جمعه, ۸ خرداد ۱۴۰۵ /
63865
۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۲
230 بازدید
۰

معرفی تبریز به عنوان شهر ورزش

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، یعقوب هوشیار در دیدار با روسای هیات‌های ورزشی استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه تلاش می‌شود سال آینده تبریز به عنوان شهر ورزش معرفی شود گفت: اهمیت و تاثیر بالای ورزش همگانی بر سلامت جامعه بر کسی پوشیده نیست و باید امکانات لازم در این عرصه […]



به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، یعقوب هوشیار در دیدار با روسای هیات‌های ورزشی استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه تلاش می‌شود سال آینده تبریز به عنوان شهر ورزش معرفی شود گفت: اهمیت و تاثیر بالای ورزش همگانی بر سلامت جامعه بر کسی پوشیده نیست و باید امکانات لازم در این عرصه را برای آحاد جامعه فراهم کنیم.

وی با اشاره به اینکه هیات‌های ورزشی استان باید بر این اساس با شهرداری همکاری و مشارکت کنند اظهار کرد: در این زمینه باید از ظرفیت‌های موجود استفاده بهینه کرد.

شهردار تبریز گفت: لازم است تا فواید ورزش را برای خانواده‌ها تبیین کنیم و برای تحقق این هدف نه تنها شهرداری بلکه هیات‌های ورزشی و مدارس هم باید به این موضوع ورود کنند تا همه شهروندان در رده‌های سنی مختلف از ورزش بهره‌مند شوند.

هوشیار از جامعه بزرگ دانش‌آموزی به عنوان ظرفیت بزرگ در این حوزه یاد کرد و ادامه داد: در تبریز ۳۵۰ هزار دانش‌آموز فقط در مدارس دولتی مشغول به تحصیل هستند و این جمعیت بزرگ و فعالی است که باید هیات‌های ورزشی بتوانند برای آن ظرفیت با انرژی برنامه و پیشنهاد ارائه دهند.

وی با تاکید بر اینکه نباید از ظرفیت بالای ورزش غافل شویم یادآور شد: ورزش حوزه‌ای قابل اتکا و جامعه ورزش جامعه‌ای دارای مرام و منش انسانی بسیار بالا است.

هوشیار با درخواست از همه ادارات برای همکاری در معرفی تبریز به عنوان شهر ورزش افزود: موضوع ورزش و سلامت از نظر ما تک تک افراد جامعه را متاثر می‌کند و جا دارد همه دستگاه‌ها و سازمان‌ها به میدان بیایند تا این اتفاق رخ دهد چرا که فرهنگ و ظرفیت معنوی آذربایجان و تبریز به حدی بالا است که پیش از این در موارد مشابه نتیجه خوبی گرفته‌ایم.

رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز نیز در این جلسه با بیان اینکه بزرگترین مجموعه ورزشی سرپوشیده کشور در این شهر ساخته می‌شود گفت: مراحل مقدماتی ساخت سالن ۱۵ هزار نفری تمام شده و در مرحله عقد قرارداد با پیمانکار است.

هادی با اشاره به طرح پلاک‌کوبی سردرب منازل قهرمانان تبریز افزود: در این طرح نام ۶۰ قهرمانی که از ۴۰ سال قبل تاکنون برای تبریز افتخار آفرینی کرده‌اند از سوی مدیریت شهری با همکاری اداره ورزش و جوانان بر سردرب آنها نصب می‌شود.

وی اظهار کرد: در دوره اخیر مدیریت شهری اقدامات خوبی در حوزه اوقات فراغت و زیرساخت‌ها انجام شده است و شهرداری تبریز توانسته پیوست ورزشی ۵۲ هفته ورزشی را اجرا کند.

رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به کمک شهرداری تبریز به هیات‌های ورزشی طی سه سال اخیر گفت: سال قبل مقرر شد کمک به هیات‌های ورزشی مختص هیات‌هایی باشد که در همگانی کردن ورزش گام برداشته‌اند اما به دستور شهردار تبریز این حمایت شامل تمامی هیات‌ها شد.

وی یادآور شد:در دوره فعلی و شورای ششم اغلب سالن‌ها که تبدیل به انبار شده بودند دوباره در قالب سالن‌های ورزشی بکارگیری شدند و از طرفی کمیسیون ورزش و جوانان را از فرهنگی جدا کردیم.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 63865 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60539 بازدید ]
8 سال پيش [ 35761 بازدید ]
9 سال پيش [ 21004 بازدید ]
6 سال پيش [ 20615 بازدید ]
6 سال پيش [ 14318 بازدید ]
8 سال پيش [ 14045 بازدید ]
9 سال پيش [ 12928 بازدید ]
6 سال پيش [ 11173 بازدید ]
8 سال پيش [ 10097 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9565 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8918 بازدید ]
6 سال پيش [ 8203 بازدید ]
7 سال پيش [ 8199 بازدید ]
5 سال پيش [ 8169 بازدید ]
3 سال پيش [ 8091 بازدید ]
5 سال پيش [ 7843 بازدید ]
5 سال پيش [ 7800 بازدید ]
4 سال پيش [ 7441 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1534 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1944 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1968 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1573 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1504 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1940 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1532 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1553 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1919 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1361 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1419 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1493 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1301 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1395 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1410 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1282 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1218 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1250 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1203 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 1040 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 455 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 487 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 2417 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 555 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 186 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 199 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1291 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 235 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 157 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 517 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 211 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 107 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1363 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 405 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1321 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 144 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 677 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 606 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 1149 بازدید ]