شنبه, ۲۱ تیر ۱۴۰۴ /
43930
۰۵ آبان ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۴
306 بازدید
۰

مراکز مثبت زندگی چه کار خواهند کرد؟

مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی با بیان این‌که ارائه‌ی خدمات توسط مراکز مثبت زندگی در سطح استان محله محور است، گفت: مراکز مثبت زندگی علاوه بر ارائه‌ی خدمات اجتماعی در تمامی زمینه‌ها به صورت محله محور، به عنوان نماینده‌ی سازمان، بهزیستی کوچک محسوب می‌شوند.


مراکز مثبت زندگی چه کار خواهند کرد؟

مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی با بیان این‌که ارائه‌ی خدمات توسط مراکز مثبت زندگی در سطح استان محله محور است، گفت: مراکز مثبت زندگی علاوه بر ارائه‌ی خدمات اجتماعی در تمامی زمینه‌ها به صورت محله محور، به عنوان نماینده‌ی سازمان، بهزیستی کوچک محسوب می‌شوند.

به گزارش آژانس خبری تبریزما به نقل از ایسنا، فرگل صحاف، با اشاره به راه اندازی مراکز مثبت زندگی بهزیستی، اظهار کرد: مراکز مثبت زندگی با توجه به تعداد پرونده‌های مددجویان بهزیستی در سطح استان طبقه بندی شده  و براساس پرونده‌ها، سهمیه‌ی راه اندازی آن در استان مشخص شده است.

 

وی با بیان این‌که سهمیه‌ی راه اندازی ۱۶۷ مرکز مثبت زندگی برای آذربایجان شرقی تعیین شده است، گفت: افراد متقاضی برای راه اندازی مراکز مثبت زندگی با ثبت نام در سایت و پس از گذراندن آزمون‌های کتبی و شفاهی و مصاحبه امتیاز بندی شدند، میزان فعالیت، تحصیلات، سوابق کار و برخی آیتم‌ها نیز در گزینش این افراد مد نظر گرفته شد.

 

مدیرکل بهزیستی استان بیان کرد: اکنون در تمامی شهرستان‌های استان، ظرفیت سهمیه‌ی راه اندازی مراکز مثبت زندگی به اتمام رسیده و مکان‌های مورد نظر برای فعالیت این مراکز با صدور پروانه‌ی فعالیت، مشخص شده است.

 

وی بیان کرد: با توجه به محدودیت مکان و پراکندگی در سطح شهرستان تبریز، ۵۰ درصد مشکل مکان مراکز رفع شده و تعیین مابقی مکان‌ها نیز برای راه اندازی مراکز مثبت زندگی در حال انجام است.

 

وی یادآور شد: طی هفته‌های آتی با تکمیل مکان‌ها برای راه اندازی مراکز مثبت زندگی،  فعالیت این مراکز آغاز خواهد شد.

 

صحاف با تاکید بر این‌که ارائه‌ی خدمات توسط مراکز مثبت زندگی بهزیستی، محله محور است، گفت: مراکز مثبت زندگی در نزدیک‌ترین محل زندگی مددجویان بهزیستی مستقر هستند و هدف بهزیستی این است تا مددجویان با کم‌ترین هزینه، بیشترین خدمات را از مراکز مثبت زندگی دریافت کنند.

 

وی یادآور شد: مراکز مثبت زندگی مانند سایر موسسات نیز می‌توانند در زمینه‌ی جمع آوری مشارکت‌های مردمی فعالیت کنند.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 43930 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58528 بازدید ]
8 سال پيش [ 33748 بازدید ]
8 سال پيش [ 19090 بازدید ]
5 سال پيش [ 18702 بازدید ]
5 سال پيش [ 12440 بازدید ]
8 سال پيش [ 12098 بازدید ]
8 سال پيش [ 11007 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9302 بازدید ]
7 سال پيش [ 8181 بازدید ]
5 سال پيش [ 7796 بازدید ]
4 سال پيش [ 7578 بازدید ]
4 سال پيش [ 7075 بازدید ]
5 سال پيش [ 6410 بازدید ]
6 سال پيش [ 6369 بازدید ]
2 سال پيش [ 6306 بازدید ]
4 سال پيش [ 6128 بازدید ]
4 سال پيش [ 6127 بازدید ]
4 سال پيش [ 6043 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 21 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 10 روز پيش [ 56 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 252 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 490 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1099 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 493 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 91 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 322 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 542 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 55 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 325 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 551 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 228 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 282 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 2318 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 268 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 262 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1479 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 348 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 597 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 658 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید