پنجشنبه, ۷ خرداد ۱۴۰۵ /
66640
۱۳ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۹
178 بازدید
۰

از ما نخواهید که این فوتبال را پاک بدانیم!

مدیرعامل مستعفی ادعا می‌کند که وزارت ورزش دوست نداشت پیروزی با مدیریت من قهرمان شود! آیا وزارت ورزش و مسئولان رده بالای این باشگاه از قهرمانی این تیم اطمینان دارند؟



از ما نخواهید که این فوتبال را پاک بدانیم!
از ما نخواهید که این فوتبال را پاک بدانیم!

مدیرعامل مستعفی ادعا می‌کند که وزارت ورزش دوست نداشت پیروزی با مدیریت من قهرمان شود! آیا وزارت ورزش و مسئولان رده بالای این باشگاه از قهرمانی این تیم اطمینان دارند؟

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، صحبت‌های محمدرضا زنوزی مالک باشگاه تراکتور در برنامه فرمول یک را اگر خواهیم در یک جمله خلاصه کنیم به این جمله خواهیم رسید. “باشگاه پیروزی توسط وزارت ورزش به عنوان بالاترین ارگان ورزشی کشور مدیریت می‌شود که در عدالت فوتبالی تاثیرگذار بوده است” که چنین ادعایی با اتفاقات اخیر و صحبت‌های مطرح شده از طرف وزارت ورزش، هئیت مدیره و مدیرعامل سابق این باشگاه بی‌راه نیز نبوده است.

انگار مسئولان این باشگاه منتظر پرده‌برداری از مسائل پشت‌پرده مدیریتی این باشگاه توسط زنوزی بودند تا با حمله همه‌جانبه به یکدیگر مهر تائیدی بر ادعاهای مالک تراکتور بزنند.

مدیرعامل سابق پیروزی در روزهای گذشته مشکلات این باشگاه را به عدم همکاری وزارت ورزش و هئیت مدیره منتخب وزارت مربوط می‌داند و در مقابل هئیت مدیره و نماینده وزارت ورزش نیز مدیرعامل اسبق را ناکارآمد دانسته و عدم همکاری وزارت ورزش را کذب می‌دانند! دقیقا همین جاست که موضوع جالب می‌شود. همه‌ی مدیران ارشد این باشگاه ادعا می‌کنند که وزارت ورزش برای موفقیت این تیم و در نهایت برای قهرمانی آن کم کاری نکرده است! که در مقابل مدیرعامل مستعفی ادعا می‌کند که وزارت ورزش دوست نداشت پیروزی با مدیریت من قهرمان شود! آیا وزارت ورزش و مسئولان رده بالای این باشگاه از قهرمانی این تیم اطمینان دارند؟

چرا باید مسئولان ارشد ورزش کشور از قهرمانی یک تیم در میانه‌های لیگ باید اطمینان داشته باشند؟ چرا مدیر روابط عمومی وزارت ورزش توییت می‌زند و قهرمانی‌های متوالی پیروزی را رزومه موفق دوران مدیریت خود می‌داند؟ چرا برای نگه داشتن سرمربیان دو تیم تهرانی چندین وزارت خانه بسیج می‌شوند ولی در مقابل حکم فیفا علیه تراکتور را تمسخر می‌کنند؟ چرا بدهی‌های دو تیم تهرانی از بیت‌المال و بودجه ورزشی کشور پرداخت خواهد شد ولی دیگر تیم‌ها بایستی از جیب خود پرداخت کنند و در غیر این‌صورت محروم شوند؟

وقتی این مسائل را با ادعاهای مدیران ارشد باشگاه تهرانی در رسانه‌ها منتشر می‌شود به چراهای بزرگ‌تری می‌رسیم و اینکه چراهای مطرح شده توسط محمدرضا زنوزی در مقابل چراهای موجود ناچیز بوده است.

نه از ما نخواهید که باور کنیم صحبت‌های محمدرضا زنوزی یک کری هواداری بوده است. از ما نخواهید که عدم قهرمانی تیم‌های خصوصی را اتفاقی و بدون برنامه بدانیم. از ما نخواهید که فوتبال ایران را پاک و بدون هیچ دخل و تصرفی بدانیم.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 66640 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60538 بازدید ]
8 سال پيش [ 35760 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20614 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11171 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9563 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8916 بازدید ]
6 سال پيش [ 8201 بازدید ]
7 سال پيش [ 8196 بازدید ]
5 سال پيش [ 8168 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7842 بازدید ]
5 سال پيش [ 7798 بازدید ]
4 سال پيش [ 7438 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1531 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1940 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1964 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1501 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1936 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1528 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1551 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1359 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1418 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1408 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1279 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1200 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 123 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 111 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 185 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 95 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 99 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 208 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 260 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 232 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 225 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 191 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 98 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 84 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 159 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 102 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 249 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 172 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 98 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 163 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 142 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 141 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید