چهارشنبه, ۱۸ تیر ۱۴۰۴ /
57268
۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۱
261 بازدید
۰

در بررسی صلاحیت‌ها قانون محور باشد نه سلایق سیاسی

رئیس مجلس گفت: نباید انتخابات شورای شهر و روستا، کم‌اهمیت در نظر گرفته شود و احراز صلاحیت نامزدهای این انتخابات باید با دقت صورت گیرد. به گزارش تبریز ما، بابک نگاهداری با اشاره به این موضوع که در جلسه روز یکشنبه، با حضور رئیس مجلس، وزیر کشور، رئیس ستاد انتخابات کشور، معاون پارلمانی وزارت کشور […]



رئیس مجلس گفت: نباید انتخابات شورای شهر و روستا، کم‌اهمیت در نظر گرفته شود و احراز صلاحیت نامزدهای این انتخابات باید با دقت صورت گیرد.
به گزارش تبریز ما، بابک نگاهداری با اشاره به این موضوع که در جلسه روز یکشنبه، با حضور رئیس مجلس، وزیر کشور، رئیس ستاد انتخابات کشور، معاون پارلمانی وزارت کشور و تعدادی از اعضای هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها، گزارشی در مورد انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و وضعیت نامزدهای این انتخابات به ریاست مجلس ارائه شد، گفت: در انتخابات پیش رو بر اساس منویات مقام معظم رهبری، ایجاد زمینه حضور حداکثری آحاد مردم در انتخابات امری مهم و از جمله دغدغه‌های جدی ریاست مجلس است، زیرا که برگزاری یک انتخابات پرشور به افزایش همبستگی اجتماعی و تقویت پشتوانه مردمی نظام جمهوری اسلامی کمک شایانی خواهد نمود و بسیاری از طرح‌ها و نقشه‌های خارجی برای ایجاد فاصله مابین حاکمیت و مردم را نقش بر آب خواهد کرد.
وی افزود: بر این اساس و با توجه برخی اعتراض‌ها نسبت به رد صلاحیت‌شدگان این دوره از انتخابات شوراها به وجود آمده بود، این موضوع روز گذشته مورد بررسی قرار گرفت.
مشاور رئیس مجلس با بیان اینکه شوراهای شهر به عنوان پارلمان‌های شهری نقش مهمی در مدیریت شهر دارند، افزود: قالیباف در این جلسه تاکید داشت که حضور افراد متخصص، متعهد و دارای تجربه در زمینه‌های مرتبط با مدیریت شهری در شوراها می‌تواند موجب ارتقا و بهبود شرایط محیطی، عمرانی، فرهنگی و اجتماعی شهرها گردد از این رو نباید انتخابات شورای شهر و روستا، کم‌اهمیت در نظر گرفته شود و احراز صلاحیت نامزدهای این انتخابات باید با دقت صورت گیرد و حقی از هیچ فردی زایل نشود.
وی به نقل از رئیس مجلس، گفت: هم باید خطوط قرمز قانونی و نظر مراجع مورد استعلام مورد نظر باشد و هم در عین حال از رویکرد جناحی جدا دوری گردد. درباره هر دو جناح سیاسی نباید دایره صلاحیت‌ها آنقدر تنگ گردد که بسیاری از افراد متخصص و متعهد نیز امکان حضور در این انتخابات را نداشته باشند. با توجه به آنچه برخی جناح‌های سیاسی می‌گویند لازم است که کاملاً منصفانه و قانونی و بدون لحاظ گرایش سیاسی، هیئت نظارت عمل کند.
نگاهداری تاکید کرد: بنابراین در جلسه روز گذشته با همین رویکرد و با نظر ریاست مجلس و اعضای هیئت نظارت، پس از مباحثات صورت گرفته تصمیم بر آن شد که در بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات شورای شهر، صلاحیت افرادی که استعلام آن‌ها از کلیه مراجع نظارتی مثبت است، با امعان نظر از سوی هیات نظارت مورد تائید قرار گیرد».
وی گفت: به نظر می‌رسد با این تصمیم مشکل تعداد زیادی از داوطلبان رد صلاحیت شده بر طرف گردد و صلاحیت آن‌ها تائید شود تا شاهد حضور و مشارکت پرشور مردم در انتخابات شوراهای شهر و روستا باشیم.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/127812

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 57268 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58505 بازدید ]
8 سال پيش [ 33731 بازدید ]
8 سال پيش [ 19059 بازدید ]
5 سال پيش [ 18676 بازدید ]
5 سال پيش [ 12418 بازدید ]
8 سال پيش [ 12079 بازدید ]
8 سال پيش [ 10980 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9274 بازدید ]
7 سال پيش [ 8156 بازدید ]
5 سال پيش [ 7778 بازدید ]
4 سال پيش [ 7563 بازدید ]
4 سال پيش [ 7049 بازدید ]
5 سال پيش [ 6388 بازدید ]
6 سال پيش [ 6350 بازدید ]
2 سال پيش [ 6288 بازدید ]
4 سال پيش [ 6101 بازدید ]
4 سال پيش [ 6101 بازدید ]
4 سال پيش [ 6013 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 23 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 252 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 236 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 494 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 401 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 325 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 332 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 290 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 244 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 316 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 819 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 319 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 296 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 552 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 252 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 677 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 231 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 274 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 553 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 241 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 288 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید