جمعه, ۱ اسفند ۱۴۰۴ /
58055
۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۷
489 بازدید
۰

عملکرد صندوق بیمه اجتماعی، امید را به جامعه روستایی و عشایری تزریق کرده است

به گزارش آژانس خبری تبریز ما به نقل از مرکز روابط عمومی واطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محمد شریعتمداری در دیدار با مدیران و کارگزاران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، اظهار داشت: امروز یکی از بهترین روزهای زندگی ماست، زیرا در کنار کارگزاران صندوق بیمه اجتماعی هستیم که به طور […]



به گزارش آژانس خبری تبریز ما به نقل از مرکز روابط عمومی واطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محمد شریعتمداری در دیدار با مدیران و کارگزاران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، اظهار داشت: امروز یکی از بهترین روزهای زندگی ماست، زیرا در کنار کارگزاران صندوق بیمه اجتماعی هستیم که به طور مستقیم با جامعه هدف در ارتباط بوده و توانستند آمار رضایت قابل قبولی را کسب کنند.

عملکرد صندوق بیمه اجتماعی، امید را به جامعه روستایی و عشایری
تزریق کرده است


وی ادامه داد: انسان با آرمان‌گرایی زنده است، زیرا اگر این آرمان‌گرایی را نداشته باشد مانند یک مرده است. تلاش، کوشش و آرزو است که به زندگی انسان امید و حیات می‌بخشد. آرمان‌گرایی در زندگی شخصی انسان به نوعی و در زندگی اجتماعی او به نوع دیگر نمایان می‌شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی یاد آورشد: در زندگی اجتماعی هرچه آرمان‌ها در نقاط دورتر باشد همواره انسان تلاش و کوشش بیشتری برای دستیابی به آن به خرج می‌دهد.
وی با اشاره به موفقیت‌های صندوق بیمه اجتماعی در کسب رضایتمندی جامعه هدف گفت: با وجود موفقیت‌های بسیار زیاد مدیرعامل و مجموعه صندوق بیمه اجتماعی، هنوز با نقطه مطلوب فاصله داریم، بنابراین باید تلاش کنیم تا به آن دست یابیم.

عملکرد صندوق بیمه اجتماعی، امید را به جامعه روستایی و عشایری
تزریق کرده است


شریعتمداری ادامه داد: آقای شیرکانی از مدیران جوان وزارتخانه بوده و با حضور او در صندوق شاهد نشاط و سرزندگی جدید همراه با خلاقیت بوده‌ایم و امروز شاهد آثار و نتایج آن هستیم که این امر موجب خشنودی است.
وی افزود: عملکرد مدیران و کارگزاران صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر موجب امید و اعتماد در جامعه روستایی و عشایری است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه کسب رضایت در جامعه هدف شرط اصلی و مهم است، گفت: یکی از رویکردهای ما در وزارت این بود که نباید از خودمان راضی باشیم، وقتی این اعتماد و امید مسجل می‌شود که یک ارزیابی بیرونی خصوصا درجامعه‌ای که از ما خدمت می‌گیرند انجام شود.
وی ضمن قدردانی از کارگزاری های صندوق بیمه اجتماعی تاکید کرد: روستائیان و عشایر منادی امید و اعتماد در ایران امروز هستند.
شریعتمداری، یکی از رویکردهای مهم در وزرات تعاون، کار ورفاه اجتماعی در دوره مدیریت خود را انجام نظرسنجی از جامعه هدف در هر سیاست و اقدامی بیان کرد و گفت: این نظرسنجی با هدف آگاهی از میزان رضایت مردم و مخاطبین از وزارتخانه و کارگزاران ما صورت گرفت.
وی افزود: بر همین اساس یک تیم مجرب در اسفندماه سال گذشته، نظرسنجی علمی از جامعه هدف صندوق عشایر و روستائیان انجام داد.

عملکرد صندوق بیمه اجتماعی، امید را به جامعه روستایی و عشایری
تزریق کرده است

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=19896

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 58055 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60431 بازدید ]
8 سال پيش [ 35640 بازدید ]
9 سال پيش [ 20914 بازدید ]
6 سال پيش [ 20530 بازدید ]
5 سال پيش [ 14225 بازدید ]
8 سال پيش [ 13941 بازدید ]
9 سال پيش [ 12832 بازدید ]
6 سال پيش [ 11081 بازدید ]
8 سال پيش [ 9985 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9463 بازدید ]
4 سال پيش [ 9246 بازدید ]
4 سال پيش [ 8802 بازدید ]
7 سال پيش [ 8118 بازدید ]
5 سال پيش [ 8109 بازدید ]
4 سال پيش [ 8033 بازدید ]
3 سال پيش [ 8004 بازدید ]
4 سال پيش [ 7740 بازدید ]
5 سال پيش [ 7701 بازدید ]
4 سال پيش [ 7290 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1400 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1752 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1795 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1435 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1393 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1765 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1397 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1404 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1762 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1220 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1291 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1369 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1196 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1268 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1273 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1192 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1118 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1156 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1099 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 576 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 433 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 420 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 475 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 787 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 396 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 191 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 663 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 914 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 264 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 398 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 643 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 982 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 875 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 400 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 523 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 411 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 407 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 402 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 92 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 524 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید