چهارشنبه, ۱۸ تیر ۱۴۰۴ /
10527
۱۸ دی ۱۳۹۶ - ۶:۱۶
953 بازدید
۰

معرفی جاذبه‌های گردشگری ایران توسط رایزن‌های فرهنگی ضروری است/گام مهم وزارت امور خارجه برای تسهیل ورود گردشگران

[ad_1] تبریز ما: عضو فراکسیون میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه تبریز ۲۰۱۸فرصت مناسبی برای جذب گردشگر است، گفت: رایزن‌های فرهنگی در سفارتخانه‌ها می‌توانند جاذبه‌های ایران را در نمایشگاه‌های بین‌المللی به جهانیان نشان دهند. به گزارش تبریز ما به نقل از خانه ملت مهرداد  بائوج لاهوتی با بیان اینکه وزارت امور خارجه […]



[ad_1]


معرفی جاذبه‌های گردشگری ایران توسط رایزن‌های فرهنگی ضروری است/گام مهم وزارت امور خارجه برای تسهیل ورود گردشگران

تبریز ما: عضو فراکسیون میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه تبریز ۲۰۱۸فرصت مناسبی برای جذب گردشگر است، گفت: رایزن‌های فرهنگی در سفارتخانه‌ها می‌توانند جاذبه‌های ایران را در نمایشگاه‌های بین‌المللی به جهانیان نشان دهند.

به گزارش تبریز ما به نقل از خانه ملت مهرداد  بائوج لاهوتی با بیان اینکه وزارت امور خارجه می‌تواند در توسعه و گسترش گردشگری اقدامات تاثیرگذاری انجام دهد، گفت: این وزارتخانه می‌تواند با لغو روادید، ورود گردشگر به کشور را تسهیل کند؛ و حتی در صورتی که حذف روادید امکان‌پذیر نبود، روند اخذ روادید را آسان‌تر کند.

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: وزارت امور خارجه با امضای تفاهم‌نامه‌هایی با کشورهای دیگر و در نظر گرفتن شرایط ویژه برای ورود گردشگران می‌تواند باعث توسعه صنعت گردشگری و افزایش ارزآوری شود.

وی بیان کرد: رایزن‌های فرهنگی در سفارتخانه‌ها می‌توانند ظرفیت‌های ایران را در برنامه‌ها و نمایشگاه‌های بین‌المللی به جهانیان نشان دهند و آثار تاریخی، جاذبه‌های طبیعی، آیین‌های زیبا و رسم و رسومات کشور را معرفی کنند.

عضو فراکسیون میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به رویداد تبریز ۲۰۱۸، یادآور شد: این رویداد فرصت مناسبی برای جذب گردشگر و معرفی جاذبه‌های ایران به جهانیان است و امضای تفاهم‌نامه‌های خواهرخواندگی بین شهرداری‌های ایران و کشورهای دیگر یکی از اقدامات موثر برای آشنا کردن جهانیان با این رویداد می‌باشد.

لاهوتی اظهار کرد: تمام سازمان‌ها و ارگان‌ها برای برگزاری رویداد تبریز ۲۰۱۸ باید با هماهنگی هم اقدامات لازم را انجام دهند؛ سازمان میراث فرهنگی اصلی‌ترین متولی برگزاری این رویداد است و باید آن را فرصتی برای توسعه گردشگری بداند.

عضو فراکسیون میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در پایان افزود: در این رویداد تمام شهرهای ایران فرصت جذب گردشگر را دارند چرا که این رویداد فقط برای تبریز فرصت محسوب نمی‌شود؛ این شهر بخشی از ایران است بنابراین این رویداد می‌تواند ایران۲۰۱۸ تلقی شود زیرا ممکن است گردشگری که برای رویداد تبریز ۲۰۱۸ وارد ایران می‌شود از شهرهای دیگر کشور نیز دیدن کند.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 10527 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58495 بازدید ]
8 سال پيش [ 33723 بازدید ]
8 سال پيش [ 19051 بازدید ]
5 سال پيش [ 18669 بازدید ]
5 سال پيش [ 12413 بازدید ]
8 سال پيش [ 12077 بازدید ]
8 سال پيش [ 10971 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9271 بازدید ]
7 سال پيش [ 8152 بازدید ]
5 سال پيش [ 7771 بازدید ]
4 سال پيش [ 7551 بازدید ]
4 سال پيش [ 7044 بازدید ]
5 سال پيش [ 6383 بازدید ]
6 سال پيش [ 6345 بازدید ]
2 سال پيش [ 6282 بازدید ]
4 سال پيش [ 6097 بازدید ]
4 سال پيش [ 6095 بازدید ]
4 سال پيش [ 6010 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 10 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 12 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 356 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 297 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 322 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 314 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 336 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 316 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 34 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 9 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 17 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 512 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 405 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 622 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 358 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 291 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 22 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 625 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید