پنجشنبه, ۱۷ مهر ۱۴۰۴ /
60321
۰۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۱
494 بازدید
۰

عده ای با اسم پیشکسوت خون فوتبال آذربایجان را مکیدند

پیشکسوت فوتبال آذربایجان به انتقاد از برخی ها پرداخت که با عناوین مختلف به دنبال منافع شخصی خود، تیم های این خطه را تضعیف می کنند. به گزارش تبریز ما؛ یوسف بخشی زاده، پیشکسوت فوتبال آذربایجان که فصل گذشته به عنوان سرمربی در لیگ دسته دوم فوتبال ایران فعالیت می کرد در گفت و گو […]



پیشکسوت فوتبال آذربایجان به انتقاد از برخی ها پرداخت که با عناوین مختلف به دنبال منافع شخصی خود، تیم های این خطه را تضعیف می کنند.
به گزارش تبریز ما؛ یوسف بخشی زاده، پیشکسوت فوتبال آذربایجان که فصل گذشته به عنوان سرمربی در لیگ دسته دوم فوتبال ایران فعالیت می کرد در گفت و گو با خبرنگار ما در مورد شرایط فوتبال آذربایجان گفت: متاسفانه در فصل جاری نتایج و اتفاقاتی رقم خورد که به هیچ عنوان در شان فوتبال آذربایجان نبود. هم تراکتور و هم ماشین سازی اسیر یکسری اتفاقات شدند که آنها را از مسیر عادی خارج کرد و در نهایت به این شرایط ختم شد.
وی افزود: بسیاری عنوان پیشکسوت را به خودت الصاق کرده اند و با این عنوان فقط به دنبال منافع شخصی هستند. همان هایی که قراردادهای میلیاردی در فوتبال تبریز بستند و تا ریال آخر را هم به هر نحوی که شده دریافت کردند؛ حتی به قیمت شکایت و محرومیت تیم هایی که حالا ادعای پیشکسوتی آن را می کنند. آنها با اسم پیشسکوت خون فوتبال آذربایجان را مکیدند و اینک سرخوش از کار خود، پا را فراتر هم گذاشته اند تز صادر می کنند.
او که به عنوان مربی در ماشین سازی و گسترش فولاد تبریز فعالیت کرده گفت: من ۸۰ میلیون از ماشین سازی دریافتی داشتم که ۸۰ درصد آن به مالیات اختصاص یافت اما مثل بعضی ها نبودم که راهروی های فدراسیون فوتبال را این طرف و آن طرف کنم تا بلکه چندرغاز کنده و مال خودم کنم. این ها اگر پیشکسوت فوتبال آذربایجان هستند پس وای به حال فوتبال این خطه و جوانانی که می خواند آنها را الگوی خود قرار دهند.
بخشی در مورد نتایج ماشین و تراکتور در لیگ بیستم گفت: همان طور که گفتم اتفاقاتی در این سال ها رخ داد که به هیچ عنوان به صلاح فوتبال آذربایجان نبود و نتیجه آن شرایط کنونی است. ماشین سازی چرا باید با این شرایط سقوط کند و تراکتور هم تا حد یک تیم معمولی نزول کند؟ من می بینیم که عده ای بدون اطلاع از جریانات اصلی، به انتقاد از محمدرضا زنوزی می پردازند. خطاب به این دوستان باید بگویم که زمانی که شما برای دریافت مبالغی خود را به آب و آتش می زدید تا تراکتور و ماشین را محکوم کرده و به هدف خودتان برسید، همین آقا از جیب خود میلیاردها تومان برای ماشین و تراکتور هزینه می کرد و می کند. متاسفانه جایگاه ها را فراموش کرده ایم و جای شاه و سرباز و وزیر خیلی وقت است که تغییر کرده است!

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/130629

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 60321 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59191 بازدید ]
8 سال پيش [ 34343 بازدید ]
8 سال پيش [ 19672 بازدید ]
6 سال پيش [ 19276 بازدید ]
5 سال پيش [ 12983 بازدید ]
8 سال پيش [ 12761 بازدید ]
8 سال پيش [ 11566 بازدید ]
6 سال پيش [ 9862 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 8740 بازدید ]
6 سال پيش [ 8359 بازدید ]
4 سال پيش [ 8099 بازدید ]
4 سال پيش [ 7611 بازدید ]
7 سال پيش [ 6957 بازدید ]
5 سال پيش [ 6954 بازدید ]
3 سال پيش [ 6825 بازدید ]
4 سال پيش [ 6650 بازدید ]
5 سال پيش [ 6637 بازدید ]
4 سال پيش [ 6632 بازدید ]
3 سال پيش [ 5339 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 27 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 27 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 28 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 31 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 27 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 29 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 35 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 30 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 21 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 344 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1100 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 332 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 306 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 604 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 374 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 111 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 809 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 338 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 345 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1649 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 293 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 381 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 609 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 557 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 426 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 503 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 352 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 3521 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 727 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید