سه شنبه, ۳ شهریور ۱۴۰۵ /
69781
۲۲ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۴
187 بازدید
۰

تراکتور و هواداران دلخوش

در حالی که هواداران تراکتور منتظر انتشار عکسی از دفتر زنوزی و تابلوی «و ان یکاد» معروف هستند، بازیکنانی از سوی کمیته فنی تیم جذب تیم می شوند که بی شباهت به فعالیت نقل و انتقالاتی فصل گذشته باشگاه نیست. تبریز ما (به نقل از عصر تبریز) – جهانبخش احمدیان: سال گذشته همین مواقع رضا […]



تراکتور و هواداران دلخوش
تراکتور و هواداران دلخوش

در حالی که هواداران تراکتور منتظر انتشار عکسی از دفتر زنوزی و تابلوی «و ان یکاد» معروف هستند، بازیکنانی از سوی کمیته فنی تیم جذب تیم می شوند که بی شباهت به فعالیت نقل و انتقالاتی فصل گذشته باشگاه نیست.

تبریز ما (به نقل از عصر تبریز) – جهانبخش احمدیان: سال گذشته همین مواقع رضا مهاجری به عنوان مدیر فنی تیم های تراکتور با مشورت رسول خطیبی، بازیکنانی را جذب تراکتور کردند که هیچ کدام از آنها با نظر سرمربی صورت نگرفته بود و عملا به درد تیم هم نخوردند. آن بازیکنان یکی پس ازدیگری به روی نیمکت رفته و به تدریج از تیم کنار گذاشته شدند. آن گلری هم که مانده بود، در هفته های آخر حاشیه ای را دامن زد که تیم را به قهقرا برد. گرچه بررسی دقیق آن اتفاق می تواند کم کاری مدافعین را نیز محرز کند، ولی آنچه که بولد شد، نقش فروزان بود.

امسال نیز همچون فصول گذشته، منتظر جذب سرمربی تیم هستیم که بنا بر دلایلی نامعلوم، تا بدینجای کار اسمی از این سرمربی به صورت رسمی اعلام نشده است. تنها دلخوش به این هستیم که زنوزی مربی بزرگ و صاحب سبکی را به تبریز خواهد آورد.

البته شایعاتی دهان به دهان می چرخد و اسامی مختلفی رد و بدل می شود، ولی هیچ کدام از آنها تأیید رسمی نشده اند. تنها موردی که باشگاه در مورد آن اطلاع رسانی کرد؛ تونی اولیویرای پرتغالی بود که به خاطر پسرش کنار گذاشتند. در کنار اینها نام های دیگری نیز مطرح می شوند که به نوعی شناخته شده در دنیای فوتبال هستند.

آنچه که شاید مدیران باشگاه از آن غافل شده اند، این است که مربی صاحب نام و صاحب سبک به تنهایی نمی تواند عامل موفقیت تیم باشد. کما اینکه، جان توشاک ولزی با آن کارنامه درخشان نتوانست و یا جرج لیکنز بلژیکی با رزومه بازیکن سازی، قادر به برآورده کردن خواسته های هواداران و باشگاه نشد.

تیمی که مربی صاحب نام می آورد، حق ندارد سراغ بازیکنانی مثل اهل شاخه و عبدالله زاده برود، یا اصلا بدون در نظر گرفتن سلیقه سرمربی و تاکتیک او اقدام به جذب بازیکن بکند. الان خانزاده و تیکدری و مظاهری و مهری، جذب تیم شده اند؛ اگر این بازیکنان و نحوه بازی آنها در سیستم سرمربی جدید جایی نداشته باشد و یا اصلا این سرمربی اعتقادی به بازی این افراد نداشته باشد، مجبور به کنار گذاشتن آنها و ازدست دادن سهمیه بازیکن خواهیم بود.

نمی توانیم به هر نحو ممکن اقدام به جذب بازیکن کنیم و عین هندوانه سربسته در اختیار سرمربی ناآشنا به فوتبال و بازیکنان ایرانی قرار بدهیم و دست آخر دلخوش به این باشیم که آخر فصل قهرمان خواهیم شد و یا سهمیه آسیا خواهیم گرفت.

واقعیت این است که از فرصت هایمان به نحو احسن استفاده نمی کنیم و تنها دلخوش به وعده و وعید و ناکامی رقیبان هستیم. دلخوش به این هستیم که شاید باشگاه پدیده محکوم به استفاده از بازیکن غیرمجاز باشد و ما به جای آنها در آسیا بازی کنیم. یا دلخوش به این باشیم که یکی از سه باشگاه دولتی نتواند بدهی انباشته خود را پرداخت کند و از لیگ قهرمانان کنار گذاشته بود تا ما جای آنها را بگیریم. با حرص و ولع خاصی این اخبار را طوری دنبال می کنیم که انگار با این فوتبال و دست های پشت پرده آن آشنا نیستیم.

مگر وزارت ورزش و وزارت صنعت و معدن اجازه حذف باشگاه های خود از لیگ قهرمانان را می دهند؟ آن هم به دلیل عدم پرداخت بدهی انباشته ای که از شکایات بازیکنان خارجی به دست آمده است؟ همین فصل گذشته مگر وزارت ورزش میلیاردها بدهی سرخابی ها را پرداخت نکرد؟! یا خود باشگاه پدیده مگر باشگاه فقیری است که اجازه دهد تراکتور جای او را بگیرد؟! الکی دلخوش به هیاهوی رسانه ای رئیس فدراسیون و رسانه های زرد نباشیم؛ اتفاقی رخ نخواهد داد.

جایی که می توانیم آینده تیم و باشگاه را به دست خودمان بسازیم، و با جذب به موقع سرمربی و عقد قرارداد با بازیکنان مد نظر وی، به اهداف باشگاه و مطالبه هواداران دست یابیم، نباید چشم به عملکرد و ناکامی دیگران و دلخوش به محرومیت آنها باشیم.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 69781 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60619 بازدید ]
9 سال پيش [ 35850 بازدید ]
9 سال پيش [ 21103 بازدید ]
7 سال پيش [ 20692 بازدید ]
6 سال پيش [ 14413 بازدید ]
9 سال پيش [ 14110 بازدید ]
9 سال پيش [ 13044 بازدید ]
7 سال پيش [ 11251 بازدید ]
8 سال پيش [ 10228 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9658 بازدید ]
5 سال پيش [ 9413 بازدید ]
5 سال پيش [ 9041 بازدید ]
6 سال پيش [ 8317 بازدید ]
5 سال پيش [ 8286 بازدید ]
8 سال پيش [ 8272 بازدید ]
3 سال پيش [ 8185 بازدید ]
5 سال پيش [ 7923 بازدید ]
6 سال پيش [ 7873 بازدید ]
4 سال پيش [ 7562 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 160 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1646 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2103 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1650 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1585 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2049 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1623 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1690 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1435 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1517 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1603 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1374 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1493 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1359 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1323 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1276 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 237 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 191 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 284 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 178 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 177 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 119 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 194 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 176 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 106 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 185 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 147 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 169 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 289 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 150 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 139 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 164 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 173 بازدید ]
عصر تبریز 2 سال پيش [ 301 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 298 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 169 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید