شنبه, ۱ آذر ۱۴۰۴ /
60483
۱۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۱
1060 بازدید
۰

شعار دولت مردمی را در واقعیت محقق کنید

به گزارش تبریز ما، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب، در مراسم تنفیذ حکم حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی به عنوان هشتمین رئیس‌جمهوری اسلامی ایران، پس از اعطای حکم تنفیذ، با مسألت از خداوند متعال برای مبارک گرداندن این روز پر امید برای مردم و کشور، حضور ملت در انتخابات ریاست جمهوری را کاملاً پر معنا و […]



به گزارش تبریز ما، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب، در مراسم تنفیذ حکم حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی به عنوان هشتمین رئیس‌جمهوری اسلامی ایران، پس از اعطای حکم تنفیذ، با مسألت از خداوند متعال برای مبارک گرداندن این روز پر امید برای مردم و کشور، حضور ملت در انتخابات ریاست جمهوری را کاملاً پر معنا و نماد مردم‌سالاری دینی خواندند و با تشکر از «رئیس جمهور و دولت دوازدهم»، برای آقای رئیسی و همکاران دولت جدید نیز توفیق و عنایت ویژه الهی آرزو کردند.
ایشان، مراسم تنفیذ را متکی بر قانون اساسی و رسم بنیانگذاری شده به‌دست امام خمینی(رض) برشمردند و افزودند: این مراسم، مظهر موضوع بسیار مهم «جابجایی عقلانی، آرام و متین» در قوه مجریه و در واقع در مدیریت کشور است.
رهبر انقلاب، وجود تنوع سیاسی را از دیگر مضامین بسیار مهم مراسم تنفیذ خواندند و افزودند: گرایش‌های مختلف سیاسیِ دولت‌ها، نشان‌دهنده تنوع سیاسی در کشور و این واقعیت نشانه آزادی و سلامت انتخابات است.
ایشان با اشاره به برگزاری انتخابات در سلامت و امنیت کامل، از همه دستگاههای برگزارکننده انتخابات و تأمین‌کننده نظم و امنیت و به‌طور ویژه از ملت عزیز ایران صمیمانه تشکر کردند و افزودند: از مدت‌ها پیش توطئه تحریم انتخابات در محافل سیاست‌گذاری دشمنان طراحی و دنبال می‌شد و در داخل هم عده‌ای از روی غفلت و عده‌ای شاید از روی غرض همین خط را دنبال می‌کردند اما ملت پاسخ قاطع داد و با توجه به اوضاع و احوال، مشارکت خوبی در انتخابات داشت.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، جابجایی قدرت در قوه مجریه را امیدآفرین برشمردند و گفتند: حضور افراد جدید با اراده‌های تازه و ابتکارات نو، برای همه به خصوص جوانان امید می‌آفریند که این امیدواری بسیار مغتنم است.
ایشان افزودند: این جابجایی برای صاحبان فکر و نظر و اندیشه نیز فرصتی است که با دقت و تأمل، خطاهای دوران گذشته را پیدا کنند و راه حل ارائه دهند.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تکیه بر ارزش‌های انقلاب در تبلیغات انتخاباتی آقای رئیسی تأکید کردند: این مسیر درست باید ادامه یابد چرا که ملت را به حقوق اساسی خود می‌رساند و ایران را در جایگاه شایسته قرار می‌دهد.
ایشان در همین زمینه افزودند: ارزش‌های انقلاب مفاهیم موهومی نیست بلکه در سخنان امام بزرگوار، به طور روشن و مکرر بیان شده و باید همین سخنان ملاک قرار گیرد و دنبال شود.
رهبر انقلاب، ورود ملت به مسائل مختلف را کلید اصلی حل مشکلات خواندند و افزودند: پیگیری ارزش‌های انقلاب موجب افزایش انگیزه‌های مردم و ورود آنان به میدان می‌شود که این حضور بی بدیل و بی‌جایگزین، بسیار مغتنم و کارگشا است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، تبدیل مردم را از یک جمع منفعل و پراکنده به مجموعه‌ای متحد، پرانگیزه، هدفدار و آرمانخواه، هنر اصلی انقلاب و امام خواندند و افزودند: هر عامل و عنصری که بتواند اتحاد، انگیزه و امید ملت را افزون و مردم را وارد میدان کند، مغتنم است که ارزش‌های انقلاب این ویژگی تعیین کننده را دارد.
رهبر انقلاب با اشاره به شعارهای انتخاباتی آقای رئیسی مبنی بر «مردمی بودن و از مردم شنیدن و در میان مردم بودن»، گفتند: مردمی بودن موضوع بسیار مهمی است و رییس‌جمهور محترم و همکارانشان باید تلاش کنند این شعار در واقعیت محقق شود و به معنی واقعی و بدون در نظرگرفتن امتیازهای طبقاتی و گروهی، در میان همه مردم باشند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خاطر نشان کردند: البته حضور در میان مردم نباید موجب غافل شدن از ارتباط با نخبگان شود و ارتباط و تبادل نظر با نخبگان، لازم و مفید است.
رهبرانقلاب با تأکید بر اینکه دولت باید مظهر وفاق ملی و نگاه ملاطفت آمیز به عموم مردم باشد، افزودند: یکی از کارهای مهمی که به مردمی بودن دولت کمک می‌کند، تعهد به گفتگوی صادقانه و بدون پیرایه‌های سیاسی با مردم است. باید با مردم صادقانه حرف زد، مشکلات و راه‌حل‌ها را گفت و توقعات را بیان کرد و کمک‌های لازم را نیز به مردم تقدیم کرد.
توصیه بعدی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به دولت سیزدهم، شناخت ظرفیت‌های فراوان کشور و توجه جدی به آنها بود.
ایشان گفتند: این روزها از مشکلات و کمبودهای کشور گفته می‌شود که زیاد هم هستند اما ظرفیت‌های کشور در بخش‌های آب، نفت، معادن، بازار گسترده داخلی، همسایگان و استعدادها و آمادگی‌های حیرت‌آور جوانان، بسیار فراتر از مشکلات و فوق‌العاده هستند.
رهبر انقلاب خاطر نشان کردند: بدون تردید با این ظرفیت‌ها می‌توان بر مشکلات غلبه کرد به شرطی که خوب شناخته و سپس با تلاش خستگی‌ناپذیر و شبانه‌روزی به کار گرفته شوند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای یکی دیگر از جنبه‌های مردمی بودن را مبارزه بی‌امان با فساد و مفسد برشمردند و افزودند: آقای رئیسی در مسئولیت قبلی، مبارزه با فساد را شروع کرد و اقدامات خوبی انجام داد اما اصل قضیه و بسترها و زمینه‌های فساد در قوه مجریه است که باید با آن به‌طور جدی مبارزه کرد.
ایشان فرارهای مالیاتی، انحصارهای بی‌دلیل، فعالیت‌های ناسالم سوداگرانه و سوء استفاده از ارز ترجیحی را نمونه‌هایی از موارد فساد برشمردند که باید با آنها با برنامه و پیگیری، مقابله کرد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای حل مشکلات اقتصادی را نیازمند برنامه و حرکت براساس برنامه کلی طراحی شده دانستند و گفتند: با کارهای روزمره و اقدامات پیش‌بینی‌نشده نمی‌توان مشکلات را حل کرد ضمن آنکه همه بدانند حل مشکلات اقتصادی زمان‌بر است و مسئولان باید همه تلاش خود را به کار گیرند تا این زمان هر چه ممکن است کوتاه‌تر شود.
ایشان سرعت عمل در تشکیل دولت را ضروری خواندند و افزودند: شرایط کشور اقتضا نمی‌کند که تشکیل دولت به تأخیر بیفتد بنابراین رییس‌جمهور محترم در معرفی وزرای پیشنهادی و مجلس نیز در بررسی صلاحیت وزیران شتاب به خرج دهند.
نکته پایانی که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند موضوع جنگ تبلیغاتی بود.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به تلاش دشمنان برای تأثیرگذاری و مسلط شدن بر افکارعمومی کشورها از جمله مردم ایران از طریق جنگ نرم و جنگ تبلیغاتی و رسانه‌ای گفتند: اگر افکار عمومی یک ملت در اختیار بیگانه قرار گیرد آن ملت طبق میل بیگانه پیش خواهد رفت.
رهبر انقلاب با اشاره به وجود ضعف و کم‌کاری در کارهای رسانه‌ای و تبلیغاتی در داخل کشور خاطر نشان کردند: باید در این مسایل قوی‌تر و هوشمندانه‌تر عمل کرد.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/130839

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 60483 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59668 بازدید ]
8 سال پيش [ 34850 بازدید ]
8 سال پيش [ 20156 بازدید ]
6 سال پيش [ 19736 بازدید ]
5 سال پيش [ 13461 بازدید ]
8 سال پيش [ 13196 بازدید ]
8 سال پيش [ 12073 بازدید ]
6 سال پيش [ 10353 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9210 بازدید ]
6 سال پيش [ 8806 بازدید ]
4 سال پيش [ 8548 بازدید ]
4 سال پيش [ 8086 بازدید ]
5 سال پيش [ 7441 بازدید ]
7 سال پيش [ 7412 بازدید ]
3 سال پيش [ 7279 بازدید ]
4 سال پيش [ 7098 بازدید ]
4 سال پيش [ 7075 بازدید ]
5 سال پيش [ 7050 بازدید ]
3 سال پيش [ 6076 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 399 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 503 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 481 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 385 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 388 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 500 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 389 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 378 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 491 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 323 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 361 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 347 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 307 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 347 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 355 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 315 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 321 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 316 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 303 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 163 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 610 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 810 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 429 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 450 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 362 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 348 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1589 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 365 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 1057 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 373 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 592 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 350 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 351 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 296 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 317 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 636 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 156 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 684 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 411 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1199 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید