پنجشنبه, ۱۹ تیر ۱۴۰۴ /
56780
۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۵
870 بازدید
۰

گام رو به جلو برای راه‌اندازی بندر خشک مراغه

به گزارش آژانس خبری تبریز ما ،در این آیین یک هیات بلندپایه از شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی به عنوان سرمایه‌گذار بندر خشک مراغه با «سیدعلی موسوی» نماینده عالی دولت در این شهرستان دیدار و توافق‌های اولیه برای برداشتن گام‌های عملی به امضای طرفین رسید تا ارائه خدمات حمل‌ونقلی «door to door» به تولیدکنندگان و تجار […]



به گزارش آژانس خبری تبریز ما ،در این آیین یک هیات بلندپایه از شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی به عنوان سرمایه‌گذار بندر خشک مراغه با «سیدعلی موسوی» نماینده عالی دولت در این شهرستان دیدار و توافق‌های اولیه برای برداشتن گام‌های عملی به امضای طرفین رسید تا ارائه خدمات حمل‌ونقلی «door to door» به تولیدکنندگان و تجار داخلی و همچنین تسهیل و تسریع در امر ترانزیت کالا به ارمغان دولت دوازدهم در مراغه تبدیل شود.

معاون استاندار و فرماندار ویژه مراغه می‌گوید: در این جلسه توافق اولیه برای مشارکت شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در ایجاد زیرساخت‌های مربوط به ارتقای گمرک مراغه به اداره‌کل انجام شد.

سیدعلی موسوی با اشاره به اینکه کشتیرانی، نیروی انسانی مورد نیاز برای ارتقای گمرک مراغه به اداره‌کل را تامین می‌کند، اضافه کرد: هدف از ارتقای گمرک مراغه، ایجاد منطقه گمرکی و بندر خشک به شمار می‌رود و این امر می‌تواند زمینه‌ساز تحول اقتصادی در شمال‌غرب کشور شود.

وی با بیان اینکه مراغه با تولید بیش از ۶۰۰ هزار تن محصولات کشاورزی از ظرفیت‌ قابل توجهی در زمینه صادرات برخوردار است، اظهار داشت: مشارکت شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی در توسعه گمرک این شهرستان، ترانزیت و صادرات محصولات کشاورزی مراغه به کشورهای خارجی را تسهیل می‌کند.

اذعان به ظرفیت‌های مراغه برای سرمایه‌گذاری

رئیس هیات مدیره شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی نیز در این جلسه با اشاره به ظرفیت‌های مناسب برای سرمایه‌گذاری در مراغه، بیان کرد: وجود سیلوهای نگهداری محصولات زراعی و نیز زیرساخت‌های مهمی چون راه‌آهن و گمرک، این شهرستان را به منطقه‌ای مساعد برای ایجاد منطقه گمرکی و ترانزیتی در شمالغرب کشور تبدیل کرده است.

«علی مسیبی بهروز» افزود: ایجاد منطقه گمرکی در این شهرستان به عنوان بندر خشک، زمینه‌ساز رشد و شکوفایی اقتصادی و تولیدی منطقه خواهد بود و بر همین اساس شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی در ایجاد اداره‌کل و منطقه گمرکی مراغه به عنوان سرمایه‌گذار اصلی مشارکت فعالی خواهد داشت.

۳۸ هزار مترمربع از اراضی مراغه در اختیار کشتیرانی است

عضو هیات مدیره شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی نیز گفت: هم‌اکنون ۳۸ هزار مترمربع زمین در مراغه برای ایجاد منطقه گمرکی و سرمایه‌گذاری در زمینه ترانزیت در اختیار این شرکت قرار دارد.

به گفته «محمد کاشانی» این شرکت با ۴۰ هزار تن ظرفیت سیلوهای نگهداری کالا و دسترسی به ناوگان ریلی، از زمینه مساعدی برای ترانزیت کالاهای ورودی و خروجی چهار استان شمالغرب کشور برخوردار است.
به گزارش ایرنا به زودی در ادامه جلسه امروز، یک جلسه با حضور مسئولان مراغه در تهران برگزار می‌شود تا توافق‌های اولیه امروز برای راه‌اندازی بندرخشک مراغه در پایتخت نهایی شود.

اواخر مهرماه سال ۱۳۹۹ نیز معاون توسعه بازار کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در دیدار با «علی علیزاده» نماینده مردم مراغه و عجب‌شیر در مجلس شورای اسلامی گفته بود که در تلاشیم ضمن راه‌اندازی بندر خشک مراغه، آن را به هاب لجستیکی شمال‌غرب کشور تبدیل کنیم.

شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان‌شرقی قرار دارد.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=18504

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 56780 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58510 بازدید ]
8 سال پيش [ 33735 بازدید ]
8 سال پيش [ 19063 بازدید ]
5 سال پيش [ 18681 بازدید ]
5 سال پيش [ 12422 بازدید ]
8 سال پيش [ 12083 بازدید ]
8 سال پيش [ 10991 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9281 بازدید ]
7 سال پيش [ 8161 بازدید ]
5 سال پيش [ 7783 بازدید ]
4 سال پيش [ 7568 بازدید ]
4 سال پيش [ 7054 بازدید ]
5 سال پيش [ 6393 بازدید ]
6 سال پيش [ 6355 بازدید ]
2 سال پيش [ 6295 بازدید ]
4 سال پيش [ 6111 بازدید ]
4 سال پيش [ 6109 بازدید ]
4 سال پيش [ 6022 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 292 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 498 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 247 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 240 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 223 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 259 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 251 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 577 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 705 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 290 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 245 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 305 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 294 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 90 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 889 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 254 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 454 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 194 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 306 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 269 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید