شنبه, ۱۹ مهر ۱۴۰۴ /
10558
۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۴:۳۹
825 بازدید
۰

تعطیلی بازار طلای تبریز صحت ندارد/ فعالان صنعت طلای تبریز به قانون مالیات بر ارزش افزوده معترض هستند

[ad_1] تبریز ما: نائب رئیس اتحادیه طلا و جواهر فروشان تبریز با رد شایعه تعطیلی بازار طلا و جواهر فروشان تبریز گفت: فعالان صنعت طلا و جواهر تبریز با درک شرایط موجود کشور هیچ گاه دست به تعطیلی مغازه های خود نمی زنند. به گزارش تبریز ما به نقل از نصر، میر محمد پوراقدم شربیانی […]



[ad_1]


تعطیلی بازار طلای تبریز صحت ندارد/ فعالان صنعت طلای تبریز به قانون مالیات بر ارزش افزوده معترض هستند

تبریز ما: نائب رئیس اتحادیه طلا و جواهر فروشان تبریز با رد شایعه تعطیلی بازار طلا و جواهر فروشان تبریز گفت: فعالان صنعت طلا و جواهر تبریز با درک شرایط موجود کشور هیچ گاه دست به تعطیلی مغازه های خود نمی زنند.

به گزارش تبریز ما به نقل از نصر، میر محمد پوراقدم شربیانی دقایقی پیش در گفت و گو با خبرنگار نصر افزود: کمپینی مبنی بر تعطیلی طلافروشی های تبریز در تاریخ ۱۸ دی ماه به راه افتاده بود که خوشبختانه فعالان این صنعت با درک شرایط موجود کشور نسبت به این کمپین عکس العملی نشان ندادند.

وی اضافه کرد: مشکلات و انتقادات موجود در خصوص مالیات ارزش بر افزوده همچنان پا برجاست و قرار شده است فعالان صنعت طلا و جواهر تبریز با برگزاری جلسات مشترک با مسئولان اداره کل دارایی استان نسبت به حل آن اقدام کنند.

شربیانی افزود: بر اساس رایزنی هایی که با مسئولان ارشد استان صورت گرفته مقرر شده است در این جلسات مشترک اعتراض قانونی فعالان این صنعت مطرح شود تا راهکاری عملیاتی نسبت به رفع آنها برداشته شود.

وی با اشاره به آزردگی خاطر همکارانش در رابطه با قوانین ناعادلانه مالیاتی و ارزش افزوده چنین انتقاد کرد: ملیات بر ارزش افزوده سایه سنگینی بر این صنف کشیده و قانون مالیات همکاران بنده را بسیار آزرده خاطر کرده است.

دیدگاه مرسوم در جهان به طلا به صورت یک سرمایه است ولی در ایران، طلا یک کالا محسوب می شود و از آن ارزش افزوده می گیرند و این قیمت طلا را بالا می برد، این درحالی است که وقتی خانمی به قصد خرید وارد طلافروشی می شود، اولین سوالی که به ذهنش می رسد این است که در هنگام فروش، این طلا قیمت اش چقدر می شود؟

 عضو کمیسیون تجارت اتاق بازرگانی ایران و ایتالیا افزود: این مسئله را سیاست گذاران کلان از ما بهتر می دانند، جناب طیب نیا وزیر امور اقتصاد دارایی که اتفاقا استاد بنده نیز در دانشگاه تهران بوده اند بهتر از ما می دانند کالا با سرمایه فرق می کند”طلا کالا” نیست و”طلا سرمایه” است. مالیات ارزش افزوده ای که در منابع مالی برای طلا در نظر گرفته می شود باعث می شود این به بازار سرمایه نرود و به قسمت های دیگر سرمایه گذاری سوق پیدا کند.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 10558 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59207 بازدید ]
8 سال پيش [ 34364 بازدید ]
8 سال پيش [ 19696 بازدید ]
6 سال پيش [ 19293 بازدید ]
5 سال پيش [ 12999 بازدید ]
8 سال پيش [ 12781 بازدید ]
8 سال پيش [ 11590 بازدید ]
6 سال پيش [ 9873 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 8756 بازدید ]
6 سال پيش [ 8376 بازدید ]
4 سال پيش [ 8120 بازدید ]
4 سال پيش [ 7631 بازدید ]
7 سال پيش [ 6975 بازدید ]
5 سال پيش [ 6968 بازدید ]
3 سال پيش [ 6844 بازدید ]
4 سال پيش [ 6668 بازدید ]
5 سال پيش [ 6655 بازدید ]
4 سال پيش [ 6653 بازدید ]
3 سال پيش [ 5366 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 28 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 26 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 28 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 14 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 630 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 292 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 130 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 414 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 591 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 374 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 402 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 23 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 11 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 39 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 378 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 571 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 20 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 373 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 10 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 15 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 432 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید