شنبه, ۱ آذر ۱۴۰۴ /
8916
۰۲ آذر ۱۳۹۶ - ۵:۳۶
417 بازدید
۰

دولت از رویداد بین المللی تبریز ۲۰۱۸ حمایت می‌کند

تبریز ما: جلسه بررسی رویداد بین المللی تبریز ۲۰۱۸ بعنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی عصر امروز (چهارشنبه) به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد. اسحاق جهانگیری با تاکید بر اهمیت رویداد بین المللی « تبریز ۲۰۱۸ پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی » گفت: این رویداد فرصت مهمی است تا بتوانیم ضمن معرفی تبریز و جایگاه […]




دولت از رویداد بین المللی تبریز ۲۰۱۸ حمایت می‌کند

تبریز ما: جلسه بررسی رویداد بین المللی تبریز ۲۰۱۸ بعنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی عصر امروز (چهارشنبه) به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.

اسحاق جهانگیری با تاکید بر اهمیت رویداد بین المللی « تبریز ۲۰۱۸ پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی » گفت: این رویداد فرصت مهمی است تا بتوانیم ضمن معرفی تبریز و جایگاه برجسته این شهر از لحاظ تاریخی، تمدنی ، آثار باستانی و ویژگی های منحصر به فرد، بار دیگر ایران را به دنیا معرفی کنیم.

معاون اول رییس جمهور با اعلام حمایت دولت از برگزاری این رویداد از استاندار آذربایجان شرقی و نیز دستگاه های اجرایی خواست برای این موضوع اهمیت ویژه ای قائل شوند تا بتوانیم تبریز را خوب معرفی کنیم چرا که تبریز از جایگاه مهمی در کشور برخوردار است و هر امتیازی که به لحاظ تاریخی و تمدنی برای ایران قائل هستیم، بی تردید یکی از کانون های اصلی آن تبریز بوده است.

جهانگیری افزود: در شرایطی که برخی کشورهای منطقه هنوز از پارلمان برخوردار نیستند، ایران صد سال پیش و در دوره مشروطه در این زمینه و در زمینه دموکراسی پیشتاز بوده که خاستگاه اصلی آن نیز شهر تبریز بوده است ضمن آنکه تبریز در پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نیز نقش موثر و تعیین کننده ای داشته است.

وی همچنین با اشاره به تدوین برخی پروژه ها در ستاد ملی و استانی رویداد بین المللی تبریز ۲۰۱۸، گفت: از میان این پروژه ها، طرح هایی که در برگزاری هرچه بهتر رویداد بین المللی تبریز ۲۰۱۸ موثر است احصاء شود تا سازمان برنامه و بودجه کشور نیز راهکارهای تامین منابع مالی برای اجرای این پروژه ها را در دستور کار خود قرار دهد.

جهانگیری همچنین بر ضرورت اطلاع رسانی، تبلیغات و فعالیت در فضای مجازی برای معرفی هر چه بهتر این رویداد مهم تاکید کرد و گفت: ستاد ملی و ستاد استانی برای اطلاع رسانی در خصوص « تبریز۲۰۱۸ پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی» با جدیت عمل کنند تا بتوانیم این رویداد را هر چه بهتر مدیریت و با استفاده از این رویداد مهم، چهره مناسبی از ایران به دنیا معرفی کنیم.

در این جلسه دکتر پزشکیان نائب رییس اول مجلس شورای اسلامی هم با اشاره به اهمیت رویداد بین المللی تبریز ۲۰۱۸ و انتخاب این شهر بعنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی، خواستار اختصاص اعتبار برای تکمیل پروژه ها و طرح های نیمه تمام که از پیشرفت بالایی برخوردار هستند، شد.

استاندار آذربایجان شرقی هم در این نشست با بیان اینکه همه ظرفیت های استان در خدمت رویداد بین المللی تبریز ۲۰۱۸ قرار دارد، گفت: اهمیت این رویداد تا حدی است که ظرفیت های استان برای برگزاری آن کافی نیست و نیازمند حمایت دستگاه ها و توجه ملی به این رویداد هستیم.

در این جلسه رییس سازمان میراث فرهنگی،‌صنایع دستی و گردشگری نیز گزارشی از برگزاری جلسات ستادهای مرتبط با رویداد بین المللی تبریز ۲۰۱۸ ارائه کرد و گفت: دو ستاد برای این موضوع در نظر گرفته شده که یکی ستاد ملی و با حضور دستگاه های اجرایی و دیگری ستاد استانی است که به ریاست استاندار برگزار می شود و این دو ستاد تا کنون جلسات متعددی داشته اند و برنامه ریزی و تمهیداتی برای برگزاری این مراسم صورت گرفته است.

در این جلسه که وزرای راه و شهرسازی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، صنعت، معدن و تجارت، ورزش و جوانان و سخنگوی وزارت امور خارجه نیز حضور داشتند، ابعاد و زوایای مختلف رویداد بین المللی تبریز ۲۰۱۸ مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و راهکارهای برگزاری هر چه مناسب تر در جهت معرفی بهتر تبریز و ایران به جهان مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم در این خصوص اتخاذ شد.

در پایان نهمین همایش وزرای گردشگری کشورهای اسلامی که در نیامی، پایتخت نیجر برگزار شد، با صدور بیانیه‌ای شهر «تبریز» در سال ۲۰۱۸ به عنوان پایتخت گردشگری جهان اسلام انتخاب و معرفی شد.

[ad_2]

منبع : shahryarnews
منبع خبر «» است و آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 8916 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  0989142578922  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه آژانس خبری تحلیلی تبریز ما – اخبار سیاسی تبریز – اخبار اجتماعی تبریز – اخبار ورزشی تبریز – اخبار تراختور – اخبار فرهنگی تبریز – تبریز خبر مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
8 سال پيش [ 59669 بازدید ]
8 سال پيش [ 34850 بازدید ]
8 سال پيش [ 20156 بازدید ]
6 سال پيش [ 19740 بازدید ]
5 سال پيش [ 13461 بازدید ]
8 سال پيش [ 13197 بازدید ]
8 سال پيش [ 12073 بازدید ]
6 سال پيش [ 10356 بازدید ]
8 سال پيش [ 9788 بازدید ]
7 سال پيش [ 9210 بازدید ]
6 سال پيش [ 8809 بازدید ]
4 سال پيش [ 8549 بازدید ]
4 سال پيش [ 8087 بازدید ]
5 سال پيش [ 7443 بازدید ]
7 سال پيش [ 7414 بازدید ]
3 سال پيش [ 7279 بازدید ]
4 سال پيش [ 7100 بازدید ]
4 سال پيش [ 7076 بازدید ]
5 سال پيش [ 7052 بازدید ]
3 سال پيش [ 6079 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 401 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 504 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 483 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 388 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 391 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 501 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 389 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 380 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 496 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 323 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 362 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 348 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 309 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 348 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 356 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 315 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 322 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 317 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 305 بازدید ]
عصر تبریز 25 روز پيش [ 163 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 381 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 25 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 175 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 360 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 444 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 370 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 405 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 380 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 719 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 7 سال پيش [ 559 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 444 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 383 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 7 بازدید ]
شهریار نیوز 56 سال پيش [ 123 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 441 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 7 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 8 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 617 بازدید ]
آژانس خبری تبریز ما 8 سال پيش [ 7 بازدید ]

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظرتان را بیان کنید