پنجشنبه, ۹ بهمن ۱۴۰۴ /
46560
۱۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۹
441 بازدید
۰

تهران حداقل ۲ هفته تعطیل شود/ بیمارستان‌ها نیاز به تنفس دارند

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، گفت: تهران باید حداقل دو هفته تعطیل شود تا بیمارستان ها امکان تجدید قوا داشته باشند.



تهران حداقل ۲ هفته تعطیل شود/ بیمارستان‌ها نیاز به تنفس دارند

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، گفت: تهران باید حداقل دو هفته تعطیل شود تا بیمارستان ها امکان تجدید قوا داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا ظفرقندی، با بیان اینکه هزاران نفر در حوزه پزشکی و پرستاری به کووید ۱۹ مبتلا شده‌اند، اظهار کرد: در بسیاری از بیمارستان‌ها از جمله سینا و امام خمینی (ره) یک سوم کادر درمان مبتلا شده‌اند که نیازمند مراقبت بالایی هستند.

وی افزود: در مراکز بیمارستانی به دلیل لود بالای ویروس شدت و میزان انتقال بیماری در بین کادر درمان بیشتر است و ابتلای یک سوم به کووید ۱۹ یعنی خروج کادر درمان از خدمت رسانی و اگر نیروی جایگزین تامین نشود، کیفیت ارائه خدمات پایین خواهد آمد.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، با تاکید بر اینکه باید تسهیلات و تشویق‌های لازم را برای تامین نیروی جایگزین در نظر گرفت، ادامه داد: به رغم اینکه کارانه پزشکان و پرستاران به موقع پرداخت نمی‌شود و قراردادهای پرستاران با مشکل مواجه بوده و حجم کاری بالایی در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌ها حاکم است، اما تمامی همکاران پزشک و پرستار پای کار هستند و از هیچ کوششی برای خدمت رسانی به بیماران دریغ نمی‌کنند.

وی با اشاره به اینکه سازمان نظام پزشکی مکاتبات زیادی را در این زمینه انجام داده و پیگیر امور است؛ تصریح کرد: فاز اجرایی کارها در دست دولت است و سازمان نظام پزشکی مشکلات را به مسئولان ذیربط از جمله رئیس محترم جمهور انعکاس داده است.

ظفرقندی با بیان اینکه تقدیر و تشکر از کادر درمان زیاد انجام می‌شود اما در صحنه عمل خیلی از تسهیلاتی که برای سایر صنوف در نظر گرفته شده برای حوزه سلامت اختصاص داده نشده است؛ خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات جدی که با آن مواجه هستیم، خانواده شهدای سلامت هستند که بسیار مظلوم واقع شده‌اند زیرا هنگامی که نان آور خانواده شغل آزاد دارد پس از او فرزندانش این راه را ادامه می‌دهند اما در جامعه پزشکی و پرستاری اینگونه نیست و پس از شهادت همکاران پزشک و پرستار، خانواده‌های آنها حمایت نشده و با مشکل مواجه هستند.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، با اشاره به فعالیت‌های این سازمان در خصوص ثبت لحظه‌های ماندگار شهدای خدمت و مدافعین سلامت تحت عنوان کرونا روایت گفت: به رغم تمام مشکلات همکاران ما پای کار هستند و حتی پس از ابتلا و طی دوره درمان که تا مدت‌ها ضعف و تنگی نفس و عوارض این بیماری بر بدن مستولی شده است اما به محل کار خود بازگشته و به خدمت رسانی مشغول می‌شوند.

ظفرقندی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد تخت‌های بخش مراقبت‌های ویژه را بیماران کرونایی اشغال کرده‌اند، خاطرنشان کرد: طی جلساتی که با اساتید این حوزه داشته‌ایم و کارهای تحقیقاتی انجام شده، لازم می‌دانیم که تهران حداقل دو هفته تعطیل شود تا فضایی برای تنفس مراکز درمانی ایجاد شود.

وی یادآور شد: اپیدمی نیازمند پیشگیری و نظارت است و درمان چاره آن نیست و این مهم صرفاً به عهده کادر درمان و وزارت بهداشت نبوده بلکه همه ارگان‌های نظامی و انتظامی و نیروهای امدادی باید وارد میدان شده و با هماهنگی و همکاری هم برای کنترل و مدیریت اپیدمی تلاش کنند.

۵۰۶۶۹۹۴

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 46560 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60184 بازدید ]
8 سال پيش [ 35370 بازدید ]
9 سال پيش [ 20680 بازدید ]
6 سال پيش [ 20302 بازدید ]
5 سال پيش [ 13974 بازدید ]
8 سال پيش [ 13692 بازدید ]
9 سال پيش [ 12598 بازدید ]
6 سال پيش [ 10837 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9715 بازدید ]
6 سال پيش [ 9256 بازدید ]
4 سال پيش [ 9038 بازدید ]
4 سال پيش [ 8574 بازدید ]
5 سال پيش [ 7890 بازدید ]
7 سال پيش [ 7888 بازدید ]
4 سال پيش [ 7772 بازدید ]
3 سال پيش [ 7768 بازدید ]
4 سال پيش [ 7528 بازدید ]
5 سال پيش [ 7502 بازدید ]
3 سال پيش [ 6901 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1067 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1327 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1369 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1097 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1090 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1375 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1071 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1058 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1360 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 929 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 986 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1054 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 920 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 956 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 965 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 896 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 850 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 899 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 846 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 435 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1304 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 490 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 802 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 880 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 417 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 65 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 502 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 421 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 451 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 483 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 493 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 212 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 689 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 380 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 467 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 414 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 449 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 975 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1995 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 404 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید