پنجشنبه, ۷ خرداد ۱۴۰۵ /
45882
۱۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۱
441 بازدید
۰

مافیای حاکم بر صنف کابینت‌سازان، ویروسی به مراتب خطرناکتر از کروناست!

رییس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان کابینت کلانشهر تبریز گفت: هرچند نمی‌توان منکر اثرات منفی کرونا بر فعالیت صنف تولیدکنندگان و فروشندکان کابینت شد، اما به جرات می‌توان مدعی شد اثراث منفی مافیای حاکم بر صنف کابینت‌سازان، به مراتب بیشتر از کروناست.


مافیای حاکم بر صنف کابینت‌سازان، ویروسی به مراتب خطرناکتر از کروناست!

رییس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان کابینت کلانشهر تبریز گفت: هرچند نمی‌توان منکر اثرات منفی کرونا بر فعالیت صنف تولیدکنندگان و فروشندکان کابینت شد، اما به جرات می‌توان مدعی شد اثراث منفی مافیای حاکم بر صنف کابینت‌سازان، به مراتب بیشتر از کروناست.

به گزارش آژانس خبری تبریزما، فتاح باقری در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه گروهی با اعلام مطلب فوق اظهار داشت: اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان کابینت کلانشهر تبریز، با مشارکت ۱۳۰ نفر از اعضای اتحادیه مصنوعات فلزی و ۲۲۰ عضو اتحادیه درودگران تشکیل و خردادماه سال ۱۳۹۸ آغاز بصورت رسمی فعالیت خود را آغاز کرد.

وی ادامه داد: تعداد اعضای اتحادیه هم اکنون حدود یکهزار نفر است که ۷۰۰ نفرشان دارای پروانه فعالیت بوده و مابقی در مرحله اخذ پروانه هستند. و پیش‌بینی می‌شود در ۵ سال آینده، تعداد افراد فاقد پروانه در سطح کلانشهر تبریز به حداقل برسد.

رییس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان کابینت کلانشهر تبریز، یکی از اقدامات مهم اتحادیه در نخستین سال فعالیت خود را رسیدگی به شکایات صنفی برشمرد و افزود: در ۱۰ ماه نخست فعالیت اتحادیه در سال۹۸، ۲۵۱ پرونده شکایت تشکیل شده که ۲۰۸ مورد آنها مربوط به افراد فاقد پروانه بوده و در مجموع ۱۹ پرونده به تعزیرات ارسال شده است.

وی، ساماندهی مشکلات صنفی اعضا را مهم‌ترین هدف راه‌اندازی اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان کابینت تبریز اعلام کرد و گفت: قبلا دو اتحادیه غیرتخصصی به امورات این صنف رسیدگی می‌کرد که این امر باعث از بین رفتن سرمایه‌های جامعه و بروز مشکلات عدیده برای کابینت‌سازان و شهروندان می‌شد.

باقری از مافیای حاکم بر مواد اولیه صنف کابینت‌سازان به عنوان معضلی بدتر از کرونا نام برد و خاطرنشان کرد: این مافیا با ممانعت از واردات مواد اولیه، قیمت این مواد را بصورت غیرمتعارف بالا برده و اثرات منفی به مراتب بیشتر از کرونا بر این صنف می‌گذارد.

وی ادامه داد: ما مخالف حمایت از تولید داخل نیستیم، بلکه سخن ما این است که یک عده محدود با سوءاستفاده از فرمان مقام معظم رهبری، انحصاری برای خود ایجاد کرده‌اند و برای تامین منافع خود به قشر عظیمی از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان آسیب می‌زنند که این نوعی رانت است.

رییس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان کابینت کلانشهر تبریز، ثبات قیمت در بازار کابینت را منوط به شکست زنجیره انحصارها دانست و تصریح کرد: اگر امروز ام دی اف با ارز آزاد وارد کشور شود، قیمت آن برای مصرف‌کننده حدود ۴۰ درصد پایین‌تر از بازار فعلی ایران تمام شده باعث پایین آمدن قیمت تمام شده کابینت خواهد شد.

وی از مسئولان و رسانه‌ها خواست با انعکاس عملکرد اتحادیه، مردم را نسبت به استفاده از کابینت‌سازان دارای پروانه ترغیب نمایند تا مجاری آسیب‌های وارده از سوی سودجویان به شهروندان گرفته شود.

باقری در خاتمه سخنانش، مصرف سالانه کابینت در کلانشهر تبریز را حدود ۱۰۰ هزار دستگاه اعلام کرد و افزود: البته به جهت رکود حاکم بر بازار ساخت و ساز و نیز شیوع کرونا این میزان هم اکنون حدود ۶۰ درصد مصرف معمولی است.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 45882 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60539 بازدید ]
8 سال پيش [ 35761 بازدید ]
9 سال پيش [ 21003 بازدید ]
6 سال پيش [ 20615 بازدید ]
6 سال پيش [ 14318 بازدید ]
8 سال پيش [ 14043 بازدید ]
9 سال پيش [ 12926 بازدید ]
6 سال پيش [ 11172 بازدید ]
8 سال پيش [ 10095 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9564 بازدید ]
4 سال پيش [ 9327 بازدید ]
5 سال پيش [ 8917 بازدید ]
6 سال پيش [ 8203 بازدید ]
7 سال پيش [ 8199 بازدید ]
5 سال پيش [ 8169 بازدید ]
3 سال پيش [ 8090 بازدید ]
5 سال پيش [ 7843 بازدید ]
5 سال پيش [ 7798 بازدید ]
4 سال پيش [ 7441 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1532 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1940 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1966 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1571 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1503 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1938 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1531 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1552 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1916 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1361 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1418 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1300 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1409 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1280 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1217 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1248 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1202 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 627 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 456 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 496 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 393 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 202 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 898 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 202 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 423 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 407 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 444 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 349 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 464 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1353 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 429 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 510 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 511 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 109 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 507 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 514 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 522 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید