دوشنبه, ۳ آذر ۱۴۰۴ /
57324
۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۵
326 بازدید
۰

مدیریت تنش آبی درآذربایجان شرقی نیازمند اعمال برخی محدودیت‌ها است

به گزارش تبریز ما به نقل از مهر، جواد رحمتی ظهر امروز چهارشنبه در جلسه شورای حفاظت از منابع آب استان، با تأکید بر اینکه اصلاح الگوی مصرف در شرایط کنونی ضروری است، افزود: به دلیل شرایط خاصی که امسال پیش رو داریم، باید برنامه‌ریزی‌های مناسب صورت گیرد و همه بخش‌ها نیز باید خود را […]



به گزارش تبریز ما به نقل از مهر، جواد رحمتی ظهر امروز چهارشنبه در جلسه شورای حفاظت از منابع آب استان، با تأکید بر اینکه اصلاح الگوی مصرف در شرایط کنونی ضروری است، افزود: به دلیل شرایط خاصی که امسال پیش رو داریم، باید برنامه‌ریزی‌های مناسب صورت گیرد و همه بخش‌ها نیز باید خود را با برنامه تعیین‌شده هماهنگ کنند.

وی با بیان اینکه ناچار به اعمال محدودیت‌هایی در بخش‌های صنعت و کشاورزی هستیم، گفت: اولویت نخست در حوزه مدیریت منابع آبی، تأمین آب شرب مردم است و باید به نحوی مدیریت کنیم که تنش آبی امسال را بدون مشکل خاصی سپری کنیم.

رحمتی افزود: در عین حال باید مردم را نسبت به اصلاح الگوی مصرف و صرفه‌جویی در مصرف آب ترغیب کنیم؛ متأسفانه سرانه مصرف آب در کشور ما حتی از کشورهای توسعه‌یافته هم بیشتر است.

وی گفت: متوسط میزان بارش در استان آذربایجان شرقی، ۲۵۰ میلی‌متر در سال است که همین میزان هم پراکنش مناسبی ندارد؛ بنابراین تغییر الگوی مصرف و توجه به مصرف بهینه از سوی مردم و بخش‌های مختلف ضروری است.

مدیریت تنش آبی درآذربایجان شرقی نیازمند اعمال برخی
محدودیت‌ها است

سیاست‌های نادرست عامل اصلی وضعیت کنونی است

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه باید اعتراف کنیم سیاست‌های نادرست عامل اصلی وضعیت کنونی است، افزود: اجازه برداشت‌های بی‌رویه از منابع آبی و کم‌توجهی به وضعیت منابع زیرزمینی در برخی مقاطع، وضعیت فعلی را موجب شده و در این مقطع همکاری برای اصلاح این وضعیت ضروری است.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در راستای مدیریت منابع آب و مقابله با تنش آبی در استان، گفت: در حال حاضر، انتقال آب ارس، مهم‌ترین پروژه زیرساختی استان در این حوزه است و تمام مسئولان و نمایندگان برای تکمیل آن باید همت کنند.

رحمتی افزود: انتقال آب ارس فقط برای تأمین آب مورد نیاز شهر تبریز نیست و در طولانی‌مدت می‌تواند نیاز شهرها و روستاهای واقع در مسیر را نیز تأمین کند.

مدیریت تنش آبی درآذربایجان شرقی نیازمند اعمال برخی
محدودیت‌ها است

کاهش میزان بارش‌ها و حجم روان‌آب‌های استان

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی هم در این جلسه از کاهش میزان بارش‌ها و حجم روان‌آب‌های استان در سال آبی جاری خبر داد و گفت: جزو استان‌هایی هستیم که امسال با تنش آبی مواجه خواهیم شد.

یوسف غفارزاده با بیان اینکه فشار مضاعف بر روی آبخوان‌ها و احتمال فرونشست در برخی دشت‌های استان و افزایش برداشت آب از منابع زیرزمینی از جمله پیامدهای تنش آبی خواهد بود، افزود: همکاری در مصرف بهینه آب و جلب مشارکت مردم، عدم اجازه برداشت مازاد چاه‌های کشاورزی و انسداد چاه‌های غیرمجاز از جمله اقدامات ضروری برای مدیریت تنش آبی است.

در این جلسه آخرین وضعیت منابع آب استان و همچنین گزارش میزان آب سد علویان ارائه شد و اعضای حاضر در جلسه به بیان دیدگاه‌های خود درخصوص مدیریت تنش آبی پرداختند.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=19101

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 57324 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59687 بازدید ]
8 سال پيش [ 34862 بازدید ]
8 سال پيش [ 20165 بازدید ]
6 سال پيش [ 19754 بازدید ]
5 سال پيش [ 13473 بازدید ]
8 سال پيش [ 13205 بازدید ]
8 سال پيش [ 12089 بازدید ]
6 سال پيش [ 10367 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9222 بازدید ]
6 سال پيش [ 8821 بازدید ]
4 سال پيش [ 8560 بازدید ]
4 سال پيش [ 8103 بازدید ]
5 سال پيش [ 7451 بازدید ]
7 سال پيش [ 7425 بازدید ]
3 سال پيش [ 7295 بازدید ]
4 سال پيش [ 7115 بازدید ]
4 سال پيش [ 7091 بازدید ]
5 سال پيش [ 7062 بازدید ]
3 سال پيش [ 6107 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 415 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 529 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 511 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 408 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 411 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 524 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 404 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 396 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 509 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 345 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 381 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 361 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 323 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 367 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 372 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 335 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 335 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 330 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 323 بازدید ]
عصر تبریز 27 روز پيش [ 168 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 566 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 126 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 123 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 56 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 403 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 434 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1021 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 868 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 517 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 493 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 601 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 558 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 791 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 370 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 652 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 368 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 516 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 584 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 405 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 778 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید