جمعه, ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ /
71653
۰۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۸
69 بازدید
۰

زنوزی: نتوانستیم از عشق هوادار به تیم‌ها درست استفاده کنیم

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، محمدرضا زنوزی، مالک باشگاه تراکتور آذربایجان در گفت‌وگو با برنامه ۴-۴-۲ رادیو جوان درباره رقابت با باشگاه‌های دولتی گفت: این تنها در فوتبال خلاصه نمی‌شود. ما این مشکل را در تمامی حوزه‌ها حتی کارخانجات هم داریم. مثلا یک کارخانه فولادسازی باید با کارخانه‌های دولتی رقابت کند […]



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، محمدرضا زنوزی، مالک باشگاه تراکتور آذربایجان در گفت‌وگو با برنامه ۴-۴-۲ رادیو جوان درباره رقابت با باشگاه‌های دولتی گفت:

این تنها در فوتبال خلاصه نمی‌شود. ما این مشکل را در تمامی حوزه‌ها حتی کارخانجات هم داریم. مثلا یک کارخانه فولادسازی باید با کارخانه‌های دولتی رقابت کند که هزینه کردن اصلا برایشان مهم نیست. مثال‌ها برای این رقابت نابرابر زیاد است و حرکت مثبتی هم انجام نمی‌شود تا بخواهیم در این راستا پیشرفت کنیم.

در فوتبال همه چیز هزینه‌بر است. مدیران باشگاه‌های دولتی ما پاسخی برای آن ندارند و تنها یک سری حرف‌های کلیشه‌ای مانند نداشتن حق پخش تلویزیونی یا تبلیغات محیطی یاد گرفته‌اند و با این توجیه‌ها بهانه‌تراشی می‌کنند. این بسیاری از افراد اطراف باشگاه‌ها هستند که از این تیم‌های دولتی سود می‌برند. وقتی کسی از جیب خود هزینه نمی‌کند، به فکر درآمد هم نیست تا بتواند باشگاهش را بچرخاند. با این مدیریت دولتی فوتبال ما ورشکسته است. امثال من با کسانی رقابت می‌کنند که دنبال درآمد نیستند و تنها به فکر هزینه کردن هستند.

وی افزود:

کسی که از جیب خود برای باشگاهش هزینه کند، در اهداف بلندمدت خود به فکر درآمدزایی می‌افتد. من در این دو سالی که تراکتور را خریده‌ام و ۵ سالی که گسترش فولاد را در اختیار داشتم سعی کردم این کار را انجام دهم. اگر هزینه‌ای انجام می‌شود باید منبع درآمد داشته باشد به طوری که من نوعی بعد از ۵ سال از باشگاه‌داری در فوتبال خسته نشوم و بدانم که درآمدی برایم وجود دارد. مدیریت اقتصادی در فوتبال ایران باید به گونه‌ای باشد که تیم‌ها بتوانند هزینه‌های خود را از محل درآمدشان به دست بیاورند. همچنین این درآمدها بتواند به سهامداران باشگاه و هواداران سود برساند.

همه قراردادها را کنسل کردم

زنوزی در پاسخ به سوالی مبنی بر درآمدزا نبودن باشگاه‌ها از انتقال بازیکنان گفت:

این نوع درآمدزایی برای تیم‌های کوچک است زیرا آن‌ها بازیکنانی را به خدمت می‌گیرند، پرورش می‌دهند و سپس با قیمت‌های گزاف به تیم‌های بزرگتر می‌فروشند. تیم‌های بزرگ به دنبال ستاره می‌روند و پول این ستاره‌ها را از منابع زیاد و دیگری که دارند تامین می‌کنند. البته در ایران تیم‌های بزرگ ما نیز نمی‌توانند از این راه درآمدزایی کنند زیرا در صورت فروش ستاره‌شان در مقابل هواداران قرارمی‌گیرند و مجبور به حفظ فلان بازیکن می‌شوند. یک نمونه بارز آن علی علیپور بود.

او در ادامه اذعان کرد:

سال گذشته که تراکتور را خریدم همه قراردادها را کنسل کردم. در کشور ما برعکس همه جای دنیا تبلیغ کننده به تبلیغ شونده پول می‌دهد. باشگاه‌های بزرگ ایرانی از هواداران پول می‌گیرند در حالی که چنین چیزی اشتباه است و سود آن را یک سری شرکت‌های واسطه‌ای می‌برند که از طریق تبلیغات جیب مردم را خالی می‌کنند.

کل کار این شرکت‌ها یک نرم‌افزار است که آیا خود باشگاه‌ها نمی‌توانند چنین نرم‌افزاری بسازند. ما در حال ایجاد چنین نرم‌افزاری در باشگاه تراکتور هستیم و من سعی کردم در یکی دو سال اخیر زیرساخت‌های آن را ایجاد کنم و تا دو ماه دیگر از فاز اول آن رونمایی می‌شود. مالک تمام این نرم‌افزار باشگاه تراکتور خواهد بود.

نتوانستیم از عشق هوادار به تیم‌ها درست استفاده کنیم

زنوزی درباره مدیریت اقتصادی در فوتبال ایران گفت:

اگر سه چهار باشگاه بزرگ فوتبال ما درست مدیریت شوند، می‌توانند اقتصاد کشور را در دست بگیرند. در فوتبال یک جمله‌ای داریم که می‌گوید “هوادار فوتبال شاید ماشینش را عوض کند اما تیمش را تغییر نمی‌دهد”. در ایران نتوانستیم از عشق هوادار به تیم‌ها درست استفاده کنیم. استفاده کردن این نیست که از جیب هواداران پول دربیاوریم و کاری نیز انجام ندهیم. فعالیت اقتصادی برای هواداران باید به گونه‌ای باشد که آن‌ها ضمن پول خرج کردن علاقه‌شان به باشگاه افزایش پیدا کند و به نوعی خدمات ارائه شده به آن‌ها چند برابر پولی باشد که به باشگاه‌ها می‌دهند. روش مدیریتی در فوتبال ایران از فدراسیون گرفته تا باشگاه‌ها صحیح نیست.

وی در پایان گفت:

قیمت یک شرکت خدماتی در بورس چقدر است؟ یک باشگاه می‌تواند بسیاری از خدمات این شرکت‌ها را فقط در قالب یک نرم‌افزار ارائه دهد. نرم‌افزاری که شاید قیمت آن حداکثر ۱۰ میلیارد شود. در حالی که بسیاری از این شرکت‌های واسطه نزدیک به باشگاه‌های بزرگ با استفاده از این نرم‌افزارها قیمت خود را تا ۷ -۸ هزار میلیارد بالا برده‌اند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 71653 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60197 بازدید ]
8 سال پيش [ 35393 بازدید ]
9 سال پيش [ 20695 بازدید ]
6 سال پيش [ 20317 بازدید ]
5 سال پيش [ 13995 بازدید ]
8 سال پيش [ 13710 بازدید ]
9 سال پيش [ 12615 بازدید ]
6 سال پيش [ 10850 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9737 بازدید ]
6 سال پيش [ 9270 بازدید ]
4 سال پيش [ 9059 بازدید ]
4 سال پيش [ 8588 بازدید ]
5 سال پيش [ 7909 بازدید ]
7 سال پيش [ 7902 بازدید ]
4 سال پيش [ 7790 بازدید ]
3 سال پيش [ 7779 بازدید ]
4 سال پيش [ 7540 بازدید ]
5 سال پيش [ 7515 بازدید ]
3 سال پيش [ 6926 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1089 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1365 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1398 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1123 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1112 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1401 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1084 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1087 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1385 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 947 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1006 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1075 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 930 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 984 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 982 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 917 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 869 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 915 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 871 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 443 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 36 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 91 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1568 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 78 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 81 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 65 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 100 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 67 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 96 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 102 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 81 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 143 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 99 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 163 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 77 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 90 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 147 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 114 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 135 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید