چهارشنبه, ۱۷ دی ۱۴۰۴ /
50777
۰۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۸
410 بازدید
۰

عوامل مدیریت بحران آذربایجان‌شرقی آماده باش هستند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان‌شرقی گفت: همزمان با شروع فصل سرما و بارش‌های پاییزی تمامی عوامل این مجموعه در بخش‌ها و شهرستان‌های ۲۱ گانه استان به حالت آماده باش درآمده‌اند.


عوامل مدیریت بحران آذربایجان‌شرقی آماده باش هستند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان‌شرقی گفت: همزمان با شروع فصل سرما و بارش‌های پاییزی تمامی عوامل این مجموعه در بخش‌ها و شهرستان‌های ۲۱ گانه استان به حالت آماده باش درآمده‌اند.

به گزارش آژانس خبری تبریزما به نقل از ایرنا، محمدباقر هنربر، افزود: با شروع فصل سرما، دستورالعمل آمادگی مقابله با مخاطرات طبیعی به خصوص در فصول پاییز و زمستان از سوی مدیریت بحران مرکز به تمامی استان ها و همین دستورالعمل عینا” به تمامی فرمانداری ها و شهرداری های مستقر در آذربایجان شرقی ارسال شده است تا آمادگی خود را برای مقابله با هر گونه مخاطرات احتمالی حفظ کنند.

وی به جلسه اخیر مدیریت بحران آذربایجان شرقی با حضور تمامی فرمانداران و اعضای مدیریت های بحران شهرستانی به صورت ویدئوکنفرانس اشاره و اضافه کرد: در این جلسه تمامی موارد برای مقابله با بارش های پاییزی و زمستانی مورد کنکاش قرار گرفت و بر آمادگی کامل نیروهای امدادی، راهداری، پلیس راه ها، جمعیت هلال احمر و اورژانس تاکید شد.

هنربر با بیان اینکه هشدارهای اداره کل هواشناسی استان نیز به طور کامل رصد شده و موارد اعلامی به فرماداران و شهرداران ابلاغ می شود، اظهار داشت: در این خصوص تمامی دستگاه های اقدامی و عملیاتی در سطح استان به طور کامل آماده بوده  و برای مقابله با هر گونه حوادث احتمالی از آمادگی کامل برخوردارند.

به گفته وی با آغاز بارندگی های اخیر به اداره کل راهداری آذربایجان شرقی هشدارهای لازم داده شده است تا عوامل و ماشین آلات خود را در مناطق کوهستانی، گردنه های برف گیر و بهمن گیر مستقر کرده و گرمخانه های خود را برای پذیرایی از مسافران احتمالی در راه مانده، مجهز و آماده نگه دارند.

این مقام مسئول ادامه داد: به جمعیت هلال احمر استان نیز جهت تهیه بسته های غذایی مناسب جهت ارایه به مسافران در راه مانده طی فصل سرما در قالب ابلاغیه های جداگانه ارسال شده است.

هنربر اضافه کرد: بر همین اساس به سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی نیز اعلام شده است به منظور بهره مندی از ماشین آلات بخش معدن برای مسیرگشایی، این تجهیزات و امکانات در اختیار اداره کل راهداری استان قرار بگیرد تا در صورت لزوم از این امکانات  نیز استفاده شود.

وی به بارش های اخیر برف و باران در سطح استان اشاره کرد و با بیان اینکه این بارش ها تاکنون منجر به حادثه نشده است، گفت: تعدادی از راه های روستایی در شهرستان های مراغه و چاراویماق بسته شده است که با تلاش عوامل راهداری بازگشایی آنها مراحل پایان خود را طی می کند.

 

هنربر اولویت اصلی مدیرت بحران آذربایجان شرقی هنگام وقوع بارش برف و باران را بازگشایی راه های اصلی و سپس راه های فرعی و روستایی اعلام کرد.

وی از رسانه های گروهی به دلیل ایجاد حساسیت در میان مردم برای جلوگیری از حوادث احتمالی در فصر سرما قدردانی کرد و یادآور شد: بدون یاری رسانه ها، مدیریت بحران آذربایجان شرقی در انجام ماموریت های خود موفق  نخواهد شد.

 

 

منبع:  تبریز   من

 

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 50777 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60171 بازدید ]
8 سال پيش [ 35361 بازدید ]
8 سال پيش [ 20667 بازدید ]
6 سال پيش [ 20289 بازدید ]
5 سال پيش [ 13957 بازدید ]
8 سال پيش [ 13674 بازدید ]
8 سال پيش [ 12587 بازدید ]
6 سال پيش [ 10825 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9702 بازدید ]
6 سال پيش [ 9249 بازدید ]
4 سال پيش [ 9031 بازدید ]
4 سال پيش [ 8559 بازدید ]
5 سال پيش [ 7881 بازدید ]
7 سال پيش [ 7877 بازدید ]
4 سال پيش [ 7758 بازدید ]
3 سال پيش [ 7757 بازدید ]
4 سال پيش [ 7514 بازدید ]
5 سال پيش [ 7490 بازدید ]
3 سال پيش [ 6879 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1046 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1303 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1348 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1077 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1077 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1347 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1054 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1037 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1344 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 914 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 962 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 1033 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 905 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 941 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 949 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 875 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 833 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 881 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 831 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 428 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 382 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 194 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 403 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 400 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 417 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 428 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 505 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 367 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 753 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 451 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 427 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 486 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 496 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 247 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 540 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 563 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 369 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1366 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 150 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 646 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید