سه شنبه, ۱۷ تیر ۱۴۰۴ /
44443
۰۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۰
259 بازدید
۰

سرنوشت پزشک خانواده در انتظار نسخه نویسی الکترونیک

بازرس انجمن پزشکان عمومی ایران، نسبت به فرصت سوزی بیمه ها برای راه اندازی نسخه نویسی الکترونیک در کشور انتقاد کرد.



سرنوشت پزشک خانواده در انتظار نسخه نویسی الکترونیک

بازرس انجمن پزشکان عمومی ایران، نسبت به فرصت سوزی بیمه ها برای راه اندازی نسخه نویسی الکترونیک در کشور انتقاد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بابک پورقلیج، گفت: اکنون که دولت دوازدهم به پایان عمر خود نزدیک می‌شود و طرح ایجاد نسخه الکترونیک هنوز در ابتدای راه است، دو سازمان بیمه سلامت و تامین اجتماعی در تلاشند تا نسخه نویسی و به دنبال آن نسخه پیچی الکترونیک را تا پایان سال به سطح قابل قبول و غیر قابل بازگشتی برسانند ولی هر چه به پایان سال نزدیک می‌شویم افق پیش رو تیره تر به نظر می‌رسد. 

وی افزود: از زمان شروع طرح پزشک خانواده روستایی در سال ۱۳۸۴ و به دنبال آن پزشک خانواده شهری در سال ۱۳۹۱، لزوم ارائه خدمات بر یک بستر الکترونیک به وضوح قابل مشاهده بوده و اقداماتی نیز در این زمینه صورت گرفته است و اکنون نیز در پایان دولت دوازدهم شاهد تلاش همه جانبه برای اجرایی نمودن این زیرساخت هستیم.

پورقلیج ادامه داد: متاسفانه زمان طلایی دولت های نهم و دهم با درآمد ارزی بیش از ۹۰۰ میلیارد دلار سپری شده و با عدم توجه ویژه در طی این سال ها و در تمامی سطوح و عدم تخصیص منابع لازم برای این طرح که بستری لازم جهت اجرای نظام ارجاع و پزشک خانواده است، در این ماه ها شاهد فشار غیر منطقی وزارت بهداشت و بیمه ها جهت اجرایی نمودن آن هستیم.

وی گفت: در شرایطی که منابع ایجاد زیرساخت های این طرح در بخش خصوصی تقریبا ورشکسته کشور فراهم نیست و دولت نیز توان اختصاص اعتبارات با نرخ سود ترجیحی برای این امر را ندارد و نیز نتایج غیر قابل اجتناب این طرح که منجر به افزایش زمان هر ویزیت، تجمع بیماران و عدم کنترل الزامات بهداشتی در شرایط حاد همه گیری کووید ۱۹ می‌گردد و همچنین عدم فرهنگ سازی در هر دو سوی ارائه دهندگان و دریافت کنندگان خدمت، می رود که این طرح نیز به سرنوشت پزشک خانواده و سایر اسلاف خود دچار گردد.

بازرس انجمن پزشکان عمومی ایران، افزود: بی شک در اهمیت و لزوم این امر تردیدی نیست ولی جهت  پیشبرد، گسترش و ممانعت از شکست این طرح در شرایط کنونی، لزوم کاهش سرعت اجرای طرح و زمانبندی منطقی پیشبرد آن، ایجاد و ادامه امکان ثبت نسخ الکترونیک و کاغذی به صورت موازی و ثبت الکترونیکی نسخ به صورت برون خطی و تا پایان هر ماه، امکان ادامه نسخه پیچی و ارائه خدمات پاراکلینیکی توامان الکترونیکی و کاغذی و نیز طرح های ارتقای پلکانی همراه با فرهنگ سازی و مشوق های اعتباری و اجرایی واقعی و قابل توجه و برگزاری نشست های مشاوره ای و توضیحی با ارائه دهندگان حقیقی خدمت و سازمان ها و تشکل های حقوقی آنها بسیار ضروری به نظر می رسد. 

وی گفت: آنچه مسلم است شتاب کمتر، بهتر از شکست یا اجرای توام با نارضایتی و ایراد طرح بوده و در شرایط سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و همه گیری کووید ۱۹ به دور از حکمت و مصلحت به نظر می ‌رسد.  

۵۰۵۶۹۵۵

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 44443 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58488 بازدید ]
8 سال پيش [ 33720 بازدید ]
8 سال پيش [ 19048 بازدید ]
5 سال پيش [ 18660 بازدید ]
5 سال پيش [ 12412 بازدید ]
8 سال پيش [ 12070 بازدید ]
8 سال پيش [ 10962 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9265 بازدید ]
7 سال پيش [ 8149 بازدید ]
5 سال پيش [ 7768 بازدید ]
4 سال پيش [ 7550 بازدید ]
4 سال پيش [ 7040 بازدید ]
5 سال پيش [ 6380 بازدید ]
6 سال پيش [ 6343 بازدید ]
2 سال پيش [ 6281 بازدید ]
4 سال پيش [ 6094 بازدید ]
4 سال پيش [ 6091 بازدید ]
4 سال پيش [ 6008 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 6 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 299 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 748 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 338 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 224 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 273 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 69 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 258 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 291 بازدید ]
عصر تبریز 21 روز پيش [ 36 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 2544 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 771 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 260 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 296 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 471 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 429 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 304 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 104 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 364 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 404 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 598 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید