پنجشنبه, ۱۹ تیر ۱۴۰۴ /
43930
۰۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۴
304 بازدید
۰

مراکز مثبت زندگی چه کار خواهند کرد؟

مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی با بیان این‌که ارائه‌ی خدمات توسط مراکز مثبت زندگی در سطح استان محله محور است، گفت: مراکز مثبت زندگی علاوه بر ارائه‌ی خدمات اجتماعی در تمامی زمینه‌ها به صورت محله محور، به عنوان نماینده‌ی سازمان، بهزیستی کوچک محسوب می‌شوند.


مراکز مثبت زندگی چه کار خواهند کرد؟

مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی با بیان این‌که ارائه‌ی خدمات توسط مراکز مثبت زندگی در سطح استان محله محور است، گفت: مراکز مثبت زندگی علاوه بر ارائه‌ی خدمات اجتماعی در تمامی زمینه‌ها به صورت محله محور، به عنوان نماینده‌ی سازمان، بهزیستی کوچک محسوب می‌شوند.

به گزارش آژانس خبری تبریزما به نقل از ایسنا، فرگل صحاف، با اشاره به راه اندازی مراکز مثبت زندگی بهزیستی، اظهار کرد: مراکز مثبت زندگی با توجه به تعداد پرونده‌های مددجویان بهزیستی در سطح استان طبقه بندی شده  و براساس پرونده‌ها، سهمیه‌ی راه اندازی آن در استان مشخص شده است.

 

وی با بیان این‌که سهمیه‌ی راه اندازی ۱۶۷ مرکز مثبت زندگی برای آذربایجان شرقی تعیین شده است، گفت: افراد متقاضی برای راه اندازی مراکز مثبت زندگی با ثبت نام در سایت و پس از گذراندن آزمون‌های کتبی و شفاهی و مصاحبه امتیاز بندی شدند، میزان فعالیت، تحصیلات، سوابق کار و برخی آیتم‌ها نیز در گزینش این افراد مد نظر گرفته شد.

 

مدیرکل بهزیستی استان بیان کرد: اکنون در تمامی شهرستان‌های استان، ظرفیت سهمیه‌ی راه اندازی مراکز مثبت زندگی به اتمام رسیده و مکان‌های مورد نظر برای فعالیت این مراکز با صدور پروانه‌ی فعالیت، مشخص شده است.

 

وی بیان کرد: با توجه به محدودیت مکان و پراکندگی در سطح شهرستان تبریز، ۵۰ درصد مشکل مکان مراکز رفع شده و تعیین مابقی مکان‌ها نیز برای راه اندازی مراکز مثبت زندگی در حال انجام است.

 

وی یادآور شد: طی هفته‌های آتی با تکمیل مکان‌ها برای راه اندازی مراکز مثبت زندگی،  فعالیت این مراکز آغاز خواهد شد.

 

صحاف با تاکید بر این‌که ارائه‌ی خدمات توسط مراکز مثبت زندگی بهزیستی، محله محور است، گفت: مراکز مثبت زندگی در نزدیک‌ترین محل زندگی مددجویان بهزیستی مستقر هستند و هدف بهزیستی این است تا مددجویان با کم‌ترین هزینه، بیشترین خدمات را از مراکز مثبت زندگی دریافت کنند.

 

وی یادآور شد: مراکز مثبت زندگی مانند سایر موسسات نیز می‌توانند در زمینه‌ی جمع آوری مشارکت‌های مردمی فعالیت کنند.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 43930 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58512 بازدید ]
8 سال پيش [ 33735 بازدید ]
8 سال پيش [ 19063 بازدید ]
5 سال پيش [ 18686 بازدید ]
5 سال پيش [ 12427 بازدید ]
8 سال پيش [ 12084 بازدید ]
8 سال پيش [ 10993 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9283 بازدید ]
7 سال پيش [ 8164 بازدید ]
5 سال پيش [ 7785 بازدید ]
4 سال پيش [ 7570 بازدید ]
4 سال پيش [ 7058 بازدید ]
5 سال پيش [ 6395 بازدید ]
6 سال پيش [ 6358 بازدید ]
2 سال پيش [ 6297 بازدید ]
4 سال پيش [ 6114 بازدید ]
4 سال پيش [ 6111 بازدید ]
4 سال پيش [ 6026 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز چند لحظه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 11 ثانيه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 23 ثانيه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 36 ثانيه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 55 ثانيه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 1 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 دقيقه پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 2 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 2 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 3 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 4 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 4 دقيقه پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 4 دقيقه پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 253 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 260 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 95 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 94 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 507 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 386 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 941 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 301 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 415 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 294 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 456 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 315 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 326 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 242 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 322 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 625 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 289 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 328 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 97 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 381 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید