دوشنبه, ۳ شهریور ۱۴۰۴ /
55026
۱۲ دی ۱۳۹۹ - ۰:۱۷
476 بازدید
۰

نگران ورود ویروس انگلیسی هستیم/باید آماده باشیم

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: نگران ورود ویروس انگلیسی به کشور هستیم، تجربه نشان می‌دهد ویروس‌های تنفسی با وجود همه مراقبت‌ها وارد کشورها می‌شوند و باید آمادگی کامل داشته باشیم.



نگران ورود ویروس انگلیسی هستیم/باید آماده باشیم

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: نگران ورود ویروس انگلیسی به کشور هستیم، تجربه نشان می‌دهد ویروس‌های تنفسی با وجود همه مراقبت‌ها وارد کشورها می‌شوند و باید آمادگی کامل داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رئیسی، در حاشیه جلسه قرارگاه ستاد ملی مقابله با کرونا، اظهار کرد: میزان رعایت دستور العمل‌ها افزایش قابل توجهی پیدا کرده و میزان آن به بالای ۸۶ درصد رسیده است و این موجب شده که تعداد شهرهای نارنجی به ۵۳ مورد برسد و بقیه شهرها زرد هستند، اما تنها استانی دچار چالش بوده مازندران است که شهرهای آن نارنجی و ۴ شهر قرمز رامسر، سوادکوه شمالی و ساری در این استان قرمز هستند که امیدواریم با ایجاد محدودیت به وضعیتی برسیم که این شهرها نارنجی و بعد زرد شوند.

وی افزود: ورودی بیمارستان‌ها کاهش چشمگیری داشته و بیش از ۶۰ درصد ورودی بیمارستان بین ۵۰ تا ۵۵ درصد مرگ و میر کمتر شده است و بیماران نسبت به یک ماه گذشته بیماران بستری خیلی بدحال نیستند و این شاخص خوبی است.

رئیسی با بیان اینکه نگران ورود ویروس انگلیسی به کشور هستیم، ادامه داد: ویروس پشت دروازه‌های کشور است، تجربه نشان می‌دهد ویروس‌های تنفسی با وجود همه مراقبت‌ها وارد کشورها می‌شوند و باید آماد گی کامل داشته باشیم و آمادگی عمل به توصیه‌های مانند پرهیز از دورهمی خانوادگی و تجمعات به ویژه در فصل زمستان است زیر تهویه به دلیل بسته بودن پنجره‌ها کم می‌شود و می‌تواند بسیار خطرناک باشد و اگر رعایت نکنیم اواخر بهمن و اوایل اسفند ماه می‌توانیم شاهد پیک بعدی بیماری کرونا باشیم.

وی تاکید کرد: باید موضوع را جدی بگیریم و امیدواریم میزان رعایت دستورالعمل‌ها به بالای ۹۰ درصد برسد و به همین روال ادامه پیدا کند و یادآوری می‌کنم در اردیبهشت بیماری به حداقل رسید و با حداقل شدن رعایت دستورالعمل‌ها به۲۷ درصد رسید و این موجب شد خیز بیماری را داشته باشیم و این هشدار جدی است که بدانیم کرونا ضعیف نشده و روز به روز قوی‌تر شده است.

رئیسی درباره واکسن ایرانی، گفت: واکسن داخلی فاز نخست انسانی را با موفقیت آغاز کرد و نکته بسیار مهم این است که در فاز نخست عوارض حاد و شوک آنافیلاکسی برای دریافت کننده واکسن ایجاد نشود و بررسی در بین ۴ تا ۲۴ ساعت بعد از تزریق بسیار مهم است و خوشبختانه واکسن تاکنون ایمن بوده است و دوز بعدی ۱۴ روز بعد تزریق و تا ۲۸ روز بعد ارزیابی‌ها انجام خواهد شد و انشاالله نتایج موفقیت آمیزی خواهد داشت و در فاز نخست در طول ۲ ماه ۵۰ نفر واکسن را دریافت خواهند کرد.

وی درباره خرید واکسن کرونا افزود: در رابطه با خرید واکسن از طریق کوواکس و مذاکرات خوبی با کشورهای اروپایی، هند و چین صورت گرفته است و امیدواریم تا پایان سال واکسن برای افراد آسیب پذیر در دسترس قرار بگیرد.

۵۱۰۹۴۹۸

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 55026 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 58758 بازدید ]
8 سال پيش [ 33917 بازدید ]
8 سال پيش [ 19287 بازدید ]
6 سال پيش [ 18855 بازدید ]
5 سال پيش [ 12619 بازدید ]
8 سال پيش [ 12343 بازدید ]
8 سال پيش [ 11189 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9477 بازدید ]
7 سال پيش [ 8361 بازدید ]
6 سال پيش [ 7953 بازدید ]
4 سال پيش [ 7733 بازدید ]
4 سال پيش [ 7242 بازدید ]
5 سال پيش [ 6566 بازدید ]
7 سال پيش [ 6559 بازدید ]
2 سال پيش [ 6459 بازدید ]
5 سال پيش [ 6299 بازدید ]
4 سال پيش [ 6266 بازدید ]
4 سال پيش [ 6231 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 316 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 297 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 289 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 298 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 515 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 305 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 269 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 980 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 152 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 303 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 529 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 318 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 372 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 79 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 490 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 338 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 267 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1192 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1221 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 359 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید