سرعت بیشتر ، ابتکار عمل و خلاقیت منتج به افزایش و پایداری درآمدهای منطقه و سازمان شود باعث ارتقا رضایت عمومی و مورد تکریم است.

مقدم‌زاده همچنین هماهنگی و هم‌افزایی بین معاونت‌ها را حائز اهمیت دانست و تاکید کرد : پیگیری وظایف هر بخش در چارچوب بودجه مصوب یک ضرورت است تا از موازی کاری و تداخل در برنامه های اجرایی جلوگیری شود.

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل این سازمان با بیان اینکه باید به پروژه های عمرانی روزشمار تعریف شود ادامه داد : برنامه ریزی دقیق برای اجرای تمامی امور خصوصا طرح های عمرانی ، زیربنایی و زیرساختی مطالبه عمومی است.

وی در بخش دیگری صحبت های خود راهبردکلان مدیریتی ارس را تلاش بی‌وقفه برای حل مشکلات دانست و تأکید کرد: در ساختار اجرایی ارس حب و بغض ها و برخورد سلیقه ای جایی ندارد و هر کاری که باعث نارضایتی عمومی شود برخورد خواهد شد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس همچنین با تقدیر از عملکرد مدیران سابق و اسبق این سازمان گفت : تغییرات مدیریتی به معنای ضعف عملکرد مسئولان گذشته نیست ؛ بلکه فرصتی برای تزریق ایده‌های جدید به بدنه سازمان و ادای دین در مسیرآرمان های دین و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر معظم انقلاب در جهت جلب رضایت اهالی منطقه و سرمایه گذاران است.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 72088 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60394 بازدید ]
8 سال پيش [ 35598 بازدید ]
9 سال پيش [ 20885 بازدید ]
6 سال پيش [ 20488 بازدید ]
5 سال پيش [ 14180 بازدید ]
8 سال پيش [ 13896 بازدید ]
9 سال پيش [ 12789 بازدید ]
6 سال پيش [ 11028 بازدید ]
8 سال پيش [ 9944 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9418 بازدید ]
4 سال پيش [ 9216 بازدید ]
4 سال پيش [ 8760 بازدید ]
7 سال پيش [ 8078 بازدید ]
5 سال پيش [ 8067 بازدید ]
4 سال پيش [ 7988 بازدید ]
3 سال پيش [ 7959 بازدید ]
4 سال پيش [ 7704 بازدید ]
5 سال پيش [ 7667 بازدید ]
4 سال پيش [ 7225 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1349 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1678 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1727 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1379 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1352 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1698 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1338 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1359 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1701 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1172 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1240 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1313 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1149 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1227 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1225 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1148 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1074 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1109 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1061 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 548 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 126 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 234 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 231 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 217 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 670 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 3305 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 228 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 29 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 188 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 83 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 28 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 127 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 243 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 211 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 94 بازدید ]
عصر تبریز 56 سال پيش [ 188 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید