پنجشنبه, ۷ خرداد ۱۴۰۵ /
59334
۰۷ تیر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۵
440 بازدید
۰

خدمات‌دهی به ۱۹ هزار و ۵۰۰ نفر معتاد و بهبود یافته در آذربایجان شرقی

به گزارش تبریز ما به نقل از ایسنا، فرگل صحاف روز یکشنبه ۶ تیرماه در جمع خبرنگاران، با اشاره به روز جهانی مبارزه با مواد مخدر  با شعار “حقایق در مورد مواد مخدر را به اشتراک بگذاریم تا زندگی‌ها را نجات دهیم”، اظهار کرد: باید با آگاه‌سازی، توانمندسازی و تلاش دسته جمعی برای ریشه کنی این […]



به گزارش تبریز ما به نقل از ایسنا، فرگل صحاف روز یکشنبه ۶ تیرماه در جمع خبرنگاران، با اشاره به روز جهانی مبارزه با مواد مخدر  با شعار “حقایق در مورد مواد مخدر را به اشتراک بگذاریم تا زندگی‌ها را نجات دهیم”، اظهار کرد: باید با آگاه‌سازی، توانمندسازی و تلاش دسته جمعی برای ریشه کنی این معضل درگیرشدگان در این بلای خانمان سوز  را نجات دهیم.

وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی از سال ۸۱  جهت کمک به مردم در مبارزه با مواد مخدر ورود پیدا کرده است، گفت: پیشگیری اولیه توسط سازمان بهزیستی شامل افزایش آگاهی، تغییر در رفتار، افزایش تاب آوری و بهبود کیفیت زندگی و ارتقاء سلامت روانی کل آحاد جامعه است.

وی با اشاره به تربیت تسهیل‌گران توسط بهزیستی جهت کمک به سازمان‌های مردم نهاد، یادآور شد: ۲۲۶ سازمان مردم نهاد در استان وجود دارد که جمعیتی حدود۹۰۰ هزار نفر را تحت پوشش برنامه‌های خود قرار داده‌اند.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی با اشاره به اقدامات انجام شده در پیشگیری ثانویه، اظهار کرد: خدمات پیشگیری ثانویه برای افرادی که بعد از مبتلا شدن نیاز به درمان داشته و قصد ترک کردن دارند، طبقه بندی شده و تصمیم گیری‌های لازم جهت درمان نسبت به وضعیت فرد اتخاذ می‌شود.

وی با بیان اینکه ۳۴ مرکز درمان سرپایی درمان اعتیاد تحت نظر بهزیستی در استان برای خدمات دهی به مبتلایان اعتیاد وجود دارد، گفت: این مراکز سرپایی به طور روزانه با تجویز دارو، ارائه‌ی خدمات پزشکی و روانشناسی به افراد فعالیت می‌کنند.

وی با اشاره به فعالیت ۲۴ مرکز  اقامتی بهبود و بازتوانی معتادین در استان، افزود: مراکزی مانند مرکز ماده ۱۵ جهت بهبود و توانمندی افراد به شکل غیر دارویی فعالیت می‌کنند و اغلب افراد در آن به صورت شبانه روزی نگهداری می‌شوند.

صحاف با بیان این‌که تعداد بیماران نگهداری شده در ۲۴ مرکز اقامتی بهبود و بازتوانی استان در طول یک سال گذشته، ۶ هزار و ۱۹۹  نفر بوده است، یادآور شد: ظرفیت نگهداری هر مرکز نسبت به فضا تعریف شده است و  ظرفیت تعیین شده برای هر مرکز حداکثر ۶۰ نفر است.

وی با اشاره به وجود مرکز تی سی در شهرستان شبستر، گفت: این مرکز نیز، مرکز اجتماعی شبانه روزی بوده و دوره‌های درمانی سه ماهه دارد، فردی که سم زدایی شده و ترک‌کرده است اما روابط بین فردی‌اش به شدت افت کرده در این مرکز تحت درمان قرار می‌گیرد تا زمان معین به صورت داوطلبانه به جامعه باز گردد و مورد پذیرش واقع شوند.

وی با بیان این‌که از سال گذشته تاکنون ۱۰۹ نفر در مرکز تی سی شبستر پذیرش شده‌اند، خاطرنشان کرد: تمامی افراد از نقتط مختلف استان می‌توانند برای درمان در این مرکز پذیرش شوند.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی یادآور شد: طی سال گذشته، در طول دوره درمان ۵۰۰ نفر معتاد از یک تا سه میلیون تومان یارانه‌ی درمان ارائه شده است.

وی با اشاره به ارائه‌ی تسهیلات به بهبودیافتگان جهت اشتغال، گفت: به ازای هر فرد بهبود یافته تسهیلات تا سقف ۵۰ میلیون تومانی ارائه می‌شود که این تسهیلات در طول یکسال به ۵۴۵ نفر ارائه شده است.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=21954

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 59334 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60539 بازدید ]
8 سال پيش [ 35761 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20614 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12925 بازدید ]
6 سال پيش [ 11171 بازدید ]
8 سال پيش [ 10094 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9564 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8917 بازدید ]
6 سال پيش [ 8202 بازدید ]
7 سال پيش [ 8198 بازدید ]
5 سال پيش [ 8169 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7842 بازدید ]
5 سال پيش [ 7798 بازدید ]
4 سال پيش [ 7440 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1531 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1940 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1964 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1570 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1502 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1938 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1530 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1552 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1914 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1360 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1418 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1408 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1280 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1217 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1201 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 591 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 534 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 219 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 448 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 738 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 442 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 636 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 624 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 590 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 557 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 448 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 184 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 450 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 457 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 226 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 706 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 734 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 586 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 176 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 440 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید