چهارشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۴ /
63844
۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۲
173 بازدید
۰

هر ایرانی صاحب شناسنامه سبک زندگی می‌شود

مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، از آموزش سبک زندگی سالم بر اساس آموزه‌های طب ایرانی با هدف کاهش بار بیماری‌های غیر واگیر در کشور خبر داد. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، نفیسه حسینی یکتا رئیس افتخاری بین‌المللی چشم‌انداز سیاست‌گذاری، قانون گذاری طب سنتی و مکمل ضمن سلام […]



هر ایرانی صاحب شناسنامه سبک زندگی می‌شود
هر ایرانی صاحب شناسنامه سبک زندگی می‌شود

مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، از آموزش سبک زندگی سالم بر اساس آموزه‌های طب ایرانی با هدف کاهش بار بیماری‌های غیر واگیر در کشور خبر داد.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، نفیسه حسینی یکتا رئیس افتخاری بین‌المللی چشم‌انداز سیاست‌گذاری، قانون گذاری طب سنتی و مکمل ضمن سلام و خوشامدگویی خدمت حاضرین در سمپوزیوم طب سنتی گفت: از رئیس واحد طب سنتی سازمان جهانی بهداشت و مقامات کشوری و لشکری، مقامات وزارت بهداشت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اعضای سازمان نظام پزشکی، نظام پرستاری، اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی، رؤسای دانشکده‌های طب ایرانی و همچنین سایر مهمانان داخلی و خارجی حاضر سمپوزیوم بین‌المللی طب سنتی که دعوت دفتر طب ایرانی و مکمل را پذیرفتند تشکر می‌کنم.

مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با اشاره به نکاتی مهم در حوزه طب سنتی گفت: کشور ایران دارای یکی از قدیمی‌ترین مکاتب سنتی است که بر همگان واضح است و نام ابوعلی سینا دانشمند فرزانه ایرانی برای تمامی افرادی که در فضای بهداشت و درمان فعالیت می‌کنند شناخته شده است.

حسینی یکتا ادامه داد: هم راستا با اسناد بین‌المللی از جمله سند راهبرد سازمان جهانی بهداشت در خصوص بهره‌مندی از طب‌های سنتی و مکمل، در ایران نیز اسناد و قوانین بالادستی بسیاری در زمینه طب سنتی مصوب شده است و ارکان مختلف نظام بر بهره‌مندی از این ظرفیت تاکید دارد.

وی افزود: نزدیک ۲۰ سال است که آموزش طب ایرانی در نظام سلامت کشور با تشکیل دانشکده‌های طب ایرانی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ادغام شده است و در ایران تنها کسانی اجازه طبابت رسمی در این حوزه را دارند که پزشکان فارغ‌التحصیل از این دانشکده‌ها باشند بنابراین آموزش طب ایرانی در کشور با آموزش پزشکان پایه‌ریزی شد.

حسینی یکتا خاطرنشان کرد: هدف ما در طب ایرانی ادغام آن در ارکان نظام سلامت است تا از ظرفیت پیشگیرانه و درمانی آن به بهترین شکل در جهت ارتقای سلامت جامعه بهره گرفته شود.

وی افزود: ایران کشوری پیشرو در ادغام طب سنتی در شبکه بهداشتی درمانی است و اکنون در سراسر کشور آموزش سبک زندگی سالم بر اساس آموزه‌های طب ایرانی با هدف کاهش بار بیماری‌های غیر واگیر در حال ادغام است و برای هر ایرانی یک شناسنامه سبک زندگی تشکیل می‌شود.

مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت گفت: با توجه به پیشینه کهن طبی و ظرفیت‌های غنی اقلیمی و نیروی انسانی و حمایت‌ها بی‌شک ایران می‌تواند به عنوان کشور پیشرو و سیاستگذار در حوزه طب‌های سنتی و مکمل به ویژه در منطقه امرو (MRO) عمل کند و در پیشبرد برنامه‌های سازمان جهانی بهداشت در این حوزه مؤثر واقع شود.

وی خاطرنشان کرد: امیدوارم با انتقال تجارب بین کشورهای مختلف در این سمپوزیوم بتوانیم مسیری بهتر، سهل‌تر و هموارتری را در عرصه بهره‌مندی بهینه از ظرفیت طب سنتی

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 63844 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59709 بازدید ]
8 سال پيش [ 34897 بازدید ]
8 سال پيش [ 20202 بازدید ]
6 سال پيش [ 19784 بازدید ]
5 سال پيش [ 13499 بازدید ]
8 سال پيش [ 13226 بازدید ]
8 سال پيش [ 12124 بازدید ]
6 سال پيش [ 10394 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9244 بازدید ]
6 سال پيش [ 8851 بازدید ]
4 سال پيش [ 8588 بازدید ]
4 سال پيش [ 8130 بازدید ]
5 سال پيش [ 7488 بازدید ]
7 سال پيش [ 7452 بازدید ]
3 سال پيش [ 7318 بازدید ]
4 سال پيش [ 7139 بازدید ]
4 سال پيش [ 7110 بازدید ]
5 سال پيش [ 7087 بازدید ]
3 سال پيش [ 6162 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 455 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 573 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 559 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 457 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 458 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 581 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 439 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 426 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 561 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 383 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 410 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 400 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 352 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 412 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 404 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 370 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 368 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 365 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 346 بازدید ]
عصر تبریز 29 روز پيش [ 178 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 462 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 692 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 560 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 401 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 467 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 451 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 112 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 423 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 635 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 319 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 451 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 173 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 106 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 376 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1483 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 494 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 414 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 485 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 366 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 143 بازدید ]