شنبه, ۱ شهریور ۱۴۰۴ /
59339
۰۷ تیر ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۵
446 بازدید
۰

شش پرده از انتخابات شورای شهر تبریز و حاشیه‌سازی‌های آن

تبریز ما – علی نوید: برای اینکه در جریان انتخابات شورای اسلامر کلانشهر تبریز و حواشی و پشت‌پرده‌های آن قرار بگیریم، به بررسی آن در ۶ پرده می‌پردازیم. از آغاز بررسی صلاحیت‌ها تا اعلام رسمی نتایج انتخابات.پرده اول: معتمدین حاضر در هیات نظارت شهرستان خیلی محکم و شجاعانه پای تایید صلاحیت‌ها می‌ایستند و نامزدهایی که […]



تبریز ما – علی نوید: برای اینکه در جریان انتخابات شورای اسلامر کلانشهر تبریز و حواشی و پشت‌پرده‌های آن قرار بگیریم، به بررسی آن در ۶ پرده می‌پردازیم. از آغاز بررسی صلاحیت‌ها تا اعلام رسمی نتایج انتخابات.
پرده اول: معتمدین حاضر در هیات نظارت شهرستان خیلی محکم و شجاعانه پای تایید صلاحیت‌ها می‌ایستند و نامزدهایی که پرونده یا حاشیه‌هایی از هر نوع فساد دارند را تایید نمی‌کنند.
پرده دوم: نامزدهای ردصلاحیت شده، قبل از اعلام صلاحیت‌ها لابی‌ها را شروع کرده‌اند و بعد از اعلام، بر سرعت و شدت آن می‌افزایند. کار به جایی می‌رسد که بر همگان عیان می‌گردد همه نمایندگان شهر در مجلس وارد این لابی‌ها برای اخذ صلاحیت شده‌اند غیر از نماینده جوان و انقلابی که از همان ابتدای نمایندگیش نه در عزل و نصب‌ها دخالت کرده و نه در صلاحیت‌ها ورودی داشته است.
با این وجود عمده ردصلاحیت‌شدگان که صاحبان ثروت و قدرتند و یا به آنان وصلند می‌توانند در نهایت صلاحیت خود را اخذ کنند و نشان به آن نشان که شایع است برای صلاحیت یکی از بحث برانگیزترین‌شان، نمایندگان کرمان نیز دست به کار شده‌اند.
پرده سوم: انتخابات شوراها و ریاست جمهوری در اوج بی‌تدبیری و بی‌برنامگی فرمانداری محترم در حال برگزاری است در حالی‌که
اول؛ تبریز مثل همیشه مجری آزمایش رای‌گیری مکانیزه است بدون هیچ آموزشی به مردم و بدون جلسه آموزشی حتی برای عوامل اجرایی سر صندوق.
دوم؛ بی‌کفایتی در برنامه‌ریزی و اجرای انتخابات، برخی صندوق‌ها را تا ۱۰:۳۰ صبح بدون کارت رای گذاشته و امکان رای‌گیری برای شورا را سلب کرده است.
سوم؛ ارتباط آنلاین با دستگاه احراز هویت در مقاطعی قطع می‌شود و این امر منجر به اختلال و تاخیر در روند رای‌گیری و در برخی شعب رواج رای‌گیری دستی در کنار رای‌گیری مکانیزه می‌شود.
چهارم؛ نیروی محترم انتظامی و معاونت محترم نهاد مقدس خیلی جدی به مساله خرید و فروش رای ورود کرده‌اند و شایع شده شب گذشته سیصد نفر از سرشبکه‌های اصلی دستگیر شده‌اند.
پرده چهارم: رای‌گیری تمام شده است و صندوق‌ها در حال بازگشت به فرمانداری است غافل از اینکه برخلاف سنوات گذشته این‌بار قرار نیست تجمیع آرا از روی صورتجلسات بازگشتی انجام پذیرد بلکه تجمیع با استفاده از داده‌های آنلاین ارسال شده توسط دستگاه احراز هویت شعب رای و به صورت یکجا و پس از ارسال اطلاعات آخرین صندوق در بخش آی تی فرمانداری اتفاق می‌افتد. انتشار هرگونه لیستی در این بین بی‌معنی است.
تحویل صندوق‌ها تا صبح ادامه دارد و خبری از تجمیع آرا نیست. موضوع تاخیر در اعلام تجمیع به دو موضوع برمی‌گردد:
۱- دو عدد از صندوق‌ها بدلیل مشکل سیستمی هنوز اطلاعات‌شان در سامانه ننشسته و این موضوع باید از طرف تهران حل شود. تا تجمیع امکانپذیر باشد.
۲- برخی شعب که در آنها رای‌گیری دستی نیز انجام گرفته باید آمارشان به آمار مکانیزه اضافه گردد.
پرده پنجم: ساعت ۷:۳۰ بعد از ظهر، آمار تجمیعی ۷۰۰ شعبه توسط فرمانداری اعلام می‌گردد. نتایج نشان از توفیق لیستی از جوانان عدالت محور و انقلابی شهر در شورای شهر ششم دارد.
هفت و سی و یک دقیقه بعد از ظهر لیستی با عنوان تجمیع آرای ششصدو نود و هشت صندوق با پسوند غیررسمی در کانال تلگرامی یکی دو آژانس خبری محلی منتشر می‌شود. لیستی ۱۸ نفره و نه ۱۵ نفره و یا حتی ۲۱ نفره که نفرات ۱۷ و ۱۸ آن دقیقا همان نفرات ۱۲ و ۱۳ لیست اصلی اعلامی یک دقیقه پیش است و این خبر توسط سایرین بازنشر می‌شود. یک ربع بعد همان سایت لیست ۱۵ نفره اصلی را با پسوند رسمی منتشر می‌کند.
پرده ششم: با خبرسازی صورت گرفته که هدفمند به نظر می‌رسد، جوسازی‌های محفلی علیه همان نماینده جوان آغاز می‌شود و صرفا بدلیل اینکه نام جوانان انقلابی و هم گفتمان وی در لیست شورای ششم توانسته‌اند در برابر هزینه‌ها و هجمه‌های تمام عیار اصحاب ثروت و قدرت اعتماد مردم را جلب کنند از دخالت وی در اعلام نتایج و اعمال نفوذ وی در فرمانداری سخن می‌رانند و داستانسرایی می‌کنند در حالی که وی در شنبه تجمیع آرا حتی در تبریز هم حضور نداشته است‌.

از نتایج شورا چند نکته هویداست:
اول: جوانان انقلاب نشان دادند که بدون صرف پول‌های کلان و وصل شدن به منابع زر و زور می‌توان با گفتمان درست و منطقی خود اعتماد مردم را بدست آورد و خط پایانی بر حاکمیت ثروت و قدرت در انتخابات شورای شهر تبریز کشید.
دوم: مدل جدید مکانیزه انتخابات و همچنین مقابله نیروهای انتظامی و امنیتی در برابر بداخلاقی‌های روز رای‌گیری نتایجی درس‌آموز در انتخابات رقم زد و آن اینکه برخی نفرات نام آشنای تایید شده در دقایق اضافه تنها بیست درصد آرای دوره‌های قبلی را کسب کردند در حالی‌که رقیب عدالت‌طلب و خستگی ناپذیرشان کما بیش همان مقدار آرای پاک دوره قبل خود را کسب کرده است.
حرف آخر اینکه خبرهای اولیه از نتایج بازشماری آرا حکایت از احقاق حق به نفع جبهه انقلاب دارد و در عین حال سلامت انتخاب سایر جوانان انقلابی راه یافته به شورای شهر را تایید می‌کند و بطلان خبر‌سازی‌های اخیر و حمله طمع‌کارانه صاحبان زر و زور به تنها نماینده تراز گام دوم جبهه انقلاب را آشکار می‌سازد.

منبع خبر : http://tabrizeman.ir/?p=21992

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 59339 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 58739 بازدید ]
8 سال پيش [ 33903 بازدید ]
8 سال پيش [ 19266 بازدید ]
6 سال پيش [ 18838 بازدید ]
5 سال پيش [ 12599 بازدید ]
8 سال پيش [ 12326 بازدید ]
8 سال پيش [ 11167 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9466 بازدید ]
7 سال پيش [ 8349 بازدید ]
5 سال پيش [ 7939 بازدید ]
4 سال پيش [ 7715 بازدید ]
4 سال پيش [ 7232 بازدید ]
5 سال پيش [ 6555 بازدید ]
7 سال پيش [ 6544 بازدید ]
2 سال پيش [ 6446 بازدید ]
5 سال پيش [ 6285 بازدید ]
4 سال پيش [ 6251 بازدید ]
4 سال پيش [ 6213 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 13 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 14 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 15 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 15 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 357 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 568 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 1060 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 123 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 460 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1626 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 370 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 312 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 98 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 282 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 246 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 718 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 268 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1129 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 496 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 310 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 263 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 802 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 326 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 281 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید