جمعه, ۶ شهریور ۱۴۰۵ /
67394
۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۰:۰۰
322 بازدید
۰

هجدهمین نمایشگاه طلا و جواهر در تبریز برگزار می‌شود

رئیس اتحادیه طلا، جواهر، نقره و سکه تبریزگفت: هجدهمین نمایشگاه طلا و جواهر و صنایع وابسته به آن، روز ۲۳ آبان ماه در تبریز برگزار خواهد شد.



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)،میر محمد پوراقدم شربیانی، در جمع اصحاب رسانه با تاکید بر اینکه اتهام به طلا فروشان برای عدم پرداخت مالیات ظلمی در حق آنها است، افزود: در کنار این موضوع که نسبت به کارآفرینان باید یک نگاه متفاوت تری داشته باشیم، اصل حمایت از آنان نیز نباید فراموش شود.

وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه طلا و جواهر گفت: هجدهمین نمایشگاه طلا و جواهر و صنایع وابسته به آن، روز ۲۳ آبان ماه در تبریز برگزار خواهد شد. 

رئیس اتحادیه طلا، جواهر، نقره و سکه تبریز، با بیان اینکه در کنار این نمایشگاه، دومین همایش طلا و جواهر نیز برگزار خواهد شد، ادامه داد: اولین اتحادیه طلا جواهر در ایران توسط تبریز در تهران راه اندازی شده که تا امروز دو هزار و ۳۰۰ نفر در آن از باب تولید و فروش عضویا دارند.

شربیانی با تاکید بر موقعیت ویژه آذربایجان شرقی و همسایگی این استان با کشور های مختلف، گفت: امید داریم با کمک دستگاه های مختلف، این استان تبدیل به پایگاه رشد و توسعه در عرصه صنعت طلا و جواهر در سطح ایران شود. 

وی با اشاره به اینکه نزدیک به یکصد شرکت داخلی و خارجی از جمله ترکیه در این نمایشگاه حضور خواهند داشت، افزود: با توجه به اینکه مسئولین مختلف ملی و استانی در این همایش حضور خواهند یافت، باید این فرصت را غنیمت شمرده و با بررسی مشکلات و محدودیت های این صنعت، فاصله خود با دنیا را مقایسه و در راه توسعه گام برداریم. 

شربیانی صنعت طلا و جواهر را زنجیره‌ای بزرگ از معدن تا رسیدن به دست مشتری دانست و ادامه داد: این عرصه نیازمند برند سازی است تا داشته‌هایمان را قدر بدانیم، نقاط ضعفمان را پوشش و روی نقاط قوت تاکید کنیم تا چالش ها برطرف شود. 

رئیس اتحادیه طلا، جواهر، نقره و سکه تبریز، افزود: شهر تبریز، نسبت به بازارهای خلیج فارس، دارای نوعی ضعف و عقب ماندگی است که برای حل این مشکل و تقویت آن باید تلاش کنیم. 

شربیانی، موضوع ارزش افزوده را از جمله تفاوت های صنعت طلا با دیگر حوزه های هنر و صنعت دانست و گفت: این موضوع، چالش بزرگی برای همکاران ما به وجود آورده و در گردش مالی نیز یکی از اساسی‌ترین نکته‌ها به شمار می‌رود. 

او با اشاره به سهم کمتر از نیم درصدی کشور در گردش مالی دنیا گفت: سرقت از معدن اندریان یکی از چالش‌های بزرگ استان ماست؛ با وجود اینکه این معدن سرمایه بزرگی برای استان به شمار می‌رود اما عاید کمتری نصیب ما می‌شود. 

شربیانی با تاکید بر اینکه در هجدهمین نمایشگاه طلا و جواهرات تبریز میزبان کل ایران هستیم، اظهار داشت: با توجه به شرایط موجود و تفاوت دیدگاه ما نسبت به دیگر کشورها، بازدید کنندگانی از کشورهایی همچون ترکیه، آلمان و ایتالیا خواهیم داشت. 

پی تغییر قیمت طلا را وابسته به دو عامل ارز و قیمت جهانی انس دانست و افزود: تعطیل شدن بازار طلا در روزهای گذشته مربوط به اعتراض در اجرای قانون بوده و هیچ ربطی به موضوع مالیات ندارد. 

وی ادامه داد: تفاوت نمایشگاه امسال با نمایشگاه سال گذشته در نبود تجربه کافی برای اجرا در سال گذشته بود، اما با وجود این همه قدردان این همایش بی‌نظیر بودند.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 67394 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
9 سال پيش [ 60622 بازدید ]
9 سال پيش [ 35854 بازدید ]
9 سال پيش [ 21112 بازدید ]
7 سال پيش [ 20696 بازدید ]
6 سال پيش [ 14417 بازدید ]
9 سال پيش [ 14113 بازدید ]
9 سال پيش [ 13049 بازدید ]
7 سال پيش [ 11255 بازدید ]
8 سال پيش [ 10231 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9663 بازدید ]
5 سال پيش [ 9416 بازدید ]
5 سال پيش [ 9045 بازدید ]
6 سال پيش [ 8324 بازدید ]
5 سال پيش [ 8288 بازدید ]
8 سال پيش [ 8273 بازدید ]
3 سال پيش [ 8188 بازدید ]
5 سال پيش [ 7926 بازدید ]
6 سال پيش [ 7874 بازدید ]
4 سال پيش [ 7564 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 ماه پيش [ 163 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1648 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2053 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2105 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1653 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1587 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 2050 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1625 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1693 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1998 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1436 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1520 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1604 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1375 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1471 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1495 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1362 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1296 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1326 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 1278 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 214 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 238 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 937 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 272 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 176 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 156 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 5362 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 30 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 158 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 135 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 270 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 20 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 985 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 697 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 302 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 93 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 292 بازدید ]
عصر تبریز 57 سال پيش [ 308 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 21 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید