سه شنبه, ۵ اسفند ۱۴۰۴ /
57946
۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۶
374 بازدید
۰

پیشرفت ۸۰ درصدی طرح آرام سازی ترافیک شهر سهند

به گزارش آژانس خبری تبریز ما، بابک رضی منش در جلسه شورای ترافیک شهرستان، با اشاره به حجم ترافیک بالای داخل شهر ایلخچی، بر ضرورت تکمیل این کنارگذر تاکید کرد و گفت: این پروژه یک ضرورت استانی بوده و تنها دو کیلومتر از پروژه ۹ کیلومتری کنارگذر ایلخچی ناتمام است، لذا تکمیل و بهره برداری […]



به گزارش آژانس خبری تبریز ما، بابک رضی منش در جلسه شورای ترافیک شهرستان، با اشاره به حجم ترافیک بالای داخل شهر ایلخچی، بر ضرورت تکمیل این کنارگذر تاکید کرد و گفت: این پروژه یک ضرورت استانی بوده و تنها دو کیلومتر از پروژه ۹ کیلومتری کنارگذر ایلخچی ناتمام است، لذا تکمیل و بهره برداری از این آن به عنوان اصلی ترین مطالبه مردم منطقه، موجبات کاهش ترافیک این محور و تفکیک ترافیک درون شهری و برون شهری خواهد شد.

به گزارش ایسنا، وی یکی از دلایل اصلی تصادفات رانندگی محور جزیره اسلامی را قیر زدگی این محور به ویژه در گردنه‌ها و سر پیچ‌ها عنوان کرد و افزود: این قیر زدگی مسیر در هنگام بارندگی موجب لیز خوردگی خودروها و منجر به سوانح فوتی و جرحی می‌شود که اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان باید در سریعترین زمان ممکن نسبت به رفع این مشکل اقدام کند.

وی از احداث یوترن استاندارد (دوربرگردان) در پنج کیلومتر اول آزاد راه تبریز_سهند و در انتهای محدوده طرح جامع مصوب شهر جدید سهند خبر داد و افزود؛ با توجه به نبود دوربرگردان در این محدوده احداث یوترن یک ضرورت است و این طرح بزودی عملیاتی خواهد شد.

رضی منش با اشاره به نرخ رشد جمعیت سهند و بهره برداری از آزاد راه تبریز_سهند، گفت: احداث کمربندی این شهر یک ضرورت یوده و از اولویت‌های اصلی شورای ترافیک است.

وی از شروع عملیات اجرایی فاز یک این پروژه مهم خبر داد و افزود: فاز یک این پروژه از تقاطع ورودی شهر اسکو تا دانشگاه صنعتی سهند اجرایی خواهد شد.

وی ساماندهی بازارهای هفتگی، میادین میوه و تره بار، طراحی و احداث ایستگاه‌های تاکسی و اتوبوس، پیگیری حمل و نقل درون شهری و برون شهری و هدایت صحیح آب‌های سطحی و روان آب‌ها را از اولویت‌های اصلی ترافیکی این شهر برشمرد و بر اقدام جدی تمامی شهرداری و شرکت عمران سهند در این زمینه تاکید کرد.

فرماندار و رئیس شورای ترافیک شهرستان از وضعیت آسفالت‌های معابر سطح شهر اسکو انتقاد کرد و افزود: باید در سال جاری، اصلی ترین اولویت مدیریت شهری این شهر، اجرای روکش آسفالت معابری درجه اصلی این شهر باشد.

وی با ابراز قدردانی از اقدامات شهرداری‌های شهرستان در تقویت زیرساخت‌های پایش تصویری و نصب دوربین‌های سنجش سرعت و پلاک خوان بر ضرورت تداوم این رویکرد و نصب مابقی دوربین‌های پایش تصویری برابر نقشه راه و برنامه زمانبندی تاکید کرد و این شهرستان را پیشرو در نصب دوربین‌های ترافیکی و پایش تصویری دانست.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=19725

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 57946 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60480 بازدید ]
8 سال پيش [ 35693 بازدید ]
9 سال پيش [ 20952 بازدید ]
6 سال پيش [ 20569 بازدید ]
5 سال پيش [ 14267 بازدید ]
8 سال پيش [ 13986 بازدید ]
9 سال پيش [ 12873 بازدید ]
6 سال پيش [ 11120 بازدید ]
8 سال پيش [ 10025 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9510 بازدید ]
4 سال پيش [ 9277 بازدید ]
4 سال پيش [ 8855 بازدید ]
7 سال پيش [ 8161 بازدید ]
5 سال پيش [ 8148 بازدید ]
4 سال پيش [ 8081 بازدید ]
3 سال پيش [ 8042 بازدید ]
4 سال پيش [ 7773 بازدید ]
5 سال پيش [ 7749 بازدید ]
4 سال پيش [ 7364 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1449 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1849 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1874 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1502 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1436 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1824 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1457 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1478 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1824 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1281 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1351 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1427 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1251 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1323 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1328 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1240 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1173 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1195 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1143 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 601 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 437 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 593 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 375 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 108 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 500 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1045 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 419 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 888 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 142 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 2086 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 433 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 494 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1135 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 721 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 757 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 466 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 560 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 450 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 604 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 379 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید