سه شنبه, ۵ اسفند ۱۴۰۴ /
59593
۱۵ تیر ۱۴۰۰ - ۳:۵۲
617 بازدید
۰

زنوزی: حمایت از تراکتور وظیفه من است

مالک باشگاه تراکتور موفقیت تیم و خوشحالی هواداران و تمامی ترک‌زبانان را اصلی‌ترین دغدغه خود قلمداد کرد. به گزارش تبریز ما؛ محمدرضا زنوزی در ارتباط تلفنی با برنامه فوتبال برتر، اظهار داشت: تمام امورات باشگاه زیر نظر هیات مدیره و مدیرعامل است و من هم به دلیل بیماری همسرم و اینکه درگیر مداوای ایشان هستم، […]



مالک باشگاه تراکتور موفقیت تیم و خوشحالی هواداران و تمامی ترک‌زبانان را اصلی‌ترین دغدغه خود قلمداد کرد.
به گزارش تبریز ما؛ محمدرضا زنوزی در ارتباط تلفنی با برنامه فوتبال برتر، اظهار داشت: تمام امورات باشگاه زیر نظر هیات مدیره و مدیرعامل است و من هم به دلیل بیماری همسرم و اینکه درگیر مداوای ایشان هستم، به امورات باشگاه نظارت دارم.
مالک باشگاه تراکتور افزود: بعد از این اتفاقات تصمیم گرفتم، صفر تا صد امورات در اختیار هیات مدیره و مدیرعامل باشد و بنده هم به عنوان یک هوادار در کنار آنها هستم.
مالک باشگاه تراکتور در ادامه خاطرنشان کرد: من یک ایرانی ترک‌زبان هستم و وظیفه خود می‌دانم که برای خوشحالی هواداران و ترک‌زبانان هر کاری از دستم برآید انجام بدهم. تا امروز این‌چنین بوده و بعد از این هم ادامه خواهد داشت.
زنوزی درمورد فضای هواداری تیم تراکتور در شبکه‌های اجتماعی، گفت: اینها یک عده معدود هستند و نباید آن را به همه هواداران ربط داد. یک عده معدود که نهایتاً پنج درصد هم نمی‌شوند، فضا را آلوده می‌کنند. نمی‌توان همه را با این معیار اندازه گیری کنیم. این عده وجود دارند و نمی‌شود آن را کتمان کرد. آنها یا منافع‌شان به خطر افتاده و یا اهداف دیگری دارند و به همین خاطر یک سری کارها را انجام می‌دهند و ما نمی‌دانیم به دنبال چه چیزی هستند.
وی ادامه داد: البته یک عده از آنها را شناسایی کردیم و اهداف‌شان را می‌دانیم اما نمی‌شود همه را با یک متر اندازه گیری کرد. بخشی از حرف‌هایی که در فضای مجازی زده می‌شود واقعیت دارد و هواداران حق‌شان را می‌خواهند. آنها یک تیم محبوب دارند که در این وضعیت بد اقتصادی تنها دل‌خوشی‌شان است و من به آنها حق می‌دهم.
مالک باشگاه تراکتور به تمجید از مردم آذربایجان پرداخت و عنوان کرد: من از همین مردم هستم و تک تک هواداران همشهری‌های من به حساب می‌آیند؛ آنهایی که سن پایینی دارند مانند فرزندان و برادران کوچک‌تر من هستند و بزرگ‌ترها هم همانند برادران بزرگ‌تر من به حساب می‌آیند و من وظیفه دارم که به آنها خدمت کنم و نمی‌توانم هم این خدمت را از خودم دریغ کنم.
زنوزی بر ادامه حضور خود در باشگاه تراکتور به عنوان مالک تاکید کرد و گفت: یکی از دلگیری‌های من همین است؛ گاهی اوقات بعضی‌ها به خود این اجازه را می‌دهند که در مورد تراکتور هر حرفی را بزنند و تیم را وارد حاشیه کنند. اینها فضای هواداری را ملتهب می‌کنند و به دنبال اهداف خودشان هستند. من خودم در راس کار حضور دارم و حمایت از تراکتور را به اصلی‌ترین دغدغه خود تبدیل کرده‌ام که این موضوع وظیفه من است.
وی افزود: شاید من یک سری دلگیری‌هایی داشته باشم که مثلاً چرا آن بیش از ۹۰ درصد هواداران واقعی تراکتور ، جواب این عده معدود را نمی‌دهند.
مالک باشگاه تراکتور درخصوص آینده باشگاه تاکید کرد: وظیفه دارم از تیم و باشگاهی که متعلق به مردم است حمایت کنم و این کار را هم خواهم کرد و هیچ مشکلی هم ندارم. آن عده هم هر کاری دوست دارند انجام بدهند و هر حرفی که می‌خواهند بزنند اما وظیفه ما حمایت از تراکتور به خاطر هواداران است.

——————–

منبع خبر: asrtabriz.com/news/130079

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 59593 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 60476 بازدید ]
8 سال پيش [ 35689 بازدید ]
9 سال پيش [ 20949 بازدید ]
6 سال پيش [ 20565 بازدید ]
5 سال پيش [ 14262 بازدید ]
8 سال پيش [ 13983 بازدید ]
9 سال پيش [ 12867 بازدید ]
6 سال پيش [ 11115 بازدید ]
8 سال پيش [ 10023 بازدید ]
9 سال پيش [ 9788 بازدید ]
6 سال پيش [ 9507 بازدید ]
4 سال پيش [ 9274 بازدید ]
4 سال پيش [ 8851 بازدید ]
7 سال پيش [ 8158 بازدید ]
5 سال پيش [ 8143 بازدید ]
4 سال پيش [ 8076 بازدید ]
3 سال پيش [ 8039 بازدید ]
4 سال پيش [ 7771 بازدید ]
5 سال پيش [ 7747 بازدید ]
4 سال پيش [ 7357 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1446 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1837 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1866 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1492 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1434 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1818 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1447 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1472 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1816 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1278 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1347 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1425 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1249 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1319 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1322 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1235 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1168 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1192 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 1140 بازدید ]
عصر تبریز 4 ماه پيش [ 597 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 452 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 421 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 451 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 428 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 436 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 782 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 395 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 600 بازدید ]
تبریز من 5 سال پيش [ 496 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 820 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 431 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 1392 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 480 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 749 بازدید ]
عصر تبریز 6 ماه پيش [ 159 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 409 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 410 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 849 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 447 بازدید ]
عصر تبریز 5 سال پيش [ 625 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید