شنبه, ۱ آذر ۱۴۰۴ /
53529
۳۰ آذر ۱۳۹۹ - ۲۰:۵۹
357 بازدید
۰

فضای درمانی بیمارستان اهر ۲۰۰۰ مترمربع توسعه می‌یابد

اهر- نماینده مردم اهر و هریس در مجلس از افزایش ۴۶ تخت بستری در بیمارستان باقرالعلوم اهر تا دهه فجر خبرداد و گفت: فضای درمانی این بیمارستان دوهزار مترمربع توسعه می‌یابد.



فضای درمانی بیمارستان اهر ۲۰۰۰ مترمربع توسعه می‌یابد

اهر- نماینده مردم اهر و هریس در مجلس از افزایش ۴۶ تخت بستری در بیمارستان باقرالعلوم اهر تا دهه فجر خبرداد و گفت: فضای درمانی این بیمارستان دوهزار مترمربع توسعه می‌یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محرم‌زاده صبح امروز در جلسه بررسی موانع و مشکلات طرح‌های توسعه‌ای بیمارستان باقرالعلوم اهر ضمن تبریک روز پرستار با گلایه از کمبود امکانات و نیروی پرستاری در بیمارستان باقرالعلوم اهر تصریح کرد: معیشت و درآمد کادر درمان در مقابل خدمات‌رسانی بسیار اندک است از این‌رو مجلس از طرح و لوایحی که بتواند از مشکلات کادر درمان بکاهد حمایت می‌کند.

وی از توسعه دوهزار مترمربعی فضای درمانی بیمارستان باقرالعلوم اهر خبر داد و افزود: بخش‌های جدید ال‌. دی‌. آر با ۱۵ تخت، دیالیز با ۲۱ تخت و بخش ویژه مراقبت با ۱۰ تخت و مجموع سرمایه‌گذاری بیش از ۱۰ میلیارد تومانی تا دهه فجر در بیمارستان باقرالعلوم اهر راه‌اندازی می‌شود و در مجموع ۴۶ تخت بستری به ظرفیت این بیمارستان اضافه خواهد شد.

وی تأمین و نصب دستگاه اکسیژن‌ساز در بیمارستان باقرالعلوم اهر را جزو اولویت‌ها و نیازهای اساسی در شرایط کرونایی عنوان کرد، یادآور شد: در ایام کرونایی برای اینکه مشکلی در تأمین اکسیژن نداشته باشیم لازم است تا شرکت طرف قرارداد دستگاه اکسیژن‌ساز را در محل تعیین شده این بیمارستان نصب کند.

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: نصب و راه‌اندازی دستگاه MRI بیمارستان باقرالعلوم اهر که قرار بود در خدمت مردم باشد با گذشت ماه‌ها هنوز این وعده تحقق نیافته است.

وی با بیان اینکه پرستاری که شب‌ها و در شرایط کرونایی دقیقه‌ای خواب ندارد و هر لحظه از بیماران مراقبت می‌کند، قابل ستایش است افزود: نمایندگان مجلس وظیفه دارند تا در سنگر پارلمان از حق و حقوق پرستاران دفاع کنند.

فضای درمانی بیمارستان اهر ۲۰۰۰ مترمربع توسعه می‌یابد

وی گفت: پرستاران شاغل در بیمارستان‌های اهر و هریس در مقایسه با برخی شهرستان‌ها از نظر امکانات و تجهیزات با کمترین تجهیزات و امکانات به مردم خدمات‌رسانی می‌کنند.

محرم‌زاده خاطرنشان کرد: سختی شغل و زحمات کادر درمان به خصوص پرستاران در شرایط کرونایی مضاعف‌تر شده است و کادر درمان در این شرایط همانند سربازان گمنام در خط مقدم جبهه نبرد با ویروس کرونا فعالیت می‌کنند.

وی با گرامیداشت یاد و نام شهدای مدافع سلامت شهرستان اهر و منطقه ارسباران یادآور شد: هر پزشک و پرستاری که در مقابله با کرونا به فیض شهادت نائل گردیده در واقع سرمایه‌ای از دست داده‌ایم که وجودشان برای سلامتی مردم ضروری بود؛ لذا قدردانی از فداکاری و مجاهدت کادر درمان کمترین کاری است که می‌توانیم انجام دهیم.

۵۱۰۰۰۳۹

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 53529 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59660 بازدید ]
8 سال پيش [ 34844 بازدید ]
8 سال پيش [ 20150 بازدید ]
6 سال پيش [ 19731 بازدید ]
5 سال پيش [ 13456 بازدید ]
8 سال پيش [ 13191 بازدید ]
8 سال پيش [ 12065 بازدید ]
6 سال پيش [ 10347 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9204 بازدید ]
6 سال پيش [ 8801 بازدید ]
4 سال پيش [ 8543 بازدید ]
4 سال پيش [ 8079 بازدید ]
5 سال پيش [ 7435 بازدید ]
7 سال پيش [ 7407 بازدید ]
3 سال پيش [ 7264 بازدید ]
4 سال پيش [ 7094 بازدید ]
4 سال پيش [ 7068 بازدید ]
5 سال پيش [ 7047 بازدید ]
3 سال پيش [ 6068 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 391 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 496 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 473 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 378 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 380 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 496 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 384 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 373 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 485 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 318 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 356 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 342 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 301 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 345 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 350 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 307 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 310 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 309 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 296 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 158 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 768 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 108 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 466 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 363 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 316 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 350 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 320 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 361 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 969 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 134 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 172 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 449 بازدید ]
عصر تبریز 11 ماه پيش [ 138 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 345 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 468 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 686 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 536 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 647 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 466 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 587 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید