یکشنبه, ۲ آذر ۱۴۰۴ /
57946
۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۶
326 بازدید
۰

پیشرفت ۸۰ درصدی طرح آرام سازی ترافیک شهر سهند

به گزارش آژانس خبری تبریز ما، بابک رضی منش در جلسه شورای ترافیک شهرستان، با اشاره به حجم ترافیک بالای داخل شهر ایلخچی، بر ضرورت تکمیل این کنارگذر تاکید کرد و گفت: این پروژه یک ضرورت استانی بوده و تنها دو کیلومتر از پروژه ۹ کیلومتری کنارگذر ایلخچی ناتمام است، لذا تکمیل و بهره برداری […]



به گزارش آژانس خبری تبریز ما، بابک رضی منش در جلسه شورای ترافیک شهرستان، با اشاره به حجم ترافیک بالای داخل شهر ایلخچی، بر ضرورت تکمیل این کنارگذر تاکید کرد و گفت: این پروژه یک ضرورت استانی بوده و تنها دو کیلومتر از پروژه ۹ کیلومتری کنارگذر ایلخچی ناتمام است، لذا تکمیل و بهره برداری از این آن به عنوان اصلی ترین مطالبه مردم منطقه، موجبات کاهش ترافیک این محور و تفکیک ترافیک درون شهری و برون شهری خواهد شد.

به گزارش ایسنا، وی یکی از دلایل اصلی تصادفات رانندگی محور جزیره اسلامی را قیر زدگی این محور به ویژه در گردنه‌ها و سر پیچ‌ها عنوان کرد و افزود: این قیر زدگی مسیر در هنگام بارندگی موجب لیز خوردگی خودروها و منجر به سوانح فوتی و جرحی می‌شود که اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان باید در سریعترین زمان ممکن نسبت به رفع این مشکل اقدام کند.

وی از احداث یوترن استاندارد (دوربرگردان) در پنج کیلومتر اول آزاد راه تبریز_سهند و در انتهای محدوده طرح جامع مصوب شهر جدید سهند خبر داد و افزود؛ با توجه به نبود دوربرگردان در این محدوده احداث یوترن یک ضرورت است و این طرح بزودی عملیاتی خواهد شد.

رضی منش با اشاره به نرخ رشد جمعیت سهند و بهره برداری از آزاد راه تبریز_سهند، گفت: احداث کمربندی این شهر یک ضرورت یوده و از اولویت‌های اصلی شورای ترافیک است.

وی از شروع عملیات اجرایی فاز یک این پروژه مهم خبر داد و افزود: فاز یک این پروژه از تقاطع ورودی شهر اسکو تا دانشگاه صنعتی سهند اجرایی خواهد شد.

وی ساماندهی بازارهای هفتگی، میادین میوه و تره بار، طراحی و احداث ایستگاه‌های تاکسی و اتوبوس، پیگیری حمل و نقل درون شهری و برون شهری و هدایت صحیح آب‌های سطحی و روان آب‌ها را از اولویت‌های اصلی ترافیکی این شهر برشمرد و بر اقدام جدی تمامی شهرداری و شرکت عمران سهند در این زمینه تاکید کرد.

فرماندار و رئیس شورای ترافیک شهرستان از وضعیت آسفالت‌های معابر سطح شهر اسکو انتقاد کرد و افزود: باید در سال جاری، اصلی ترین اولویت مدیریت شهری این شهر، اجرای روکش آسفالت معابری درجه اصلی این شهر باشد.

وی با ابراز قدردانی از اقدامات شهرداری‌های شهرستان در تقویت زیرساخت‌های پایش تصویری و نصب دوربین‌های سنجش سرعت و پلاک خوان بر ضرورت تداوم این رویکرد و نصب مابقی دوربین‌های پایش تصویری برابر نقشه راه و برنامه زمانبندی تاکید کرد و این شهرستان را پیشرو در نصب دوربین‌های ترافیکی و پایش تصویری دانست.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=19725

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 57946 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59674 بازدید ]
8 سال پيش [ 34852 بازدید ]
8 سال پيش [ 20159 بازدید ]
6 سال پيش [ 19741 بازدید ]
5 سال پيش [ 13463 بازدید ]
8 سال پيش [ 13200 بازدید ]
8 سال پيش [ 12077 بازدید ]
6 سال پيش [ 10359 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9211 بازدید ]
6 سال پيش [ 8812 بازدید ]
4 سال پيش [ 8553 بازدید ]
4 سال پيش [ 8090 بازدید ]
5 سال پيش [ 7445 بازدید ]
7 سال پيش [ 7415 بازدید ]
3 سال پيش [ 7282 بازدید ]
4 سال پيش [ 7102 بازدید ]
4 سال پيش [ 7080 بازدید ]
5 سال پيش [ 7054 بازدید ]
3 سال پيش [ 6084 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 402 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 507 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 488 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 394 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 396 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 506 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 393 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 383 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 499 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 326 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 364 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 349 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 311 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 351 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 358 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 319 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 322 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 321 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 312 بازدید ]
عصر تبریز 26 روز پيش [ 165 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 3095 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 617 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 431 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 455 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1075 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 517 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 482 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 120 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 260 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 194 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 366 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 123 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 449 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 473 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 142 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 547 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 337 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 426 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 334 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 350 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید