به گزارش آژانس خبری تبریز ما، سونیا اندیش که در جمع خبرنگاران سخن میگفت، با اشاره به اینکه در اغلب کلانشهرها توجه زیادی به حمل و نقل درونشهری نشده، اظهار داشت: آنچه در بدو ورود به شورای پنجم مشهود بود، عدم نوسازی ناوگان اتوبوسرانی تبریز بود. در این راستا وزارت کشور سهمیهای برای کلانشهرها در […]
به گزارش آژانس خبری تبریز ما، سونیا اندیش که در جمع خبرنگاران سخن میگفت، با اشاره به اینکه در اغلب کلانشهرها توجه زیادی به حمل و نقل درونشهری نشده، اظهار داشت: آنچه در بدو ورود به شورای پنجم مشهود بود، عدم نوسازی ناوگان اتوبوسرانی تبریز بود. در این راستا وزارت کشور سهمیهای برای کلانشهرها در نظر گرفت که سهم تبریز ۳۰۰ دستگاه اتوبوس بود. آذرماه ۹۶ با پیشنهاد من، شورای اسلامی تبریز خرید ۵۰۰ دستگاه اتوبوس را تصویب کرد.
وی افزود: با شدت یافتن تحریمها در سال ۹۷، عملا تامین قطعات موردنیاز برای شرکتهای تولیدکننده ممکن نشد و سال ۱۳۹۸ نیز تامین بودجه لازم برای خرید اتوبوسها انجام نشد تا خرید اتوبوسهای جدید و نوسازی ناوگان اتوبوسرانی تبریز عملی نشود.
عضو شورای اسلامی کلانشهر تبریز با بیان اینکه تاکسیرانی تبریز نیز وضعیت مناسبی ندارد و بخش اعظم ناوگان تاکسیرانی تبریز فرسوده است، اضافه کرد: نوسازی تاکسیرانی جزو وظایف حاکمیتی است. از سوی دیگر دولت مکلف شده از محل ذخیره و کاهش مصرف سوخت، گازسوز کردن ناوگان حمل و نقل را عملیاتی کند که متاسفانه هیچکدام تاکنون بصورت کامل اجرایی نشدهاند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به حادثه متروی تبریز در دی ماه سال گذشته گفت: گزارش کمیته بررسی سوانح که در حال تنظیم است، باید گزارش نهایی حادثه باشد و به عنوان رییس کمیسیون عمران، حمل ونقل و ترافیک شورای شهر تبریز، متعهدم این گزارش را بیکم و کاست در اختیار شهروندان قرار دهم.
اندیش، سرمایهگذاری را یک موضوع پیچیده و کلان دانست و گفت: سرمایهگذار به دنبال منافع خود است و وظیفه من عضو شورا حمایت از سرمایهگذاران در تبریز است. باید دست هر کسی را که در تبریز سرمایهگذاری میکند بوسید و نگذاشت سرمایهاش را از تبریز خارج کند.
وی، بوروکراسی اداری را بزرگترین مشکل پیشروی سرمایهگذاران در تبریز برشمرد و خاطرنشان کرد: متاسفانه رفتارمان با سرمایهگذاران مناسب نیست و مدیران ما برای جذب سرمایهگذار تربیت نشدهاند. و مادامی که ذهن و نگرشمان اصلاح نشده باشد و ارزش و جایگاه سرمایهگذار داخلی را حفظ نکنیم، تلاش برای جذب سرمایهگذار خارجی بینتیجه خواهد بود.
وی، همچنین با بیان اینکه به برابری جنسیتی اعتقاد دارم و دنبال ایجاد فرصتهای برابر برای آقایان و بانوان هستم، افزود: پایین بودن مشارکت زنان، یک مشکل جهانی است به طوری که بالاترین میزان مشارکت بانوان در دنیا مربوط به آلمان با ۳۵ درصد است. البته در ایران علیرغم شعارهای متعدد، فرصتی برای حضور بانوان در عرصههای مدیریتی باز نشده است. با این حال در صورت راهیابی مجدد به شورای شهر، توانمندسازی بانوان، ایجاد بازارچههای محلی برای بانوان و ارتقای جایگاه زنان در مدیریت شهری را در اولویت قرار خواهم داد.
رییس کمیسیون عمران، حمل ونقل و ترافیک شورای شهر تبریز، عملکرد شورای پنجم در حوزه اصلاح ساختارها را درخشان ارزیابی کرد و گفت: در دوره شورای پنجم، کمترین ورودی نیرو به شهرداری را داشتیم، در حوزه شفافیت قراردادها، کارهای مهمی انجام گرفته است، موضوع حسابرسی از شرکتها و سازمانهای تابعه برای اولین بار عملیاتی و سامانه املاک شهرداری راهاندازی شد.
وی با اعلام اینکه مطمئنا ضعف و ایراداتی هم بر عملکرد شورای پنجم وارد است که عدم اطلاعرسانی دقیق عملکرد شورا از آن جمله میباشد، افزود: مهم برآیند کار است که معتقدم در این دوره، در اصلاح رویهها اتفاقات خوبی افتاد و ساختارهای غلط شهرداری در شورای پنجم اصلاحات مناسبی را تجربه کرد.
اندیش، در خاتمه سخنانش با اشاره به اجرای طرح “کلید به کلید” در بافتهای ناکارآمد شهری، خاطرنشان کرد: “کلید به کلید”، یک طرح سراسری است و در کشورهایی مانند هند و ترکیه، الگوهای موفقی از این طرح را شاهدیم و مطمئنا در تبریز هم طرح موفقی خواهد بود به شرطی که همراهی دستگاههای مختلف بویژه راه و شهرسازی را داشته باشد.
منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=21414