سه شنبه, ۱۸ آذر ۱۴۰۴ /
32796
۲۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۸
1903 بازدید
۰

جانشین سپاه: آمریکا پس از انقلاب نگران منافعش در جغرافیای گسترده تری از دنیا شد

جانشین فرمانده سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران گفت: ‌آمریکا و دشمنان اسلام پس از انقلاب اسلامی نگران منافع خود در فراتر از جغرافیای ایران شدند. به گزارش تبریزما ،سردار علی فدوی روز چهارشنبه در مراسم چهلم شهید قاسم سلیمانی در مصلای تبریز، اظهار کرد: ‌ استکبار منافع خود را در جغرافیای ایران از دست داد و […]



جانشین فرمانده سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران گفت: ‌آمریکا و دشمنان اسلام پس از انقلاب اسلامی نگران منافع خود در فراتر از جغرافیای ایران شدند.

به گزارش تبریزما ،سردار علی فدوی روز چهارشنبه در مراسم چهلم شهید قاسم سلیمانی در مصلای تبریز، اظهار کرد: ‌ استکبار منافع خود را در جغرافیای ایران از دست داد و نگران توسعه انقلاب در فراتر از جغرافیای ایران در سایر نقاط جهان شد و بر این اساس به شدت با انقلاب دشمنی می کند و حتی لحظه ای را نیز در این خصوص از دست نمی‌دهد.

وی افزود: ‌شب پیروزی انقلاب اسلامی ایران کسی احتمال آن را نمی داد اما خداوند ریشه فاسد طاغوت را بر کند انگار که اصلاً وجود نداشته است و خیلی سریع توانمندی های انقلاب اسلامی از مرزها فراتر رفت.

وی ادامه داد: ‌ انقلاب طیف وسیعی از دنیا را فرا گرفت و دشمنان اسلام را نگران کرد چون منافع خود را در جغرافیای ایران از دست دادند بر این اساس نگران از دست دادن منافع بیشتری در دنیا شدند.

سردار فدوی با اشاره به اقتدار جمهوری اسلامی ایران، ‌اظهار کرد: رزمندگان اسلام جنگیدن در خانه را در جنگ تحمیلی خیلی سریع تبدیل به جنگ در خانه دشمن کرد.

وی ادامه داد: ‌ مردان بزرگی همچون سردار شهید سلیمانی از حریم اسلام و مسلمانان دفاع جانانه ای انجام دادند اجازه نفوذ استکبار در منطقه را ندادند بر این اساس دشمنی آمریکا با آنها را به دنبال داشتند.

وی اضافه کرد: با آمدن شهید سلیمانی به نیروی قدس روند این نیرو متفاوت تر شد و از این موضوع شیاطین عالم ناراحت بودند و نمی خواستند حتی یک روز هم شهید سلیمانی زنده باشد ولی سال ها طول کشید تا ‌سردار را به شهادت برسانند.

سردار فدوی گفت: پس از شهادت حاج قاسم دلدادگانش در مراسم تشییع پیکر شگفتی جهانیان را برانگیختند.

وی افزود:  شهید سلیمانی دل داده شهدای قبل از خود بود و زمانی که نام شهید کاظمی و شهید باکری می‌آمد تحمل نداشت و منقلب می شد و به  مثابه کسی که دلداده اش را ندیده است بی‌تابی می‌کرد.

وی گفت: ‌حاج قاسم سلیمانی مثل شهید باکری ساعت قبل از شهادت نوشته بود خدایا مرا پاکیزه بپذیر و همانند وصیتی که شهید باکری قبل از عملیات پاک آن را نوشته بود،  از خداوند متعال طلب کرد.

سردار فدوی همچنین گفت: مردان خدا برای شهادت خود نیز منشا اثر هستند یعنی پس از پرشدن پیمانه شهادت و اسباب آن به وجود می آید و شهادت تجلی پیدا می کند در خصوص شهید سلیمانی نیز ابزار آن به وجود آمد و بزرگترین شیاطین و خبایث جهان عامل شهادت بزرگمرد الهی شدند.

وی بیان اینکه حاج قاسم هر لحظه آماده شهادت و سر دادن بود، تاکید کرد: ‌ سخنانی که شهید سلیمانی در فرودگاه دمشق گفته بود این اطمینان را به وجود می‌آورد که شهید شده به شهادت نزدیک شده و خود آن را می دانسته است.

‌وی ادامه داد: ‌انجام تکالیف الهی از طرف شهید سلیمانی وی را به مراتب بالا رساند تا پس از پیروزی هایش در میدان مبارزه با داعش به آرزوی شهادت نائل شود.

جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به شرکت گسترده مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: ‌ مردم ایران اسلامی همچون دوره های قبلی انتخابات در  ۲ اسفندماه نیز پای صندوق‌های رای به صورت گسترده حاضر خواهند شد.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 32796 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59843 بازدید ]
8 سال پيش [ 35036 بازدید ]
8 سال پيش [ 20374 بازدید ]
6 سال پيش [ 19947 بازدید ]
5 سال پيش [ 13642 بازدید ]
8 سال پيش [ 13386 بازدید ]
8 سال پيش [ 12274 بازدید ]
6 سال پيش [ 10523 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9392 بازدید ]
6 سال پيش [ 8980 بازدید ]
4 سال پيش [ 8728 بازدید ]
4 سال پيش [ 8274 بازدید ]
5 سال پيش [ 7605 بازدید ]
7 سال پيش [ 7593 بازدید ]
3 سال پيش [ 7453 بازدید ]
4 سال پيش [ 7300 بازدید ]
5 سال پيش [ 7215 بازدید ]
4 سال پيش [ 7215 بازدید ]
3 سال پيش [ 6379 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 624 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 795 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 814 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 653 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 662 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 811 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 635 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 622 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 808 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 549 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 570 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 604 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 526 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 576 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 583 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 512 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 512 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 520 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 518 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 269 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 420 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 353 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 654 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 616 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 654 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 682 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 342 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 246 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1029 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 364 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 405 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 356 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 442 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 390 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 183 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 747 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 127 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 1354 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید