یکشنبه, ۲۰ مهر ۱۴۰۴ /
80820
۲۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۲
137 بازدید
۰

پیام‌هایی از طرف آمریکا دریافت شده که نشان‌دهنده علاقه آن‌ها به بازگشت به میز مذاکره است

معاون وزیر امور خارجه و رئیس مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه گفت: پیام‌هایی از طرف آمریکا دریافت شده که نشان‌دهنده علاقه آن‌ها به بازگشت به میز مذاکره است.



پیام‌هایی از طرف آمریکا دریافت شده که نشان‌دهنده علاقه آن‌ها به بازگشت به میز مذاکره است
پیام‌هایی از طرف آمریکا دریافت شده که نشان‌دهنده علاقه آن‌ها به بازگشت به میز مذاکره است

معاون وزیر امور خارجه و رئیس مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه گفت: پیام‌هایی از طرف آمریکا دریافت شده که نشان‌دهنده علاقه آن‌ها به بازگشت به میز مذاکره است.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، معاون وزیر امور خارجه و رئیس مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه گفت: پیام‌هایی از طرف آمریکا دریافت شده که نشان‌دهنده علاقه آن‌ها به بازگشت به میز مذاکره است.

سعید خطیب‌زاده، معاون وزیر امور خارجه و رئیس مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه در پایان نشست «تجاوز اسرائیل عیله ایران: چشم‌انداز آینده»، در جمع خبرنگاران در خصوص اهداف برگزاری این نشست گفت: جنگی ترکیبی‌ که رژیم اسرائیل علیه جمهوری اسلامی ایران آغاز کرده، ابعاد مختلفی دارد. گرچه به‌صورت ضمنی شاهد آتش‌بس هستیم، اما در دیگر ابعاد، به‌ویژه در فضاهای اندیشکده‌ای و بین تصمیم‌گیران و تصویرسازان، این جنگ همچنان با شدت ادامه دارد. مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت امور خارجه به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مراکز تصمیم‌ساز در حوزه روابط بین‌الملل، وظیفه دارد بستری برای گفت‌وگوی مستقیم و مشخص متفکران داخلی و بین‌المللی فراهم کند.

وی افزود: آنچه امروز برگزار شد، تلاشی در همین راستا بود. «مجمع گفت‌وگوی تهران» نهادی است که مرکز مطالعات آن را ایجاد کرده و اکنون جامعه‌ای بزرگ از بیش از ۱۰۰ کشور را در بر گرفته است. در این نشست، پنلی درباره جنگ تحمیلی اخیر برگزار شد که صدها نفر به‌صورت آنلاین پیگیر آن بودند. این پنل بر تجاوز اخیر و دفاع جانانه مردم ایران متمرکز بود. استقبال مخاطبان و کیفیت گفت‌وگوها نشان داد که جامعه بین‌المللی مشتاق شنیدن پیام‌های بی‌واسطه جمهوری اسلامی ایران است.

وی ادامه داد: این پنل متشکل از دیدگاه‌های متنوع بود که بیانگر پویایی گفتمان در چارچوب منافع ملی است. مجمع گفت‌وگوی تهران سالانه برگزار می‌شود و نشست‌هایی مشابه نیز در دستور کار دائمی است. در هفته‌های آینده نشست‌های بیشتری برگزار خواهد شد و احتمالاً نشست منطقه‌ای حضوری نیز در تهران برگزار خواهد شد.

معاون وزیر امور خارجه در مورد اخبار منتشرشده از سوی مقامات آمریکایی مبنی بر احتمال آغاز مذاکرات، هم گفت: وزارت امور خارجه مواضع خود را روشن بیان کرده است. پیام‌هایی از طرف آمریکا دریافت شده که نشان‌دهنده علاقه آن‌ها به بازگشت به میز مذاکره است. ما در میانه مذاکرات با اروپایی‌ها بودیم که ایالات متحده با حمله به سایت فوردو آن را برهم زد.

خطیب‌زاده گفت: هر مذاکره‌ای نیازمند حداقلی از اعتماد است؛ اما تجاوز به تمامیت ارضی ایران، این اعتماد را از بین برد. مسئولیت نقض حاکمیت ملی ایران با ایالات متحده است و این اقدام بخشیدنی نیست. با این حال، دیپلماسی همواره اصل اساسی سیاست خارجی ایران بوده و یکی از مولفه‌های آن، مذاکرات در وقت مقتضی است که در صورت لزوم، تصمیم آن توسط مقامات عالی اتخاذ خواهد شد.

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 80820 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59220 بازدید ]
8 سال پيش [ 34376 بازدید ]
8 سال پيش [ 19704 بازدید ]
6 سال پيش [ 19301 بازدید ]
5 سال پيش [ 13012 بازدید ]
8 سال پيش [ 12790 بازدید ]
8 سال پيش [ 11610 بازدید ]
6 سال پيش [ 9882 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 8767 بازدید ]
6 سال پيش [ 8389 بازدید ]
4 سال پيش [ 8132 بازدید ]
4 سال پيش [ 7643 بازدید ]
7 سال پيش [ 6985 بازدید ]
5 سال پيش [ 6982 بازدید ]
3 سال پيش [ 6855 بازدید ]
4 سال پيش [ 6680 بازدید ]
5 سال پيش [ 6667 بازدید ]
4 سال پيش [ 6667 بازدید ]
3 سال پيش [ 5391 بازدید ]
عصر تبریز 56 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 58 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 59 دقيقه پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 1 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 2 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 24 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 1 روز پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 162 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 143 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 155 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 138 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 153 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 190 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 216 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 30 بازدید ]
عصر تبریز 7 روز پيش [ 65 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 42 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 212 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 175 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 19 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 2 سال پيش [ 832 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 232 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 191 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 11 ماه پيش [ 160 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 205 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید