پنجشنبه, ۹ بهمن ۱۴۰۴ /
68705
۱۰ تیر ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۸
135 بازدید
۰

دنیزلی: روی بازیکنان فشار روانی وجود دارد

سرمربی تراکتور گفت: ما در سه هفته شکست خورده‌ایم البته در بعضی از بازی‌ها خوب بودیم اما اکنون روی بازیکنان فشار روانی وجود دارد.



دنیزلی: روی بازیکنان فشار روانی وجود دارد
دنیزلی: روی بازیکنان فشار روانی وجود دارد

سرمربی تراکتور گفت: ما در سه هفته شکست خورده‌ایم البته در بعضی از بازی‌ها خوب بودیم اما اکنون روی بازیکنان فشار روانی وجود دارد.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، مصطفی دنیزلی سرمربی تیم تراکتور در گفت‌و‌گو با رسانه رسمی باشگاه تراکتور، ضمن بیان آخرین وضعیت تیم، خطاب به هواداران اعلام کرد که قطعا تیم به هدف‌گذاری انجام شده خواهد رسید.

وی اظهار داشت: امروز من این مصاحبه را برای هواداران، جامعه، بازیکنان و مدیران تیم انجام می‌دهم. ما در سه هفته شکست خورده‌ایم؛ البته در بعضی از بازی‌ها خوب بودیم و در بعضی از بازی‌ها هم عملکرد خوبی نداشتیم و اکنون روی بازیکنان فشار روانی وجود دارد. از هواداران درخواست دارم که از این شرایط تاثیر منفی نگیرند. سال قبل تراکتور تا پایان هفته دهم پنج بازی داخل خانه و پنج بازی خارج از خانه انجام داده بود و ۱۶ امتیاز داشت، اما امسال ۶ بازی خارج از خانه و چهار بازی داخل خانه انجام داده‌ایم و ۱۷ امتیازی هستیم.

دنیزلی با تاکید بر اینکه قطعا به هدفمان خواهیم رسید، گفت: فردا نیز در زمین تمرین سر پا خواهیم ایستاد. سخنانم خطاب به بازیکنان، مدیریت و مالک باشگاه است. می‌دانم که تیم نواقصاتی دارد، اما در پایان فصل به هدفمان می‌رسیم.

وی ادامه داد: گاه در فوتبال هفته‌هایی وجود دارد که تیم نتیجه نمی‌گیرد و این موضوع چندان مهم نیست. عمر من در مسابقات فوتبال گذشته و فصل‌های بدی را سپری کرده‌ام، ولی همیشه به هدفمان در پایان فصل رسیده‌ام.

سرمربی تراکتور با بیان اینکه یک سوم مسابقات لیگ نوزدهم سپری شده است، گفت: ما پنج بازی از هفت مسابقه بعدی را در تبریز برگزار خواهیم کرد و همه در پایان نیم فصل جایگاه‌مان را خواهند دید. بنده از هواداران خواهش می‌کنم که مثل همیشه به تیم انرژی و قدرت دهند، ما به هواداران اعتماد داریم آنان اعتماد بیشتری به تراکتور داشته باشند.

دنیزلی خاطرنشان کرد: بازیکنانم در زمان پیروزی چندان ستایش نمی‌شوند، ولی با کوچکترین اشتباه مورد انتقاد قرار می‌گیرند. بنده پشت تیم و بازیکنانم هستم و کسی از این موضوع شک و شبهه نداشته باشد.

سرمربی تراکتور عنوان کرد: بنده در طول ۳۰ سال سرمربیگری، هیچ‌گاه با رسانه‌ها به مشکل نخورده‌ام؛ اما اینجا برای شرکت در نشست‌های خبری قبل بازی، باید تیم را رها کرده و پس از طی ۴۰ کیلومتر به محل برگزاری نشست خبری برسم. این موضوع باعث عدم‌ حضورم در تمرین تیم و قطع ارتباط با بازیکنان می‌شود، لطفا رسانه‌ها در این زمینه ما را درک کنند. من در تمامی نشست‌های خبری تبریز حضور دارم.

دنیزلی تصریح کرد: هواداران کمک حال تیم باشند و فکر سایر مسائل را نکنند. قطعا به هدفمان خواهیم رسید.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 68705 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60188 بازدید ]
8 سال پيش [ 35380 بازدید ]
9 سال پيش [ 20684 بازدید ]
6 سال پيش [ 20308 بازدید ]
5 سال پيش [ 13981 بازدید ]
8 سال پيش [ 13698 بازدید ]
9 سال پيش [ 12606 بازدید ]
6 سال پيش [ 10843 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9720 بازدید ]
6 سال پيش [ 9262 بازدید ]
4 سال پيش [ 9041 بازدید ]
4 سال پيش [ 8584 بازدید ]
5 سال پيش [ 7899 بازدید ]
7 سال پيش [ 7894 بازدید ]
4 سال پيش [ 7780 بازدید ]
3 سال پيش [ 7773 بازدید ]
4 سال پيش [ 7533 بازدید ]
5 سال پيش [ 7507 بازدید ]
3 سال پيش [ 6912 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1074 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1343 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1386 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1108 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1100 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1386 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1078 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1077 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1368 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 934 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 996 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1065 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 926 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 971 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 971 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 904 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 856 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 905 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 853 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 438 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 115 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 207 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 226 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 102 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 158 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 107 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 58 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 161 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 168 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 235 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 85 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 102 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 62 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 63 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 80 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 101 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 42 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 113 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 97 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 91 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید