شنبه, ۱ شهریور ۱۴۰۴ /
9498
۲۰ آذر ۱۳۹۶ - ۵:۱۹
357 بازدید
۰

سایپا تکلیف “برلیانس” و “آریو” را مشخص کند

[ad_1] تبریز ما: سرپرست اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری از ورود دو خودروی “آریو” و “برلیانس” در ناوگان تاکسیرانی خبر داد و گفت: تفاهم‌نامه‌ای را با خودروسازی سایپا برای ورود دو خودروی آریو و برلیانس نهایی کردیم ولی به دلیل تغییر مدیریت در شرکت خودروسازی سایپا ، وقفه‌ای در این زمینه ایجاد شده است. در حقیقت کارهای […]



[ad_1]


سایپا تکلیف “برلیانس” و “آریو” را مشخص کند

تبریز ما: سرپرست اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری از ورود دو خودروی “آریو” و “برلیانس” در ناوگان تاکسیرانی خبر داد و گفت: تفاهم‌نامه‌ای را با خودروسازی سایپا برای ورود دو خودروی آریو و برلیانس نهایی کردیم ولی به دلیل تغییر مدیریت در شرکت خودروسازی سایپا ، وقفه‌ای در این زمینه ایجاد شده است. در حقیقت کارهای لازم از جانب اتحادیه تاکسیرانی انجام شده و شرکت خودروساز بایستی هر چه سریعتر قرارداد را نهایی کند تا شاهد ورود این دو خودرو به ناوگان تاکسیرانی باشیم.

به گزارش تبریز ما به نقل از ایسنا، مرتضی ضامنی با بیان اینکه سن فرسودگی تاکسی‌ها طبق مصوبه هیات وزیران ۱۰ سال است اظهار کرد: هر تاکسی که به سن ۱۰ سال برسد مشمول فرسودگی است و باید در طرح نوسازی شرکت کند. در حال حاضر نیز که درسال ۹۶ هستیم ، تاکسی‌هایی با ساخت سال ۸۶  مشمول فرسودگی می‌شوند. بنابراین این تاکسی‌ها نیز باید برای نوسازی مراجعه و ثبت نام کنند.

وی ادامه داد: هیات وزیران سال گذشته طی مصوبه‌ای تکلیف کرد که تاکسی‌ها در همان سالی که به سن فرسودگی می‌رسند موظفند در همان سال هم جهت نوسازی مراجعه کنند.اگر جهت نوسازی مراجعه ای نشود شهرداری شهر مربوطه موظف است که پروانه فعالیت آنها را متوقف کند و اجازه فعالیت به آنها ندهند. قاعدتا وقتی تاکسی پروانه فعالیت نداشته باشد کارکرد آن هم غیرمجاز خواهد بود. البته سعی ما بر این است که در حال حاضر از اهرم‌های تشویقی در این موضوع استفاده کنیم. به عبارت دیگر درصورت عدم مراجعه تاکسی‌های فرسوده تا پایان سال قطعا محدودیت‌هایی اعمال خواهد شد. 

سرپرست اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری اضافه کرد: مالکان تاکسی‌های فرسوده بایستی به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه کرده و در آنجا نیز با ورود به سایت مربوطه در فرآیند ثبت نام قرار گیرند. سپس بعد از تکمیل پرونده و دریافت تسهیلات بانکی خودروی فرسوده خود را تحویل نمایندگی که مقرر است خودروی جایگزین را تحویل بگیرند داده و به صورت کلید به کلید خودروی جایگزین را تحویل بگیرند.

ضامنی در پایان گفت: در حال حاضر از ۷۹ هزار و ۳۴۹ نفر ثبت نامی در طرح نوسازی تاکسی فرسوده ، ۶۵ هزار و ۸۹۷ نفر ثبت نامشان را تکمیل کرده‌اند. همچنین ۵۸ هزار و ۱۲۵ نفر خودروی جایگزین را تحویل گرفته و۷هزارو ۶۷۴ نفر هم طرح اسقاط بدون جایگزین را انجام دادند. یعنی خودروی فرسوده را تحویل داده ولی خودروی جایگزین تحویل نگرفتند و از سامانه نیز خارج شدند.به عبارت دیگر حدود ۶۶ هزار دستگاه خودروی تاکسی فرسوده از رده خارج شده است.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 9498 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 58743 بازدید ]
8 سال پيش [ 33904 بازدید ]
8 سال پيش [ 19267 بازدید ]
6 سال پيش [ 18840 بازدید ]
5 سال پيش [ 12599 بازدید ]
8 سال پيش [ 12328 بازدید ]
8 سال پيش [ 11169 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9466 بازدید ]
7 سال پيش [ 8349 بازدید ]
5 سال پيش [ 7943 بازدید ]
4 سال پيش [ 7719 بازدید ]
4 سال پيش [ 7235 بازدید ]
5 سال پيش [ 6557 بازدید ]
7 سال پيش [ 6546 بازدید ]
2 سال پيش [ 6450 بازدید ]
5 سال پيش [ 6287 بازدید ]
4 سال پيش [ 6251 بازدید ]
4 سال پيش [ 6215 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 11 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 22 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 33 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 25 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 20 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 26 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 16 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 23 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 18 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 429 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 432 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 341 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 362 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 378 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 561 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 307 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 359 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 339 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 19 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1112 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 20 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 587 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 834 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 128 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 5 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 335 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید