شنبه, ۱ آذر ۱۴۰۴ /
46706
۲۰ آبان ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۹
921 بازدید
۰

۷ دمنوش تقویت ایمنی بدن را بشناسیم/مشاوره با پزشک طب ایرانی

یک پژوهشگر و پزشک طب ایرانی با اشاره به اهمیت تقویت سیستم ایمنی بدن به منظور جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا به معرفی هفت دمنوش موثر در این زمینه پرداخت.



۷ دمنوش تقویت ایمنی بدن را بشناسیم/مشاوره با پزشک طب ایرانی

یک پژوهشگر و پزشک طب ایرانی با اشاره به اهمیت تقویت سیستم ایمنی بدن به منظور جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا به معرفی هفت دمنوش موثر در این زمینه پرداخت.

علیرضا یارقلی، در گفتگو با خبرنگار مهر، به مصرف و معرفی دمنوش های گیاهی جهت تقویت سیستم ایمنی بدن پرداخت و گفت: در ایام شیوع همه گیری کرونا برای پیشگیری از ابتلاء به این بیماری باید مصرف مایعات بیشتر شود برای مثال انواع سوپ‌ها همچون سوپ جو رقیق نمونه مناسبی برای مصرف است.

وی افزود: گیاهانی مانند آویشن، دارچین، سیاهدانه، زردچوبه، مرزنجوش، گل گاوزبان، زعفران، هل، بادرنجبویه، رزماری و بابونه در کنار سبزیجاتی مانند چغندر، کدوحلوایی، کلم قمی، کدوسبز، کرفس، هویج، زردک، نعنا، پونه، نخود سبز و انجیر خیسانده در آب، شیره انگور، برگه زردآلو، آناناس، سیب و آب آن در تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید و مؤثر هستند.

یارقلی در ادامه به معرفی و طرز تهیه هفت دمنوش مؤثر جهت تقویت سیستم ایمنی بدن پرداخت.

۱) دمنوش آویشن و شیرین بیان به همراه عناب: خواص ضد میکروبی ویروسی دارد و سرشار از آنتی اکسیدان به همراه مواد مغذی است. درمانگر خوبی برای بیماری‌هایی همچون آنفلوانزا و سل، عفونت‌های ریوی، برونشیت و سرماخوردگی است این دمنوش از ترکیب یک لیوان آب به همراه پنج عدد عناب و یک قاشق پر از برگ آویشن با ترکیب یک قاشق چایخوری از ریشه شیرین بیان تهیه می‌شود. گفتنی است عناب در این دمنوش تأمین کننده بسیار خوب ویتامین C است که در افزایش قوای بدنی مفید است و خاصیت ضدمیکروبی دارد.

۲) دمنوش بابونه: با مزاج گرم و خشک به شکلی که جوشانده سه گرم از این گیاه به همراه آب جوش سه مرتبه در روز جهت تقویت سیستم ایمنی بدن مؤثر است توجه به این نکته ضروری است افرادی که مبتلا به بیماری آسم هستند با ممنوعیت مصرف این دمنوش مواجه هستند.

۳) دمنوش نعنا: با مزاج گرم و خشک به صورت جوشانده یک قاشق مرباخوری از برگ این گیاه در ۵۰ سی سی آب جوش در تقویت سیستم ایمنی بدن مناسب است اما برای افرادی که دارای آسیب‌های کبدی هستند پیشنهاد نمی‌شود.

۴) دمنوش مرزنجوش: این دمنوش نیز طبعی گرم و خشک دارد یک قاشق چای خوری از برگ این گیاه به همراه ۲۵۰ سی سی آب جوش روزانه یک تا دو فنجان بسیار مناسب است البته این دمنوش نیز به خانم‌های باردار توصیه نمی‌شود.

۵) دمنوش مریم گلی: این دمنوش نیز مانند سایر دمنوش های معرفی شده طبع گرم و خشک دارد و به صورت یک قاشق چای خوری همراه با آب جوش تهیه می‌شود و افراد می‌توانند تا سه بار در روز آن را مصرف کنند البته این دمنوش نیز به افراد مبتلا به انواع تشنج‌ها توصیه نمی‌شود.

۶) سیاهدانه: مصرف سیاهدانه با مزاج بسیار گرم و خشک در کنار عسل جهت تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید و مؤثر است به شکلی که در گرم مزاجان حداکثر ۱.۵ گرم به شکل خیسانده شده در سرکه و سپس خشک شده آن و در سرد مزاجان اندکی بیشتر از این میزان البته این مورد نیز به خانم‌های باردار توصیه نمی‌شود.

۷) زوفا: با طبیعتی گرم و خشک به صورت دم کرده یک قاشق چایخوری به همراه آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه تا سه بار در روز جهت تقویت سیستم ایمنی بدن مؤثر است مصرف بیش از اندازه این دمنوش مضر کبد است.

یارقلی در آخر تاکید کرد: توجه به این نکته ضروری است که برای مصرف داروهای گیاهی چه برای پیشگیری و چه در مراحل درمان حتماً با پزشک طب سنتی مشورت شود مگر اینکه دسترسی به پزشک مقدور نباشد در این صورت صرفاً برای پیشگیری پس از مطالعه دقیق موارد منع مصرف و عوارض با کمترین مقدار ممکنه از گیاهان دارویی استفاده کنند چراکه هر یک از این گیاهان در موارد مصرف بیش از اندازه عوارضی را به دنبال خواهند داشت.

۵۰۶۶۳۰۵

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 46706 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59669 بازدید ]
8 سال پيش [ 34851 بازدید ]
8 سال پيش [ 20156 بازدید ]
6 سال پيش [ 19741 بازدید ]
5 سال پيش [ 13461 بازدید ]
8 سال پيش [ 13198 بازدید ]
8 سال پيش [ 12073 بازدید ]
6 سال پيش [ 10356 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9210 بازدید ]
6 سال پيش [ 8809 بازدید ]
4 سال پيش [ 8550 بازدید ]
4 سال پيش [ 8088 بازدید ]
5 سال پيش [ 7444 بازدید ]
7 سال پيش [ 7414 بازدید ]
3 سال پيش [ 7280 بازدید ]
4 سال پيش [ 7100 بازدید ]
4 سال پيش [ 7076 بازدید ]
5 سال پيش [ 7052 بازدید ]
3 سال پيش [ 6079 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 401 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 504 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 485 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 388 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 392 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 503 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 391 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 381 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 497 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 323 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 362 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 349 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 309 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 349 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 358 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 316 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 322 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 317 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 309 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 163 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 619 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 359 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 2939 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 483 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 490 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 522 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 780 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 133 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 705 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 297 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 936 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 378 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 331 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 764 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 511 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 134 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 568 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 456 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 145 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 318 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید