جمعه, ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ /
61411
۱۱ شهریور ۱۴۰۰ - ۳:۵۱
990 بازدید
۰

مبارزه با فساد و حاشیه‌نشینی مقدمه تحول در تبریز است

امام جمعه تبریز گفت: گفت: مبارزه با فساد و حاشیه‌نشینی مقدمه یک تحول بزرگ شهری در تبریز است و باید اعضای شورای شهر تبریز توجه جدی به این موضوع داشته باشند. به گزارش تبریز ما، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل‌هاشم ظهر امروز چهارشنبه در دیدار با اعضای شورای اسلامی شهر تبریز و شهردار منتخب با […]

امام جمعه تبریز گفت: گفت: مبارزه با فساد و حاشیه‌نشینی مقدمه یک تحول بزرگ شهری در تبریز است و باید اعضای شورای شهر تبریز توجه جدی به این موضوع داشته باشند.
به گزارش تبریز ما، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل‌هاشم ظهر امروز چهارشنبه در دیدار با اعضای شورای اسلامی شهر تبریز و شهردار منتخب با تاکید بر اینکه همه باید از فردی که با اکثریت آرا سکان هدایت شهر را بر عهده گرفته است حمایت کنیم، گفت: همدلی، انسجام و صمیمیت بین اعضای شورا و شهردار منتخب اولویت اول مدیریت شهری است و شهردار منتخب هم باید از تجارب و برنامه‌های افرادی که به عنوان کاندیدای تصدی شهرداری بودند برای پیشبرد اهداف شهر استفاده کند.
امام جمعه تبریز حمایت همه اعضا از شهردار منتخب را یکی از شیوه‌های مدیریتی دانست و افزود: قبل از انتخاب شهردار هیچ نظری درباره افراد کاندید نداشتم اما حالا از جناب عباس رنجبر که با اکثریت آرا بعنوان شهردار تبریز انتخاب شده‌اند، حمایت می‌کنم کما اینکه در مورد دیگر مسئولان استان و اعضای شورای شهر هم همین موضوع از سوی بنده صادق است.
وی تبادل نظر و بحث کارشناسی بین اعضای شورا و شهردار که اختلاف و جدلی در آن نباشد را موضوعی معمول دانست و ادامه داد: همه اقدامات باید در راستای تکریم مراجعین به شهرداری باشد؛ شاید خواسته مراجعه کنندگان خارج از چارچوب‌های قانونی باشد، اما با زبان نرم و خوش می‌توان آنها را راهنمایی کرد.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی مبارزه بی‌ملاحظه با فساد را از اولویت‌های دیگر مدیریت شهری دانست و ادامه داد: شهردار منتخب و شورای شهر به ملاقات‌های چهره به چهره با مردم اهتمام جدی داشته باشد و برای رفع دغدغه‌های مردم از هیچ تلاشی دریغ نکنند.
امام جمعه تبریز با تاکید بر همکاری شهرداری و میراث فرهنگی برای احیای بافت تاریخی و معماری ایرانی-اسلامی شهر ادامه داد: احیای معماری اسلامی و ترویج سبک زندگی ایرانی- اسلامی، آرامش آفرینی در بین آحاد مردم، تسهیل و تسریع در امورات جاری مردم، استفاده از روش‌های علمی در اداره شهر و حمایت از افراد پاکدست و کنارگذاشتن افراد ناسالم در مجموعه شهرداری همچنین دوری از بروز اختلافات بین شورا و شهردار به متن جامعه از جمله مسائلی است که باید بخشی از اولویت‌های مدیریت شهری باشد.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/131782

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 61411 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60196 بازدید ]
8 سال پيش [ 35391 بازدید ]
9 سال پيش [ 20692 بازدید ]
6 سال پيش [ 20315 بازدید ]
5 سال پيش [ 13992 بازدید ]
8 سال پيش [ 13706 بازدید ]
9 سال پيش [ 12609 بازدید ]
6 سال پيش [ 10849 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
8 سال پيش [ 9735 بازدید ]
6 سال پيش [ 9269 بازدید ]
4 سال پيش [ 9055 بازدید ]
4 سال پيش [ 8588 بازدید ]
5 سال پيش [ 7907 بازدید ]
7 سال پيش [ 7899 بازدید ]
4 سال پيش [ 7790 بازدید ]
3 سال پيش [ 7777 بازدید ]
4 سال پيش [ 7539 بازدید ]
5 سال پيش [ 7511 بازدید ]
3 سال پيش [ 6924 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1086 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1361 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1397 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1121 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1110 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1396 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1083 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1087 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1385 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 944 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1004 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 1075 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 930 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 977 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 982 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 916 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 868 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 914 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 865 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 441 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 478 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 452 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 646 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 383 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 1009 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 422 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 425 بازدید ]
عصر تبریز 9 ماه پيش [ 160 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 313 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 937 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 439 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 547 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 421 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 413 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 408 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 938 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 453 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 402 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 938 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 101 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید