پنجشنبه, ۹ بهمن ۱۴۰۴ /
70703
۳۰ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۱
67 بازدید
۰

خیز تراکتور برای کسب سهمیه آسیا

تیم فوتبال تراکتور برای بدست آوردن سهمیه آسیا، باید پنج دیدار فینال‌گونه را پشت سر بگذارد.



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، تراکتوری که جانی دوباره‌ گرفته است برای آسیایی شدن با گل‌گهر بدون قعله‌نویی و مس‌ رفسنجانی که روی نوار پیروزی است رقابت می‌کند.

تراکتور هفته گذشته سپاهان صدرنشین را در تبریز زمین‌گیر کرد تا تنها با یک امتیاز اختلاف بیخ گوش به گل‌گهر قرار گیرد.

از طرفی مس رفسنجان با دو امتیاز اختلاف نسبت به تی‌تی‌ها، ضلع سوم کورس آسیایی شدن را تشکیل داده‌اند و بازی این هفته شاگردان ربیعی در اصفهان مشخص کننده عیار این تیم خواهد بود.

تراکتور در این پنج بازی دو بار تبریز و سه بار خارج از خانه رو در روی حریفانش قرار می‌گیرد و جهت کسب سهمیه آسیایی ناچار به دشت امتیاز های این مسابقه ها خواهد بود.

در شرایطی که قرار است تنها قهرمان لیگ، سهمیه آسیایی کسب کند، نکته کلیدی اینجاست که استقلال قهرمان فصل گذشته لیگ مجوزی حرفه‌ای ندارد و مجوز نساجی و پرسپولیس نیز مشخص نیست و سپاهان تنها باشگاه از جمع بالانشینان جدول محسوب می‌شود که دارای مجوز حرفه‌ای است.

با این اوصاف، سهمیه آسیایی، نصیب تیم‌هایی که با دارا بودن مجوز حرفه‌ای رتبه‌های بعدی جدول را به خود اختصاص داده باشند، خواهد شد.

و به همین علت قرارگیری در جایگاه چهارم جدول برای آسیایی شدن از اهمیت بسزایی برخوردار است.

حالا تراکتور، گل‌گهر و مس‌ رفسنجان گرمای نفس‌ همدیگر را در رده های چهارم تا ششم جدول احساس می‌کنند تا هیجان در هفته های انتهایی لیگ به اوج خود برسد.

تی‌تی‌ها شش بار در لیگ‌قهرمانان آسیا حضور داشتند و اکنون هفتمین حضورشان در این رقابت‌ها دور از دسترس نیست و قطار تحت هدایت خمس می‌توانند با ادامه راه خود در ریل موفقیت و دشت ۱۵ امتیاز از پنج بازی پیش‌رو برای آسیایی شدن آماده شود.

علیرضا میرشفیعیان، کاپیتان پیشین تراکتور در همین رابطه در گفت‌وگو با ایسنا، اذعان کرد: به‌نظرم این اتفاق دور از دسترس نیست و تراکتور می‌تواند با ادامه روند مناسب خود و کسب حداکثر امتیاز در بازی های آتی، فصل آینده در رقابت‌های لیگ‌قهرمانان آسیا حضور داشته باشد.

همچنین مهدی هاشم‌نژاد، مهاجم جوان تراکتور، در گفت‌وگو با ایسنا، متذکر شد: ما بازی به بازی تمام تلاش مان را می کنیم تا با جمع آوری امتیازات، سهمیه آسیایی را کسب کنیم و امیدوارم این اتفاق بیافتد.

علاوه بر قرارگیری تراکتور در بالاترین رده ممکن در جدول، مسئولان این تیم باید به فکر کسب مجوزه حرفه‌ای باشند تا تی‌تی‌ها در صورت آسیایی شدن بتوانند بدون مشکل در این رقابت‌ها حضور پیدا کنند.

پنج دیدار تراکتور تا پایان فصل، به شرح زیر می‌باشد؛

هفته بیست‌ششم:
ملوان بندرانزلی و تراکتور
شنبه ۲۶ فروردین‌ماه ۱۴۰۲

هفته بیست‌وهفتم:
تراکتور و پیکان
یکشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۲

هفته بیست‌وهشتم:
مس کرمان و تراکتور
جمعه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲

هفته بیست‌ونهم:
تراکتور و نساجی
جمعه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۲

هفته سی‌ام:
استقلال و تراکتور
پنج‌شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 70703 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60189 بازدید ]
8 سال پيش [ 35385 بازدید ]
9 سال پيش [ 20685 بازدید ]
6 سال پيش [ 20309 بازدید ]
5 سال پيش [ 13985 بازدید ]
8 سال پيش [ 13702 بازدید ]
9 سال پيش [ 12606 بازدید ]
6 سال پيش [ 10846 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9721 بازدید ]
6 سال پيش [ 9264 بازدید ]
4 سال پيش [ 9043 بازدید ]
4 سال پيش [ 8585 بازدید ]
5 سال پيش [ 7903 بازدید ]
7 سال پيش [ 7895 بازدید ]
4 سال پيش [ 7785 بازدید ]
3 سال پيش [ 7775 بازدید ]
4 سال پيش [ 7535 بازدید ]
5 سال پيش [ 7509 بازدید ]
3 سال پيش [ 6914 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1077 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1347 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1390 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1109 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1102 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1080 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1079 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1370 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 939 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 999 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1070 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 927 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 973 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 973 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 908 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 859 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 905 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 856 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 439 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 117 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 144 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 72 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 65 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 130 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 57 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 70 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 73 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 71 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 57 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 72 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 140 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 205 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 199 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 148 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 110 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 112 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 190 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 58 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 99 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید