چهارشنبه, ۱۲ آذر ۱۴۰۴ /
73849
۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۱
234 بازدید
۰

سخنان ظریف در داووس پیرامون منطقه بسیار ارزشمند بود اما او نباید با جلیلی وارد چالش می شد

رسانه اصولگرا نوشت: یک مشکل ظریف شاید این است که فکر می‌کند بین مخاطب خارجی و داخلی دیوار کشیده شده است و آنچه او به مخاطب غیرفارسی‌زبان می‌گوید، در ایران دیده نمی‌شود و اثری نمی‌گذارد.



سخنان ظریف در داووس پیرامون منطقه بسیار ارزشمند بود اما او نباید با جلیلی وارد چالش می شد
سخنان ظریف در داووس پیرامون منطقه بسیار ارزشمند بود اما او نباید با جلیلی وارد چالش می شد

رسانه اصولگرا نوشت: یک مشکل ظریف شاید این است که فکر می‌کند بین مخاطب خارجی و داخلی دیوار کشیده شده است و آنچه او به مخاطب غیرفارسی‌زبان می‌گوید، در ایران دیده نمی‌شود و اثری نمی‌گذارد.

به گزارش تبریز ما (به نقل از عصر تبریز)، روزنامه فرهیختگان نوشت: اظهارات محمدجواد ظریف در داووس و در گفت‌وگو با فرید زکریا از سه زاویۀ آورده‌ها، هزینه‌ها و انگیزه‌های احتمالی، قابل‌بررسی است.

اگر بخواهیم از نیمه پر لیوان شروع کنیم  ورود جناب ظریف و امثال او را که به هر ترتیب چهره‌ای نسبتاً شناخته‌شده در دنیا هستند، باید به فال نیک گرفت و این موضوعی است که در سیستم رسانه‌ای و در دیپلماسی عمومی کشور باید به آن توجه کرد.

تکثر چهره‌های رسانه‌ای ایران‌دوست با زاویه نگاه‌های مختلف اما همه در خدمت منافع ملی اقدامی است که می‌تواند تا حدودی ایران را از حصر رسانه‌ای خارج کند. البته شرط ماجرا این است که اولاً فرد مسلط به استدلال‌های عمومی قابل‌پذیرش برای مخاطبان بین‌المللی باشد. ثانیاً دامن بحث بین‌المللی را به دعواهای جناحی داخلی آلوده نکند.

زاویه دیگر متن صحبت‌های ظریف درخصوص منطقه است. بدنه اصلی صحبت‌های او دارای نکات ارزشمندی است؛ ازجمله نکاتی که درباره رئیس رژیم صهیونیستی یا ایده ایران برای ارتباط بهتر با همسایگان می‌گوید یا نکاتی که درباره برنامه هسته‌ای ایران ارائه می‌شود و استدلال‌هایی که در این موضوعات بیان می‌شود، عموماً قابل‌قبول و مؤثر است. البته جناب ظریف لابه‌لای همین استدلال‌ها وقتی به حوزه سیاست داخلی ورود می‌کند، نکاتی را می‌گوید که آغازگر هزینه‌های این گفت‌وگو است.

یک مشکل ظریف شاید این است که فکر می‌کند بین مخاطب خارجی و داخلی دیوار کشیده شده است و آنچه او به مخاطب غیرفارسی‌زبان می‌گوید، در ایران دیده نمی‌شود و اثری نمی‌گذارد. احتمالاً این فهم از ماجرا سبب شده جناب ظریف بارها پای موضوعات جناحی و حزبی را به گفت‌وگوهای بین‌المللی باز کند.

ممزوج کردن سیاست داخلی و سیاست خارجی پاشنه آشیل گفت‌وگوی ظریف و آغاز اشتباه‌های راهبردی آقای معاون در داووس است.واقعاً چه وجاهتی دارد که در یک گفت‌وگوی بین‌المللی رقیب داخلی را به جنگ‌افروزی متهم کرد؟ صفحات این روزنامه می‌توانند شهادت دهند که راقم این سطور همان‌طور که منتقد آقای ظریف است، بارها به نقد کمپین رقیب جناب ظریف هم پرداخته است و تعلق خاطری به آن دیدگاه ندارد، اما برای نقد این رویکرد غیراخلاقی و غیر ملی جناب ظریف نیاز به عضویت در اردوگاه رقیب نیست.

مسئله آن‌قدر واضح است که هر فرد ایران‌دوستی را به نقد این گزاره می‌نشاند، از سوی دیگر وقتی جناب ظریف این حرف را می‌زند، کمپین رقیب نمی‌تواند ولو به‌غلط بگوید با ورود آقای ظریف و تیمشان کشور وارد جنگ و برخورد شد؟ نشانه‌اش ترور یک مهمان خارجی فردای روز تحلیف رئیس‌جمهور! آقای ظریف بااین‌همه تجربه سیاسی چرا باب تنشی را در داخل باز می‌کند که ته ندارد؟

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 73849 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59787 بازدید ]
8 سال پيش [ 34972 بازدید ]
8 سال پيش [ 20296 بازدید ]
6 سال پيش [ 19867 بازدید ]
5 سال پيش [ 13567 بازدید ]
8 سال پيش [ 13314 بازدید ]
8 سال پيش [ 12213 بازدید ]
6 سال پيش [ 10464 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9321 بازدید ]
6 سال پيش [ 8927 بازدید ]
4 سال پيش [ 8668 بازدید ]
4 سال پيش [ 8205 بازدید ]
5 سال پيش [ 7552 بازدید ]
7 سال پيش [ 7539 بازدید ]
3 سال پيش [ 7391 بازدید ]
4 سال پيش [ 7232 بازدید ]
4 سال پيش [ 7165 بازدید ]
5 سال پيش [ 7150 بازدید ]
3 سال پيش [ 6285 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 550 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 686 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 705 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 559 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 564 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 697 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 543 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 533 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 695 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 475 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 486 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 516 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 438 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 502 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 514 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 451 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 445 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 444 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 434 بازدید ]
عصر تبریز 1 ماه پيش [ 224 بازدید ]
عصر تبریز 3 ماه پيش [ 208 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 122 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 167 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 7 ماه پيش [ 245 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 125 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 149 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 171 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 178 بازدید ]
عصر تبریز 8 ماه پيش [ 215 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1706 بازدید ]
عصر تبریز 2 ماه پيش [ 99 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 243 بازدید ]
عصر تبریز 12 ماه پيش [ 208 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 143 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1964 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 143 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 1 سال پيش [ 207 بازدید ]
عصر تبریز 10 ماه پيش [ 246 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 94 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید