پنجشنبه, ۱۹ تیر ۱۴۰۴ /
60720
۲۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۲
301 بازدید
۰

سیل‌زدگان کلیبری ۱۳۰ میلیارد تومان تسهیلات دریافت می‌کنند

نائب‌رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: سیل‌زدگان کلیبری ۱۳۰ میلیارد تومان تسهیلات دریافت می‌کنند. به گزارش تبریز ما، علی نیکزاد در گفت‌وگو با خبرنگاران از اختصاص ۴۰۷ میلیارد تومان اعتبار برای زیرساخت‌های مناطق سیل‌زده شهرستان کلیبر خبر داد و گفت: احداث ۱۳ باب مدرسه و پرداخت تسهیلات بانکی و بلاعوض برای سیل‌زدگان کلیبری از دیگر حمایت‌های […]



نائب‌رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: سیل‌زدگان کلیبری ۱۳۰ میلیارد تومان تسهیلات دریافت می‌کنند.
به گزارش تبریز ما، علی نیکزاد در گفت‌وگو با خبرنگاران از اختصاص ۴۰۷ میلیارد تومان اعتبار برای زیرساخت‌های مناطق سیل‌زده شهرستان کلیبر خبر داد و گفت: احداث ۱۳ باب مدرسه و پرداخت تسهیلات بانکی و بلاعوض برای سیل‌زدگان کلیبری از دیگر حمایت‌های مجلس است.
وی با اشاره به بازدید از سد پیغام و مناطق سیل‌زده شهرستان کلیبر اظهار داشت: قرار شد تا اعتبار ۳۳ میلیارد تومانی برای فعال‌سازی پروژه سد پیغام با تخصیص کامل اختصاص یابد و از طرفی قول تخصیص ۱۳۰ میلیارد تومان را از محل ماده ۵۶ گرفتیم.
نائب‌رئیس مجلس شورای اسلامی سپس از اختصاص فاینانس ۳۳۰ میلیارد تومانی برای تکمیل سد پیغام شهرستان کلیبر خبر داد و گفت: از بانک ملت ۳۳۰ میلیارد تومان فاینانس برای تکمیل سد پیغام کلیبر می‌گیریم تا در اختیار وزارت نیرو قرار دهیم تا بعداً دولت اصل پول و سود را به بانک بازگرداند.
وی با ذکر این‌که بنیاد مسکن ۵۰ فقره تسهیلات با بهره ۵ درصد و وام بلاعوض برای واحدهای آسیب‌دیده از سیل در کلیبر پرداخت می‌کند، یادآور شد: سیل‌زدگان برای بهره‌مندی از تسهیلات بنیاد مسکن از سفته زنجیره‌ای استفاده می‌کنند تا در ضمانت‌نامه بانکی مشکلی نداشته باشند.
نیکزاد از پرداخت ۴ میلیارد تومان از اعتبارات بنیاد مسکن برای بازنگری طرح هادی ۳۰ روستای شهرستان‌های کلیبر، خداآفرین و هوراند تخصیص می‌دهد، ابراز داشت: وقتی روستایی می‌خواهد برای فرزندش خانه بسازد، می‌گویند محدوده روستا اجازه ساخت‌وساز نمی‌دهد و بازنگری طرح هادی امکان توسعه روستاها را فراهم می‌کند.
نائب‌رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین از احداث ۱۳ باب مدرسه در مناطق سیل‌زده شهرستان کلیبر خبر داد و افزود: همچنین هلال‌احمر در مناطق سیل‌زده کلیبر یک واحد پایگاه امداد و نجات احداث می‌کند و یک دستگاه خودرو به هلال‌احمر شهرستان کلیبر اختصاص می‌یابد.
وی با تأکید بر این‌که ۲۰ میلیارد تومان برای تصفیه‌خانه شهرستان کلیبر اعتبار تخصیص می‌یابد، تصریح کرد: برای بازسازی راه‌های مناطق سیل‌زده ۲۰ میلیارد تومان اعتبار تخصیص و همچنین اعتبار احداث راهدارخانه کلیبر-جانانلو تأمین می‌شود.
نیکزاد خاطرنشان کرد: طبق قول‌هایی که داده شد سازمان مدیریت بحران کشور ۶۵ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت و ۶۵ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض به سیل‌زدگان کلیبری اختصاص می‌دهد.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/131104

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 60720 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
7 سال پيش [ 58512 بازدید ]
8 سال پيش [ 33735 بازدید ]
8 سال پيش [ 19065 بازدید ]
5 سال پيش [ 18686 بازدید ]
5 سال پيش [ 12427 بازدید ]
8 سال پيش [ 12084 بازدید ]
8 سال پيش [ 10993 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 9284 بازدید ]
7 سال پيش [ 8165 بازدید ]
5 سال پيش [ 7786 بازدید ]
4 سال پيش [ 7571 بازدید ]
4 سال پيش [ 7058 بازدید ]
5 سال پيش [ 6396 بازدید ]
6 سال پيش [ 6358 بازدید ]
2 سال پيش [ 6297 بازدید ]
4 سال پيش [ 6114 بازدید ]
4 سال پيش [ 6111 بازدید ]
4 سال پيش [ 6027 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 3 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 0 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 6 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 3 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 1 بازدید ]
عصر تبریز 4 ساعت پيش [ 2 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 263 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 561 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 318 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 253 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 388 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1455 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 214 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 409 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 424 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 94 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 255 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 304 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 314 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 60 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 280 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 344 بازدید ]
عصر تبریز 5 ماه پيش [ 95 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 82 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 309 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 330 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید