شنبه, ۲۱ تیر ۱۴۰۴ /
61977
۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۹:۴۶
90 بازدید
۰

ایران موشکی در اختیار روسیه قرار نداده است

رئیس‌جمهور اوکراین ادعای رسانه‌های غربی درباره ارسال موشک‌های بالستیک ایرانی به روسیه را تایید نکرد اما مدعی شد که گفت‌وگوهای طرفین در این باره ادامه دارد. به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین با گفتن این که ایران هنوز موشکی در اختیار روسیه قرار نداده است، مدعی شد که […]



ایران موشکی در اختیار روسیه قرار نداده است
ایران موشکی در اختیار روسیه قرار نداده است

رئیس‌جمهور اوکراین ادعای رسانه‌های غربی درباره ارسال موشک‌های بالستیک ایرانی به روسیه را تایید نکرد اما مدعی شد که گفت‌وگوهای طرفین در این باره ادامه دارد.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین با گفتن این که ایران هنوز موشکی در اختیار روسیه قرار نداده است، مدعی شد که ۲ کشور در حال گفت‌وگو در این باره هستند.

پیشتر، روزنامه وال استریت ژورنال مدعی شده بود مقام‌های آمریکایی به همتایان اروپایی خود گفته‌اند ایران موشک‌های بالستیک کوتاه‌برد به روسیه فرستاده است.

ادعای مشابهی نیز بدون ارائه شواهد، از سوی خبرگزاری رویترز مطرح شده بود.

کاخ سفید، حامی نظامی اصلی کی‌یف با استناد به ادعای وال استریت ژورنال گفته بود «انتقال موشک از ایران به روسیه نشانگر یک تشدید بزرگ در حمایت تهران از مسکو است.»

پافشاری اوکراین روی ادعاهای مطرح شده از سوی رسانه‌های غربی علیه ایران پیرامون ارسال موشک‌های بالستیک به روسیه درحالی است که در روزهای اخیر، مقامات ایرانی و روسی این ادعاها را رد کرده‌اند.

روزنامه پراودا اوکراین در این باره گزارش داد که زلنسکی در تازه‌ترین اظهاراتش در این باره گفت: آن‌ها(روسیه و ایران) در حال رایزنی دقیق درباره موشک‌هایی هستند که ایران می‌تواند به روسیه ارائه کند. طبق اطلاعاتی که ما داریم، آن‌ها هنوز این موشک‌ها را تحویل نداده‌اند اما در حال گفت‌وگو در این باره هستند و این باعث نگرانی ماست.

رئیس‌جمهور اوکراین همچنین ادعای ارسال پهپادهای ایرانی به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین را تکرار کرده و گفت که ایران مجوز ساخت آن‌ها در روسیه را نیز صادر کرده است.

این در حالی است که نمایندگی ایران در سازمان ملل، پیشتر در یک موضعگیری درباره ادعای ارسال موشک‌های بالستیک ایرانی به اوکراین بیان کرده: موضع جمهوری اسلامی ایران در قبال منازعه اوکراین هیچ تغییری نکرده است.

ایران ارسال کمک نظامی به طرفین درگیر که موجب گسترش خسارات انسانی و زیرساخت‌ها، و همچنین فاصله گرفتن از گفتگوهای آتش‌بس می‌شود را امری غیرانسانی می‌داند؛ بنابراین، نه‌تنها خود چنین اقدامی نمی‌کند بلکه کشورهای دیگر را نیز به توقف ارسال سلاح به طرفین درگیر در منازعه دعوت می‌کند.

وزارت امور خارجه ایران نیز پیشتر در این باره گفته بود: ما موضع روشنی در ارتباط با تحولات اوکراین و بحران اوکراین داریم و جای تاسف است که برخی از طرف‌ها که خود بخشی از جنگ و نزاع در بحران اوکراین هستند، با انگیزه‌های سیاسی، اتهاماتی را علیه ایران مطرح می‌کنند. ما در موضوع اوکراین بخشی از جنگ و نزاع نیستیم و و بارها تاکید کرده‌ایم که راهکار سیاسی را بهترین راهکار برای حل این بحران می‌دانیم.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 61977 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58535 بازدید ]
8 سال پيش [ 33750 بازدید ]
8 سال پيش [ 19094 بازدید ]
5 سال پيش [ 18706 بازدید ]
5 سال پيش [ 12444 بازدید ]
8 سال پيش [ 12104 بازدید ]
8 سال پيش [ 11013 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9305 بازدید ]
7 سال پيش [ 8185 بازدید ]
5 سال پيش [ 7798 بازدید ]
4 سال پيش [ 7583 بازدید ]
4 سال پيش [ 7081 بازدید ]
5 سال پيش [ 6411 بازدید ]
6 سال پيش [ 6375 بازدید ]
2 سال پيش [ 6311 بازدید ]
4 سال پيش [ 6134 بازدید ]
4 سال پيش [ 6130 بازدید ]
4 سال پيش [ 6052 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 11 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 29 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 ماه پيش [ 104 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 114 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 ماه پيش [ 88 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 77 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 77 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 983 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 118 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 123 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 35 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 ماه پيش [ 114 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 34 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 116 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 41 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 121 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 ماه پيش [ 84 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 109 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 142 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 98 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید