دوشنبه, ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ / 4:11:06
29255
۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۷
440 بازدید
۰

روایت آذری‌جهرمی از جریمه شدن توسط دوربین‌های پلیس

وزیر ارتباطات با حضور در ستاد فرماندهی پلیس راهور تهران، از عملکرد مرکز کنترل هوشمند پلیس راهور بازدید کرد. بعدازظهر امروز محمد جواد آذری جهرمی؛ وزیر فناوری اطلاعات و ارتباطات  با حضور در پلیس راهور تهران بزرگ از مرکز فرماندهی و کنترل هوشمند پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ بازدید کرد. سردار حسین رحیمی؛ رئیس […]



وزیر ارتباطات با حضور در ستاد فرماندهی پلیس راهور تهران، از عملکرد مرکز کنترل هوشمند پلیس راهور بازدید کرد.

بعدازظهر امروز محمد جواد آذری جهرمی؛ وزیر فناوری اطلاعات و ارتباطات  با حضور در پلیس راهور تهران بزرگ از مرکز فرماندهی و کنترل هوشمند پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ بازدید کرد.

سردار حسین رحیمی؛ رئیس پلیس تهران بزرگ در این بازدید، با بیان اینکه ظرفیت معابر پایتخت یک چهارم تا یک هشتم تعداد خودروها است، گفت: در ۷۰ درصد موارد، معابر، به ویژه بزرگراهی مخصوصاً در صبح پر می‌شود.

وی با بیان اینکه حضور پلیس راهور تهران به نسبت بسیاری از کشورها در معابر بیشتر است، تصریح کرد: مرکز مانیتورینگ و فرماندهی کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ یکی از مراکز پیشرفته در کشور است که بسیاری از سامانه‌ها مانند داشبورد فرماندهی، سامانه محاسبه لحظه‌ای ترافیک خیابان، سامانه اعمال قانون و رصد تخلفات خودروها در این مجموعه فعال است.

رحیمی افزود: در بحث رسیدگی به تصادف و خرابی خودروها، زمان حضور ماموران راهور به حداقل زمان ممکن رسیده و در تلاشیم با کمک وزارت ارتباطات این مرکز کامل‌تر شود تا ترافیک شهر تهران به شکل بهتری مدیریت و کمتر شود.

سردار محمدرضا مهماندار نیز در این جلسه گفت: شهر تهران با بیش از ۹ میلیون جمعیت ثابت، بیش از ۴ میلیون خودرو و بیش از ۳ میلیون موتورسیکلت شهری دارد که دیگر نمی‌توان آن را با ابزار سنتی کنترل کرد و باید به سمت فناوری‌های نوین بریم که این اقدامات شروع شده اما با نقطه مطلوب فاصله داریم.

وی خاطرنشان کرد: به زودی نخستین اپلیکشین ارتباطی بین مردم و نیروی انتظامی راه‌اندازی می‌شود که بتوانیم خدمات بهتری به مردم ارائه دهیم، با راه‌اندازی این اپلیکشین به دنبال این هستیم که هم مردم بتوانند مشکلاتشان را لحاظ ترافیکی به ما منتقل کنند و هم تخلفات به نظر پلیس برسد و از طرفی دیگر آمادگی داریم در عرصه‌های دیگر مانند وضعیت ترافیک، از طریق ساما‌نه‌ها، نرم‌افزارها و اپلیکیشن‌های تولید داخل استفاده کنیم.

محمد جواد آذری جهرمی؛ وزیر ارتباطات نیز در این بازدید اظهار کرد: کار ارزشمندی در پلیس راهور تهران انجام شده، تهران ویترین کشور است، تهران را نمی‌توان با شیوه سنتی کنترل کرد، در تهران بیش از ۱۶۰ کیلومتر فیبر نوری در مسیرهای اصلی دایر شده و بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ دوربین در سطح شهر نصب شده که سیستمهای نگهداری این سیستمها کار سختی است.

وی با بیان اینکه دو بار توسط سیستمهای کنترل ترافیک جریمه شده، از خدمات پلیس تشکر کرد.

جهرمی افزود: پیشنهاد من این است که پلیس شاخصهای رسیدگی به ترافیک را به صورت آنلاین در اختیار مسیریاب‌های ایرانی قرار دهد، اینکه در چه مسیرهای ترافیک در مقایسه با سالهای گذشته افزایش کرده است.

وزیر ارتباطات تصریح کرد: امروز مسیریاب‌های داخلی ما رقابت خوبی با مسیریاب‌های خارجی دارند البته با به برخی از دیتاها دسترسی داشته باشد.

وی با بیان اینکه برای شهر هوشمند، مدیریت نقل و حمل هوشمند اهمیت دارد، گفت: پلیس از این هوشمندی بهره می‌برد و ظرفیت مجموعه وزارت ارتباطات آماده همکاری با ناجا است.

منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 29255 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
برچسب های :
7 سال پيش [ 57627 بازدید ]
7 سال پيش [ 32883 بازدید ]
8 سال پيش [ 18255 بازدید ]
5 سال پيش [ 17867 بازدید ]
5 سال پيش [ 11570 بازدید ]
7 سال پيش [ 11305 بازدید ]
8 سال پيش [ 10201 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
5 سال پيش [ 8451 بازدید ]
7 سال پيش [ 7366 بازدید ]
5 سال پيش [ 6942 بازدید ]
3 سال پيش [ 6826 بازدید ]
3 سال پيش [ 6304 بازدید ]
4 سال پيش [ 5623 بازدید ]
6 سال پيش [ 5587 بازدید ]
2 سال پيش [ 5566 بازدید ]
4 سال پيش [ 5366 بازدید ]
3 سال پيش [ 5326 بازدید ]
3 سال پيش [ 5291 بازدید ]
6 سال پيش [ 5203 بازدید ]
عصر تبریز 18 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 17 بازدید ]
عصر تبریز 19 ساعت پيش [ 21 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 19 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 12 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 14 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 13 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 9 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 8 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 5 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 10 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 4 بازدید ]
عصر تبریز 20 ساعت پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 252 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 449 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 212 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 272 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 403 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 391 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 946 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 316 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 332 بازدید ]
تبریز من 4 سال پيش [ 1141 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 6 سال پيش [ 257 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 218 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 258 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 284 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 497 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 193 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 422 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 5 سال پيش [ 499 بازدید ]
عصر تبریز 4 سال پيش [ 618 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 4 سال پيش [ 317 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید