دوشنبه, ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ /
50981
۱۰ آذر ۱۳۹۹ - ۰:۱۷
255 بازدید
۰

رزرو یا مصرف خون در سزارین های غیراورژانسی تخلف است

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران، دستور بازدید سرزده مدیران کل استان ها از بیمارستان ها را صادر کرد و گفت: در صورت رزرو یا مصرف خون در سزارین های غیراورژانسی با مراکز درمانی برخورد می شود.



رزرو یا مصرف خون در سزارین های غیراورژانسی تخلف است

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران، دستور بازدید سرزده مدیران کل استان ها از بیمارستان ها را صادر کرد و گفت: در صورت رزرو یا مصرف خون در سزارین های غیراورژانسی با مراکز درمانی برخورد می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، پیمان عشقی با ارسال نامه ای به مدیران کل ادارات انتقال خون سراسر کشور با استناد به ماده ۱۲ اساسنامه سازمان انتقال خون ایران ضمن یادآوری ضرورت بازدید های دوره ای منظم از بیمارستان های سراسر کشور بازدید ویژه و سرزده و تصادفی مدیران کل را از بیمارستان ها به ویژه بیمارستان های خصوصی در تاریخ ۹ آذرماه را خواستار شد.

ماده ۱۲ اساس‌نامه سازمان انتقال خون ایران بیان می دارد که در صورت عدم رعایت مفاد آیین نامه بانک خون بیمارستانی از طرف مؤسسات درمانی و بهداشتی سازمان انتقال خون باید بلافاصله از ادامه فعالیت واحدمتخلف مربوطه جلوگیری نموده و مراتب را به مراجع ذیصلاح قانونی اعلام نماید.

این بازدید ها با هدف جلوگیری از هرگونه رزرو و یا مصرف خون در اعمال سزارین الکتیو (غیراورژانسی) صورت می گیرد و چنانچه مرکز درمانی درخواستی ازاین دسته را به ثبت رسانده باشد گزارش به معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان ارسال و مجازات مصوب که جلوگیری از ادامه فعالیت بانک خون بیمارستان است اعمال می شود.

گفتنی است پیشتر معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور نیز در نامه‌ای به دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور با اشاره به تجربه نگران‌کننده در تاریخ‌های رند سال‌های قبل، دستورالعملی را ابلاغ کرده و هشدارهای جدی را به متخلفان داده است.

در نامه مورد اشاره آمده است که چندین تاریخ مناسبتی و تقویمی در سال جاری رصد شد که متاسفانه نتایج آن حاکی از افزایش معنادار آمار سزارین‌های غیر ضرور توسط بعضی از پزشکان و بیمارستان‌هاست.و ا توجه به در پیش بودن تاریخ ۹۹/۰۹/۰۹، بررسی و شناسایی میزان همراهی و عملکرد پزشکان و بیمارستان‌ها در کنترل این اقدام غیرموجه در دستور کار جدی وزارت متبوع قرار گرفته است.

بر این اساس دانشگاه‌ها موظف‌اند عملکرد افزایش آماری سزارین‌های بیمارستان‌ها و پزشکان در تاریخ ۰۹/‏۰۹/‏۹۹‬ را مورد بررسی دقیق قرار دهند و به مسئول فنی بیمارستان‌های دارای آمار نامتعارف تذکر مکتوب ابلاغ کنند و پزشکان متخصص زنان و زایمان با آمار افزایشی را به هیئت انتظامی استان معرفی کنند.

۵۰۸۳۵۷۳

رزرو یا مصرف خون در سزارین های غیراورژانسی تخلف است


مهناز قربانی مقانکی

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 50981 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 57628 بازدید ]
7 سال پيش [ 32885 بازدید ]
8 سال پيش [ 18257 بازدید ]
5 سال پيش [ 17869 بازدید ]
5 سال پيش [ 11571 بازدید ]
7 سال پيش [ 11306 بازدید ]
8 سال پيش [ 10201 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8452 بازدید ]
7 سال پيش [ 7367 بازدید ]
5 سال پيش [ 6944 بازدید ]
3 سال پيش [ 6830 بازدید ]
3 سال پيش [ 6306 بازدید ]
4 سال پيش [ 5626 بازدید ]
6 سال پيش [ 5589 بازدید ]
2 سال پيش [ 5568 بازدید ]
4 سال پيش [ 5369 بازدید ]
3 سال پيش [ 5326 بازدید ]
3 سال پيش [ 5293 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 16 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 18 دقيقه پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 19 دقيقه پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 21 دقيقه پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 21 دقيقه پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 246 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 433 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 38 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 877 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 232 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 241 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 394 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 189 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 123 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 269 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 603 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1292 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 547 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 54 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 636 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 416 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 333 بازدید ]
عصر تبریز 3 سال پيش [ 3492 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 307 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 534 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید