سه شنبه, ۱۷ تیر ۱۴۰۴ /
55365
۱۳ دی ۱۳۹۹ - ۰:۱۴
309 بازدید
۰

ماجرای پرونده‌های حقوقی و تحقیق و تفحص از سازمان انتقال خون

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران، گفت: وقتی مدیریت سازمان را عهده دار شدم، پرونده های حقوقی زیادی در سازمان انتقال خون مفتوح بود.



ماجرای پرونده‌های حقوقی و تحقیق و تفحص از سازمان انتقال خون

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران، گفت: وقتی مدیریت سازمان را عهده دار شدم، پرونده های حقوقی زیادی در سازمان انتقال خون مفتوح بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، پیمان عشقی، اظهار داشت: در آغازین روزهایی که مدیریت انتقال خون کشور را عهده دار شدم تصویری مبهم از آینده سازمان پیش رو بود چرا که کشور ما در اوج تحریم‌های ظالمانه غرب قرار داشت و دل نگرانی‌های بسیاری در حوزه‌های مختلف داشتیم.

وی ادامه داد: مجلس شورای اسلامی، وزارت بهداشت و همچنین سازمان برنامه و بودجه نسبت به برخی فعالیت‌های صورت گرفته در سال‌های اخیر حساس بودند و سازمان انتقال خون در آستانه تحقیق و تفحص قرار داشت.

عشقی گفت: در نخستین روزهای مدیریت با چالش‌هایی مانند پرونده‌های حقوقی پرتعداد و مفتوح، اعتبارات غیر ابلاغ شده و مطالبات متعدد و به حق کارکنان مواجه شدم.

وی اذعان کرد: سازمان انتقال خون به دلیل وجود مطالبات مالی بسیار، درآمدهای اخذ نشده و آغاز طرح غربالگری متمرکز که زیرساخت‌ها و امکانات لجستیکی و حتی هماهنگی با ادارات کل برای پیشبرد آن پیش بینی نشده بوده در وضعیت دشواری قرار داشت.

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران، در ادامه به شرایط فعلی این سازمان اشاره کرد و گفت: دشوارترین چالش‌ها حل شده و خوشبختانه بسیاری از پرونده‌های حقوقی سازمان مختومه شده‌اند و اکنون نهادهای نظارتی همکاری و تعامل چشمگیری با سازمان دارند که دلیل این همکاری دیوارهای شیشه‌ای و ایجاد شفافیت مالی در این مجموعه است.

عشقی تصریح کرد: سازمان انتقال خون در پرداخت حقوق و مزایا نسبت به دیگر سازمان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی پیشی گرفته است و همچنین انحصار برخی از شرکت‌های تأمین کننده نیز شکسته شده است و مهم‌تر از همه درآمدهای سازمان نیز اختصاصی شده است.

وی با یادآوری اینکه زمانی که مدیریت مجموعه را عهده دار شده معادل نیمی از بودجه سازمان کسری بودجه وجود داشته است گفت: بخش بسیاری از این کسورات مرتفع شده و اکنون سازمان به تأمین کنندگان بدهکار نیست.

عشقی ابراز امیدواری کرد که تا یک ماه آینده تمام مطالبات سازمان از مراکز دانشگاهی و درمانی وصول می‌شود که کمک بسیاری به تسهیل و تسریع برنامه‌های آتی سازمان خواهد کرد.

۵۱۰۹۸۰۸

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 55365 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58493 بازدید ]
8 سال پيش [ 33722 بازدید ]
8 سال پيش [ 19049 بازدید ]
5 سال پيش [ 18661 بازدید ]
5 سال پيش [ 12412 بازدید ]
8 سال پيش [ 12073 بازدید ]
8 سال پيش [ 10966 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9268 بازدید ]
7 سال پيش [ 8149 بازدید ]
5 سال پيش [ 7769 بازدید ]
4 سال پيش [ 7550 بازدید ]
4 سال پيش [ 7041 بازدید ]
5 سال پيش [ 6380 بازدید ]
6 سال پيش [ 6343 بازدید ]
2 سال پيش [ 6282 بازدید ]
4 سال پيش [ 6095 بازدید ]
4 سال پيش [ 6092 بازدید ]
4 سال پيش [ 6008 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 7 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 8 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 9 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 434 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 629 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 468 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 275 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 238 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 296 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 220 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 682 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 228 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 624 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 251 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 1156 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 685 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 242 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 286 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 238 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 257 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 302 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 256 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 419 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید