پنجشنبه, ۷ خرداد ۱۴۰۵ /
70703
۳۰ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۱
97 بازدید
۰

خیز تراکتور برای کسب سهمیه آسیا

تیم فوتبال تراکتور برای بدست آوردن سهمیه آسیا، باید پنج دیدار فینال‌گونه را پشت سر بگذارد.



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، تراکتوری که جانی دوباره‌ گرفته است برای آسیایی شدن با گل‌گهر بدون قعله‌نویی و مس‌ رفسنجانی که روی نوار پیروزی است رقابت می‌کند.

تراکتور هفته گذشته سپاهان صدرنشین را در تبریز زمین‌گیر کرد تا تنها با یک امتیاز اختلاف بیخ گوش به گل‌گهر قرار گیرد.

از طرفی مس رفسنجان با دو امتیاز اختلاف نسبت به تی‌تی‌ها، ضلع سوم کورس آسیایی شدن را تشکیل داده‌اند و بازی این هفته شاگردان ربیعی در اصفهان مشخص کننده عیار این تیم خواهد بود.

تراکتور در این پنج بازی دو بار تبریز و سه بار خارج از خانه رو در روی حریفانش قرار می‌گیرد و جهت کسب سهمیه آسیایی ناچار به دشت امتیاز های این مسابقه ها خواهد بود.

در شرایطی که قرار است تنها قهرمان لیگ، سهمیه آسیایی کسب کند، نکته کلیدی اینجاست که استقلال قهرمان فصل گذشته لیگ مجوزی حرفه‌ای ندارد و مجوز نساجی و پرسپولیس نیز مشخص نیست و سپاهان تنها باشگاه از جمع بالانشینان جدول محسوب می‌شود که دارای مجوز حرفه‌ای است.

با این اوصاف، سهمیه آسیایی، نصیب تیم‌هایی که با دارا بودن مجوز حرفه‌ای رتبه‌های بعدی جدول را به خود اختصاص داده باشند، خواهد شد.

و به همین علت قرارگیری در جایگاه چهارم جدول برای آسیایی شدن از اهمیت بسزایی برخوردار است.

حالا تراکتور، گل‌گهر و مس‌ رفسنجان گرمای نفس‌ همدیگر را در رده های چهارم تا ششم جدول احساس می‌کنند تا هیجان در هفته های انتهایی لیگ به اوج خود برسد.

تی‌تی‌ها شش بار در لیگ‌قهرمانان آسیا حضور داشتند و اکنون هفتمین حضورشان در این رقابت‌ها دور از دسترس نیست و قطار تحت هدایت خمس می‌توانند با ادامه راه خود در ریل موفقیت و دشت ۱۵ امتیاز از پنج بازی پیش‌رو برای آسیایی شدن آماده شود.

علیرضا میرشفیعیان، کاپیتان پیشین تراکتور در همین رابطه در گفت‌وگو با ایسنا، اذعان کرد: به‌نظرم این اتفاق دور از دسترس نیست و تراکتور می‌تواند با ادامه روند مناسب خود و کسب حداکثر امتیاز در بازی های آتی، فصل آینده در رقابت‌های لیگ‌قهرمانان آسیا حضور داشته باشد.

همچنین مهدی هاشم‌نژاد، مهاجم جوان تراکتور، در گفت‌وگو با ایسنا، متذکر شد: ما بازی به بازی تمام تلاش مان را می کنیم تا با جمع آوری امتیازات، سهمیه آسیایی را کسب کنیم و امیدوارم این اتفاق بیافتد.

علاوه بر قرارگیری تراکتور در بالاترین رده ممکن در جدول، مسئولان این تیم باید به فکر کسب مجوزه حرفه‌ای باشند تا تی‌تی‌ها در صورت آسیایی شدن بتوانند بدون مشکل در این رقابت‌ها حضور پیدا کنند.

پنج دیدار تراکتور تا پایان فصل، به شرح زیر می‌باشد؛

هفته بیست‌ششم:
ملوان بندرانزلی و تراکتور
شنبه ۲۶ فروردین‌ماه ۱۴۰۲

هفته بیست‌وهفتم:
تراکتور و پیکان
یکشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۲

هفته بیست‌وهشتم:
مس کرمان و تراکتور
جمعه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲

هفته بیست‌ونهم:
تراکتور و نساجی
جمعه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۲

هفته سی‌ام:
استقلال و تراکتور
پنج‌شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 70703 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60538 بازدید ]
8 سال پيش [ 35760 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20614 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11171 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9563 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8916 بازدید ]
6 سال پيش [ 8201 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8168 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7842 بازدید ]
5 سال پيش [ 7798 بازدید ]
4 سال پيش [ 7438 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1531 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1940 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1964 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1501 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1937 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1529 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1551 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1359 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1418 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1408 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1279 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1200 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 192 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 118 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 129 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 111 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 148 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 259 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 258 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 129 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 148 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 117 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 151 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 111 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 229 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 2636 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 259 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 150 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 179 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 114 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 126 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 151 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید