دوشنبه, ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ /
58978
۲۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۱
473 بازدید
۰

مدیریت‌ها در شهرداری تبریز سفارشی است

یکی از مدیران میانی اسبق شهرداری تبریز گفت: مدیریت‌ها در شهرداری تبریز عمدتا سفارشی بوده و از شهردار غیرمستقل، نباید انتظار مدیریت بهتر از این داشت. به گزارش تبریز ما، علی عدلی در جمع خبرنگاران با اشاره به مشکلات و تخلفات عدیده‌ای که در سال‌های اخیر در نهاد شوراهای کشور اتفاق افتاده، اظهار داشت: اغلب […]



یکی از مدیران میانی اسبق شهرداری تبریز گفت: مدیریت‌ها در شهرداری تبریز عمدتا سفارشی بوده و از شهردار غیرمستقل، نباید انتظار مدیریت بهتر از این داشت.
به گزارش تبریز ما، علی عدلی در جمع خبرنگاران با اشاره به مشکلات و تخلفات عدیده‌ای که در سال‌های اخیر در نهاد شوراهای کشور اتفاق افتاده، اظهار داشت: اغلب این تخلفات، ریشه در عدم آگاهی اعضا از قوانین و سیستم شوراها و شهرداری‌ها دارند.
وی با بیان اینکه ۹۵ درصد پرسنل شهرداری از سوی ۵ درصد دیگر مورد ظلم واقع می‌شوند، افزود: در صورت راهیابی به شورای شهر تبریز، حامی این ۹۵ درصد خواهم بود؛ ۹۵ درصدی که علیرغم تلاش و فعالیت، حقوق و مزایای دریافتی‌شان به یک بیستم ۵ درصد باقی‌مانده هم نمی‌رسد.
وی با تاکید بر وجود مازاد نیروی چند هزار نفری در شهرداری تبریز، خاطرنشان کرد: نیروهای مازاد شهرداری برای داشتن بازدهی و بهره‌وری بهتر، نیازمند ساماندهی دقیق دارند.
این کارشناس ارشد مدیریت شهری، از مهندس میرطاهر موسوی به عنوان کاراترین شهردار چند دهه اخیر شهرداری تبریز نام برد و گفت: توسعه ۱۱ برابری مساحت مجموعه ائل‌گلی و احداث باغلارباغی از اقدامات ماندگار ایشان بود.
وی با اشاره به وعده وعیدهای متعدد کاندیداها در ایام تبلیغات انتخاباتی گفت: اغلب این وعده‌ها، شعاری‌ است و در چارچوب وظایف تعریف شده، شوراها نیستند، بنابراین امکان عملی شدن ندارند.
عدلی در ادامه سخنانش با اشاره به حجم بالای بافت حاشیه‌نشینی در تبریز گفت: با یک زلزله نسبتا بزرگ، حداقل یک پنجم جمعیت ساکن در بافت حاشیه‌نشین تبریز با خطرات جدی مواجه خواهند شد.
وی افزود: با تملک واحدهای غیررسمی و جایگزینی آنها با مجتمع‌های مسکونی، می‌توان بافت حاشیه‌نشین شهر را نوسازی و بازسازی کرد و فضای لازم برای ایجاد فضای سبز و مراکز فرهنگی و رفاهی فراهم نمود.
وی ایجاد اتاق دایمی فکر با هدف بهره‌مندی بیشتر از توان فکری و تجربی بازنشستگان شهرداری و تلاش برای ارتقای جایگاه مدیریتی بانوان در شهرداری تبریز را از اولویت‌های مهم خود در صورت راهیابی به شورای شهر عنوان کرد و اظهار داشت: حداقل باید مدیریت سه منطقه شهرداری تبریز به بانوان سپرده شود.
عدلی در خاتمه سخنانش با بیان اینکه مدیریت‌ها در شهرداری تبریز عمدتا سفارشی و پولی است، گفت: از شهردار غیرمستقل، نباید انتظار مدیریت بهتر از این شهر را داشت.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/129504

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58978 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60227 بازدید ]
8 سال پيش [ 35422 بازدید ]
9 سال پيش [ 20732 بازدید ]
6 سال پيش [ 20340 بازدید ]
5 سال پيش [ 14015 بازدید ]
8 سال پيش [ 13739 بازدید ]
9 سال پيش [ 12649 بازدید ]
6 سال پيش [ 10891 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9771 بازدید ]
6 سال پيش [ 9292 بازدید ]
4 سال پيش [ 9092 بازدید ]
4 سال پيش [ 8610 بازدید ]
7 سال پيش [ 7935 بازدید ]
5 سال پيش [ 7931 بازدید ]
4 سال پيش [ 7824 بازدید ]
3 سال پيش [ 7802 بازدید ]
4 سال پيش [ 7568 بازدید ]
5 سال پيش [ 7549 بازدید ]
4 سال پيش [ 6976 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1118 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1409 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1453 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1165 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1151 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1456 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1122 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1130 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1434 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 980 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1043 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1117 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 965 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1020 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1025 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 964 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 900 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 948 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 907 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 467 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 451 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 214 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 427 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 329 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 784 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 419 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 487 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 138 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 898 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 501 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 373 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 329 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 557 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 500 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 428 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1160 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 627 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 537 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 495 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 795 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید