سه شنبه, ۵ خرداد ۱۴۰۵ /
62574
۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۵
93 بازدید
۰

ویلموتس: توان بازیکنانم را بررسی می‌کنم

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: در دو بازی دوستانه آینده من توان بازیکنانم را بررسی می‌کنم.



ویلموتس: توان بازیکنانم را بررسی می‌کنم
ویلموتس: توان بازیکنانم را بررسی می‌کنم

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: در دو بازی دوستانه آینده من توان بازیکنانم را بررسی می‌کنم.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، مارک ویلموتس، سرمربی تیم فوتبال ایران بعد از ظهر چهارشنبه در نشست خبری پیش از بازی با سوریه اظهار کرد: در ابتدا دو نکته می‌گویم. من همیشه احترام زیادی برای سنت‌ها و بازیکنان پیشکسوت قائل بودم. مراتب تسلیت خودم را به یکی از پیشکسوتان فوتبال ایران (نعیم سعداوی) عرض کنم که همسر خودشان را از دست دادند. در زندگی چیزهایی هست که از فوتبال مهم‌تر هستند. مثل خانواده به ویژه در جامعه ایران. هم‌چنین پایان یافتن ماه رمضان و عید فطر را به شما تبریک می‌گویم.

او ادامه داد: ما دو بازی دوستانه داریم که من می‌توانم در آن توان بازیکنانم را بررسی کنم. در مورد توان بدنی بازیکنان باید بگویم بعضی از بازیکنان چند هفته‌ای است که بازی نکرده‌اند چون لیگ ایران تمام شده است. بازی با سوریه و کره جنوبی فرصت‌های بسیار خوبی هستند. اگرچه بازیکنان ما در شرایط ایده‌آل خودشان نیستند اما من و بازیکنان دوست داریم با تمام توان بازی کنیم.

ویلموتس خاطرنشان کرد: من مربی هستم که در ابتدا مالکیت توپ را دوست دارم ولی در عین حال یک سبک بازی منظم و ایجاد موقعیت گل و بسته بازی در یک سوم دفاعی حریف همیشه با من بوده است. هم در بلژیک و ساحل عاج.

وی درباره ساز و کار انتخاب بازیکنان در اولین اردوی تیم ملی با حضور او هم توضیح داد: وقتی شما یک کشوری را نمی‌شناسید بهتر است که به سابقه رجوع کرد. من هم همین کار را کردم تا سبک بازیکنان را بشناسم و از آن‌ها انتخاب کنم. بعد از این دو بازی سعی می‌کنم بازیکنان جدید را رصد کنیم و بازیکنان با پتانسیل را به تیم ملی دعوت کنیم. جوانان باید به تیم ملی اضافه شوند.

سرمربی تیم ملی درباره نوع بازی تیمش گفت: این بستگی به بازیکنانی دارد که در اختیار داریم. ما الان قدوس و آزمون را در اختیار نداریم. در بازیکنان تیم ملی یک حالت تهاجمی وجود دارد. من باید تعادل را برقرار کنم بین بازی دفاعی و تهاجمی. به کاری که قبل از من انجام شده است کاری ندارم و کار خودم را دنبال می‌کنم. اگر در این ۸ سال تیم ملی با حالت تدافعی کار کرده است شاید بخواهد هم‌چنان همین‌گونه بازی کند اما من مربی هستم که دوست دارم تیمم تهاجمی بازی کند و به تیم حریف فشار بیاورد. ما تا جام جهانی ۳ سال فرصت داریم.

ویلموتس در مورد آینده برای فوتبال ایران در زمان حضور او هم اظهار کرد: بحث جایگاه و رنکینگ برای مهم نیست و مهم این است که برای سومین بار متوالی به جام جهانی برویم. ما سعی می‌کنیم یک سبک بازی متعادل ارائه بدهیم. البته این به حریف هم بستگی دارد وقتی با برزیل بازی کنیم نمی‌شود مالک توپ بود. سعی می‌کنیم از بازیکنان در همان پستی که در باشگاه بازی می‌کنند استفاده کنیم. ما نمی‌توانیم در سه جلسه تمرین پست بازیکنان را عوض کنیم. این کار را در تیم ملی بلژیک انجام دادم و موفقیت‌آمیز بود. ما از نزدیک بازی‌های ایران را رصد می‌کنیم.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 62574 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60537 بازدید ]
8 سال پيش [ 35758 بازدید ]
9 سال پيش [ 21002 بازدید ]
6 سال پيش [ 20613 بازدید ]
6 سال پيش [ 14317 بازدید ]
8 سال پيش [ 14042 بازدید ]
9 سال پيش [ 12924 بازدید ]
6 سال پيش [ 11168 بازدید ]
8 سال پيش [ 10092 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9560 بازدید ]
4 سال پيش [ 9325 بازدید ]
5 سال پيش [ 8914 بازدید ]
6 سال پيش [ 8200 بازدید ]
7 سال پيش [ 8195 بازدید ]
5 سال پيش [ 8166 بازدید ]
3 سال پيش [ 8089 بازدید ]
5 سال پيش [ 7839 بازدید ]
5 سال پيش [ 7797 بازدید ]
4 سال پيش [ 7437 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 3 ماه پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1529 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1937 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1961 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1567 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1498 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1934 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1527 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1548 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1913 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1357 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1414 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1490 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1298 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1391 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1406 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1277 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1214 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1247 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 1198 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 257 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 135 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 96 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 149 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 174 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 214 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 198 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 78 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 262 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 121 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 110 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 44 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 65 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 178 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 9 سال پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 136 بازدید ]
عصر تبریز 1 سال پيش [ 185 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 163 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید