پنجشنبه, ۷ اسفند ۱۴۰۴ /
32268
۱۸ آذر ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۶
1135 بازدید
۰

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی: پنج نفر از نمایندگان کنونی آذربایجان شرقی نام نویسی نکردند

به گزارش تبریزما ، علیار راستگو در این نشست خبر داد : بررسی صلاحیت داوطلبان نمایندگی مجلس از روز گذشته در هیات های اجرایی فرمانداری های استان شروع شده و فرایند استعلام از مراجع چهارگانه درحال انجام است. وی افزود : فرایند نام نویسی از داوطلبان نمایندگی مجلس در آذربایجان شرقی در برنامه زمان بندی […]



به گزارش تبریزما ، علیار راستگو در این نشست خبر داد : بررسی صلاحیت داوطلبان نمایندگی مجلس از روز گذشته در هیات های اجرایی فرمانداری های استان شروع شده و فرایند استعلام از مراجع چهارگانه درحال انجام است.

وی افزود : فرایند نام نویسی از داوطلبان نمایندگی مجلس در آذربایجان شرقی در برنامه زمان بندی خود و بدون هیج گونه مشکلی انجام شد و در مجموع ۷۹۴ نفر از این استان داوطلب نمایندگی مجلس شدند.

وی گفت :  از این تعداد ۸۳ نفر زن و بقیه مرد هستند.

به گفته وی حوزه انتخابیه تبریز ،‌ اسکو و آذرشهر با ۳۳۶ نفر، مرند و جلقا با ۷۱ نفر ،‌ مراغه و عجب شیر با ۵۸ نفر ،‌میانه با ۴۹ نفر و اهر و هریس با ۴۷ نفربه ترتیب بیشترین و حوزه انتخابیه بناب با ۱۴ نفر کمترین ثبت نام کننده را داشتند.

رییس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی اعلام کرد: فرایندهای اجرایی انتخابات یازدهمین دوره مجلس در استان با تعامل و هماهنگی با هیات های نظارت به خوبی پیش می رود و افزایش نام تویسی داوطلبان نسبت به دوره قبل از حضور پر شور مردم دراین انتخابات را نوید می دهد.

وی گفت : تحلیل آماری عدد ۷۹۴ نشان می دهد که برای هر کرسی این استان در مجلس ۴۱ نفر و در حوزه انتخابیه تبریز برای هرکرسی ۵۶ نفر نام نویسی کردند.

رییس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی ادامه داد : از نظر سنی ، رده سنی ۳۶ الی ۴۰ بیشترین داوطلب و گروه سنی ۷۱ الی ۷۵ با دو نفر کمترین داوطلب را دارد.

به گفته راستگو ، از میان ۷۹۴ داوطلب ‌۶۳۵ نفر دارای تحصیلات فوق لیسانس ، ۹۸ نفر دکترا و ۲۰ نفر حوزوی هستند.

وی اضافه کرد : ۱۶۸ نفر از ثبت نام کنندگان استان برای نمایندگی مجلس ایثارگر و ۳۲ نفر داری سابقه نمایندگی مجلس هستند.

راستگو این را هم یاد آوری کرد که ۱۷۲ نفر از ثبت نام کنندگان در دوره های قبلی هم داوطلب نمایندگی مجلس شده بودند.

رییس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی تاکید کرد کاندیداهای تعیین صلاحیت شده به جز ایام قانونی که از ۲۴ بهمن ماه تا هشت صبح اول اسفند ۹۸ است حق هیچ گونه تبلیغات زود هنگام ندارند و با هرگونه فعالیت پیش تبلیغاتی آنان مطابق قانون جدید انتخابات برخورد خواهد شد.

وی گفت : تجمع های غیر متعارف ماننند سد معبر ، راه اندازی کارناوال های تبلیغاتی ، تخریب رقیب و استفاده از بلند گوی سیار خلاف است و تصریح کرد که  اندازه تصاویر نامزدها نباید از ده در ۱۵ و ابعاد بقیه آقلام تبلیغاتی آن ها  ۵۰ در ۷۰ بزرگتر باشد.

رییس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی با اشاره به شرایط حساس بین المللی و داخلی ضرورت مشارکت گسترده مردم در انتخابات دوم اسفند را مورد تاکید قرار داد و گفت :  استان از هر نظر آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات سالم و رقابتی را دارند.

وی اضافه کرد : بیش از ۵۰ هزار نیرو و عوامل اجرایی و ستادی و نیز انتظامی در برگزاری یازدهمین دوره انتخابات مجلس در استان آذربایجان همکاری دارند.

پنج نفر از نمایندگان کنونی آذربایجان شرقی نام نویسی نکردند

پنج نفر از نمایندگان کنونی آذربایجان شرقی نام نویسی نکردند

پنج نفر از نمایندگان کنونی آذربایجان شرقی نام نویسی نکردند

پنج نفر از نمایندگان کنونی آذربایجان شرقی نام نویسی نکردند

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 32268 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60497 بازدید ]
8 سال پيش [ 35714 بازدید ]
9 سال پيش [ 20966 بازدید ]
6 سال پيش [ 20583 بازدید ]
5 سال پيش [ 14286 بازدید ]
8 سال پيش [ 14006 بازدید ]
9 سال پيش [ 12886 بازدید ]
6 سال پيش [ 11133 بازدید ]
8 سال پيش [ 10043 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9522 بازدید ]
4 سال پيش [ 9286 بازدید ]
4 سال پيش [ 8873 بازدید ]
7 سال پيش [ 8172 بازدید ]
5 سال پيش [ 8155 بازدید ]
4 سال پيش [ 8104 بازدید ]
3 سال پيش [ 8053 بازدید ]
4 سال پيش [ 7785 بازدید ]
5 سال پيش [ 7765 بازدید ]
4 سال پيش [ 7394 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1472 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1878 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1900 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1521 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1453 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1857 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1485 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1500 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1848 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1301 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1371 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1444 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1270 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1345 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1355 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1251 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1189 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1215 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1156 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 618 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 446 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 667 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 444 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 398 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 300 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1697 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 123 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 633 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 480 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 953 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 409 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 499 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 545 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 638 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 879 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 225 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1759 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 586 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 240 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 461 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید