چهارشنبه, ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ /
61721
۰۱ آذر ۱۴۰۰ - ۲:۵۳
2679 بازدید
۰

هنر و هنرمند باید از انزوا خارج شوند

به گزارش تبریز ما، عابدین خرّم در نشست صمیمی با هنرمندان و اهالی فرهنگ و هنر استان، با تاکید بر اعتلای جایگاه هنر و هنرمند در استان، طراحی نقشه راه فرهنگ و هنر استان، راه‌اندازی صندوق ذخیره هنر برای حمایت از هنرمندان، توسعه اقتصاد هنر و ایجاد زمینه حضور هنرمندان در بازارهای داخلی و بین‌‌المللی […]

به گزارش تبریز ما، عابدین خرّم در نشست صمیمی با هنرمندان و اهالی فرهنگ و هنر استان، با تاکید بر اعتلای جایگاه هنر و هنرمند در استان، طراحی نقشه راه فرهنگ و هنر استان، راه‌اندازی صندوق ذخیره هنر برای حمایت از هنرمندان، توسعه اقتصاد هنر و ایجاد زمینه حضور هنرمندان در بازارهای داخلی و بین‌‌المللی را از جمله راهکارهای تحقق این مهم عنوان کرد.
وی با بیان اینکه هنرمند برای تصویرسازی یک واقعیت، زحمت فراوانی می‌کشد، افزود: فضیلت هنرمند بسیار بالاتر از تکریم‌های انسانی است و هنرمند نباید هنر و جایگاه خود را با توجهات پیرامونی مقایسه کند.
خرم با اشاره به اینکه دولت سیزدهم برای اعتلای جایگاه هنر، عزم جدی دارد، گفت: در همین مدت کوتاه فعالیت این دولت، وزیر ارشاد دو بار به آذربایجان شرقی سفر کرده و نگاه تمرکززدایی و توجه به ظرفیت‌ استان‌ها در اولویت این دولت مردمی است.
استاندار آذربایجا‌شرقی با بیان اینکه غیر از هنر هیچ عاملی نمی‌تواند انسان‌ها را دورهم جمع کند، افزود: باید هنرهای واقعی حقیقت‌خواه هم در جنبه ادراکی و هم جنبه تبیینی را بیشتر و بهتر معرفی کنیم.
خرّم ادامه داد: هنرمند باید با انبساط خاطر، مکنونات قلبی و آفرینش‌های ذهنی خود را ارائه کند که این نیازمند تبدیل هنر به عامل سرمایه‌ساز است و مسئولان باید به اقتصاد هنر توجه بیشتری کنند.
وی تاکید کرد: هنر و هنرمند باید از انزوا خارج شوند؛ اثر هنری باید عامل خلق امکاناتی شود و همه توجهات را برای گسترش هنر جلب کند.
استاندار آذربایجان‌شرقی سپس چند اولویت و برنامه پیشنهادی برای اعتلای جایگاه هنر به هنرمندان استان ارائه کرد.
طراحی نقشه راه فرهنگ و هنر یکی از این اولویت‌ها بود که خرّم در تشریح آن، گفت: ما در استان بستر مناسب، افراد متخصص و اندیشمندان و طراحان برجسته‌ای را داریم؛ نقشه جامع در صورت تحقق، هم اولویت‌ها را مشخص می‌کند و هم وظایف دستگاه‌ها را تعیین می‌کند.
وی ادامه داد: باید نیازهای فرهنگی تبریز و آذربایجان ‌شرقی را شناسایی کرده و در یک قالب مشخص و بازه زمانی معین این نیازها را رفع کنیم.
راه‌اندازی صندوق ذخیره هنر برای کمک به معیشت هنرمندان و اجرای پروژه‌های هنری، توسعه بازارهای داخلی و بین‌المللی برای هنرمندان و ارائه محصولات هنری در بازارچه‌های مرزی و توسعه مبادلات و ارتباطات فرهنگی با کشورهای منطقه از دیگر برنامه‌های پیشنهادی استاندار آذربایجان شرقی به اهالی فرهنگ و هنر بود.
خرّم در پایان با بیان اینکه مدیون اهالی هنر و هنرمندان هستم، گفت: این اعتراف تلخ را باید بکنیم که در تبریز به هنر کم‌توجهی شده، اما ما تلاش‌های خود را افزایش خواهیم داد تا این نقیصه را جبران کنیم.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/134252

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 61721 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 58834 بازدید ]
8 سال پيش [ 34001 بازدید ]
8 سال پيش [ 19375 بازدید ]
6 سال پيش [ 18947 بازدید ]
5 سال پيش [ 12696 بازدید ]
8 سال پيش [ 12431 بازدید ]
8 سال پيش [ 11265 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9559 بازدید ]
7 سال پيش [ 8437 بازدید ]
6 سال پيش [ 8035 بازدید ]
4 سال پيش [ 7804 بازدید ]
4 سال پيش [ 7306 بازدید ]
5 سال پيش [ 6657 بازدید ]
7 سال پيش [ 6636 بازدید ]
2 سال پيش [ 6552 بازدید ]
5 سال پيش [ 6371 بازدید ]
4 سال پيش [ 6338 بازدید ]
4 سال پيش [ 6332 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 16 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 17 ساعت پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 24 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 26 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 48 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 51 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 33 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 42 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 31 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 2 روز پيش [ 34 بازدید ]
عصر تبریز 3 روز پيش [ 29 بازدید ]
عصر تبریز 3 روز پيش [ 40 بازدید ]
عصر تبریز 3 روز پيش [ 42 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 961 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 332 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 307 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 86 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 282 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 286 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 196 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 297 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 585 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1058 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 534 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 390 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 806 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 799 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 327 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 262 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 337 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 467 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 330 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 346 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید